- 9 Ağustos 2015
- 2.146
- 1.575
- 63
- 38
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #42.661
1.16 ağstos
2.21 ağustos
3.22 ağustos
4.23 ağustos
5.25 ağustos
6..26 ağustos
7.27ağustos
8.28 ağustos
9.2 eylül
10.4 eylül...
10 kişi olduk 10 bebiş inşallah
Selam kızlar,1.16 ağstos
2.21 ağustos
3.22 ağustos
4.23 ağustos
5.25 ağustos
6..26 ağustos
7.27ağustos
8.28 ağustos
9.2 eylül
10.4 eylül...
itiraf ediyorum benim 23 ağustos ama dayanamıcam 16 ağustos pazar test yapıcam
Aynen canım ya hayırlısı olsun :))) soğan suyunu zayıflamak için içenler bile varmışhepimiz için hayırlısı canım inşallah yaptığımız testler sondur hayırlı haber alırız..bende 15 gün yapıcam inşallah fena gaz yapıyor ve wc ye çıkartıyor soğan suyu
Ben pazar pazartesi 2 gün çift gördüm dün tekrar yaptım silik çizgi wardi yani çatlamis oluo.ve ben sabaha karşı değerlendirdm durumu.beklicez bakalım inşallah Hepimiz sırayla gebelikte çift çizgi gorurus
hakkında hayırlısı olsun canım inş. hamilesindir :)Evet ovulasyon tarihinde 19. Gunde yumurtlamam oldu sonra cift cizgiyi gördüm ama sonra ovi testine devam ettim 5. Günde tekrar cift cizgiyi tekrar gördüm iki kez cift cizgiyi gördüm ne anlama geliyor inan bilemiyorum erken dollenme oldu desem 5 gunde cikarmi onuda bilmiyorum oyuzden heves ve hayallerimi kirmizilari gorene kadar bekliyip görücem bakalim nasip
itiraf ediyorum benim 23 ağustos ama dayanamıcam 16 ağustos pazar test yapıcam
Selam kızlar,
Benimde (beklenmeyen) bat 22.08 ama tabi inşallah gelmez kırmızılar ,
Karbonat testi duydum onu yaptım ama hiç inandırıcı gelmedi
beklemek ve sabırlı olmak en iyisi
erken gebelik testi yapsanız çıkmaz mı kızlarİnsan dayanamıyor dimi canım bende geçen ctesi yaptım tabii benim ki bayaa bir erken test oldu 1 haftada testte ne görmek istiyorsam artıkfakat sonuç tabikiside negatif ama insan biran önce bilmek istiyor. bakalım az bir zamanımız kaldı
dün ki testin duruyor mu canım merak ettimVayyyy vayyyy demekki harbinden benim yumurtlamam gerçekleşti....
Bu gün ki testin sonuçlarını görünce bundan emin oldum....
Ben daha koyulasmasini beklerken bu gün ki test silikten öte yok gibiydi....
Allahtan ben önceki önleri değerlendirdi
Yoksa koyulmasını beklerken bu ay boşuna gidecekti
Gerçi bu kadar silikten tekrar köy ulaşabilirdi
Ben yinede son ana kadar test yapmaya devam edeyim...
Si ödersiniz....
o zaman yapın canım :))1 hafta önce çıkan çok kişiyi biliyorum forumdan
1.16 ağstos
2.21 ağustos
3.22 ağustos
4.23 ağustos
5.25 ağustos
6..26 ağustos
7.27ağustos
8.28 ağustos
9.2 eylül
10.4 eylül...
[QTestlerin in87, post: 42136665, member: 187140"]dün ki testin duruyor mu canım merak ettim
kaçydı seninben varmıyım burada merak ettim :)
valla benim adetlerim düzensiz canım pkodan dolayı 30-45 günde olduğum oluyor ama soğan kürü uyguluyorum testte pozitifi görünce tarih de bir ayarlama yaparım ama soğan suyuna göre tahmini adet tarihim 25 ağustos inş. gelmez de bebiş gelir.kaçydı senin
tamam cnm zaten isim yazmadım sadece tarih yazdım birden fazla kişi olabilir diyevalla benim adetlerim düzensiz canım pkodan dolayı 30-45 günde olduğum oluyor ama soğan kürü uyguluyorum testte pozitifi görünce tarih de bir ayarlama yaparım ama soğan suyuna göre tahmini adet tarihim 25 ağustos inş. gelmez de bebiş gelir.
sagol canım merak etti hakkında hayırlısı olsun[/QUOTE]Testlerim resmi burada canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?