- 14 Haziran 2009
- 2.495
- 3.035
- 333
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #42.681
sagol canım merak etti hakkında hayırlısı olsun
inşallah dualarımız kabul olsun kucağımız sağlıklı bebiş dolsun1.16 ağstos
2.21 ağustos
3.22 ağustos
4.23 ağustos
5.25 ağustos
6..26 ağustos
7.27ağustos
8.28 ağustos
9.2 eylül
10.4 eylül...
10 kişi olduk 10 bebiş inşallah
hayırlısı belli olmaz beklemek lazımKızlar merhaba benim bugün 12 günüm ve testim negatif
hayırlısı belli olmaz beklemek lazım
Amiiiiin kizlar amininşallah dualarımız kabul olsun kucağımız sağlıklı bebiş dolsun
lay lay anladım 9 numara benim
bugün silik yumurtlama yok cnm 10. gün olmuşArkadaşlar bugungü testimde bu sizce nasıl
Dün ilişki oldu bugunude değerlendirmemmi lazımbugün silik yumurtlama yok cnm 10. gün olmuş
evet değerllendirebilirsin.10 ve 11. günler değerlendirdiyseniz o bile yeterli.Dün ilişki oldu bugunude değerlendirmemmi lazım
hoşgeldiiiin şşeyma çok sabırlısın.inşallah bebiş o bebişKizlaaaar sehir disindaydim bakamadm sayfaya daha gebelk testi yapmadm sabrla beklyrm ama kasiklrmdaki agri artti ani sizlamalrda bilemyrm ya bebis var ya adet olcam 4gunum kaldi bata
Bizde senle birlikte bekliyoruz şeymacimNormal test yapacqgm oyuzden beklyrm biraz daha canim
Senindemi 16si canimBizde senle birlikte bekliyoruz şeymacim
Benim 21 canim inşaaallahSenindemi 16si canim
Vala adet agrisi degil ondan eminmde ne agrsi emin olamyrm tatlim zamani gelnce test yapip paylasacagm sizlerle.sonucu uzucu olsa bileBenim 21 canim inşaaallah
Agrilarin ne zaman başladi tatlim bu arada hayrlisiyla pozitof ciksin inşaaallah canim benimVala adet agrisi degil ondan eminmde ne agrsi emin olamyrm tatlim zamani gelnce test yapip paylasacagm sizlerle.sonucu uzucu olsa bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?