- 14 Temmuz 2015
- 265
- 100
- 23
- 34
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #42.701
3 -4 gundr ani sancilar olyt canimAgrilarin ne zaman başladi tatlim bu arada hayrlisiyla pozitof ciksin inşaaallah canim benim
Senle ilgili umudum git gide artıyoo..test sonucu resimli olarak paylaş ki fikrimiz olsun canm3 -4 gundr ani sancilar olyt canim
Tamm canlarim sojuc negatfte olsa poztfte olsa fotgrafla paylasacagm bu surece beraber geldkSenle ilgili umudum git gide artıyoo..test sonucu resimli olarak paylaş ki fikrimiz olsun canm
Benimde ayni fikirlerim senin haberini alalimda sonra 21 nde benimkine gecelim hayrlisiylaTamm canlarim sojuc negatfte olsa poztfte olsa fotgrafla paylasacagm bu surece beraber geldk
Anladim canim ilk belirtiler genelde kasiklardaki şiddetli agrilarla oluyormis merak ettimde ondan takribi 7 gun kala agrilar basliyo demektir senjn hesaba gore ama zaten adet agrisi olsa adetine cok yaklastigin gunlerde agri olur 1 hafta onceden neden olsunki oyuzden iyiye yoralim iyi olsun3 -4 gundr ani sancilar olyt canim
Bilemyrm kendmi yinede negatfe hazlrldim olmaz gbi dusunyrm uzulmemk icin tatlmAnladim canim ilk belirtiler genelde kasiklardaki şiddetli agrilarla oluyormis merak ettimde ondan takribi 7 gun kala agrilar basliyo demektir senjn hesaba gore ama zaten adet agrisi olsa adetine cok yaklastigin gunlerde agri olur 1 hafta onceden neden olsunki oyuzden iyiye yoralim iyi olsun
Ben bi gecen ay böyle hayalkirikligi yasamistim ama bu ay nedense cok ümitli ve sabirsizim herkese oyüzden olumlu mesajlar vermeye calisiyorum oyuzden Allah ol der olur inşallahBilemyrm kendmi yinede negatfe hazlrldim olmaz gbi dusunyrm uzulmemk icin tatlm
Canm merh bende pukoluyum sadece iki hapla doktorum hamile kalmami sağladı ovulasyon testi kullandm ama cok menmun kaldim markasi surelabo pozitifi gördüysen ne güzel canım maşallah bence etkilemez diye düşünüyorum canım ben 15 gün yapmayı düşünüyorum canım pko var bende inş. bende pozitifi görürüm :))
Benimde bu 2.ay denemem.gecen ay ovulasyon testi olmadan oylesine baslangic yapmstk olmadi.bu ay yumurtlama zamanini iyi degerlndrdk olmazsa uzulurm gercekten.ama rabbim hayirli zamnda saglkli hayrli evlatlar nasip etsin diyerek kendmi rahatlatmaya calsyrm canlarimBen bi gecen ay böyle hayalkirikligi yasamistim ama bu ay nedense cok ümitli ve sabirsizim herkese oyüzden olumlu mesajlar vermeye calisiyorum oyuzden Allah ol der olur inşallah
Tpki bizim gibi bizde gecen ay oylesine denedik bu ay ovi. Testini cok arastirdim sonra karar verdim bende yumurtlama donemini tuuturdugumuzu dusnuyorum fakat işte acemilikler bunlar oyuzden tam da kestiremiyorum soruyorum yaşayan herkese bilgi edinmek adinaBenimde bu 2.ay denemem.gecen ay ovulasyon testi olmadan oylesine baslangic yapmstk olmadi.bu ay yumurtlama zamanini iyi degerlndrdk olmazsa uzulurm gercekten.ama rabbim hayirli zamnda saglkli hayrli evlatlar nasip etsin diyerek kendmi rahatlatmaya calsyrm canlarim
Bende surelab kullanıyorum memnun kaldım net çizgi gün gibi ortaya çıkıo soru işareti bırakmadı kafamdaCanm merh bende pukoluyum sadece iki hapla doktorum hamile kalmami sağladı ovulasyon testi kullandm ama cok menmun kaldim markasi surelab
Bende surelab kullanıyorum memnun kaldım net çizgi gün gibi ortaya çıkıo soru işareti bırakmadı kafamda[/QUOgu
Ben kullanıyorum canimbişey diycem folic asit kullanıyomusunuz
Ayrica hemen umutsuzluga kapilma canim benim benimde 10 gun kala hic bi belirtim yoktu mesela gerci suanda yok ama unut kaybetmek yok benimde bu ay ovide ilk denemem oyüzden umit var olalimbenimde kendime dair hiç umudum yok belirti yok umudum sizlersiniz zaten ilk ayımdısson 10 gün diyelim yinede
Onu kullanmak gerekyrmu tatlim ? Benim arkadasm hamilelk dusunmeye basladgi an onu kullanmaya baslamsti.ben kullanmyrumbişey diycem folic asit kullanıyomusunuz
Banucuuuum benmde sende umidim var vala nye oyle dyrsun canimbenimde kendime dair hiç umudum yok belirti yok umudum sizlersiniz zaten ilk ayımdısson 10 gün diyelim yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?