Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Onu kullanmak gerekyrmu tatlim ? Benim arkadasm hamilelk dusunmeye basladgi an onu kullanmaya baslamsti.ben kullanmyrum
Benim 2 ayin folik asitte denemelerinde 2. Ayi daha cok yeniyiz eger hamilelik calismalari basladiysa ilk once bir kan ölçümü yapildi ve sonrasinda demir ve folikasit hapi birlikte başlandi bende oyuzden ilk once bir doktora gitsen daha iyi olur düsünmeye başlayan herkes bence gitmeli ben kullaniyorum ikisini de

Folic asit gebelik düşünmeye başlamadan 3 ay önce kullansan iyi olur dedi bi arkadaşım da doktoru öyle demiş, bende bi kullandım bi bıraktım istikrar sıfır bende sanırım bugün yeniden başlıycam ama en en güzeli doktora gdip değerlere bi baktırmak

Bencede ben rahmime kan degerlerime herseyime baktirdim ondan sonra basladim tüm calismalara bence sende bir görun seni daha net aydinlatir

bende kullanıyorum folik asit .çok araştırdım folidoce kullanıyorum devlet karşılamıyo.folik asit +b12 vitamini içeriyo.1aydır kullanıyorum aslında 3 ay gebelik öncesi ve gebeliğin 3. ayına kadar kullanılacakmış

Hmmm ben hatrlamiyorum 2 kutu verdi hala devam ediyom icmeye zaten vücutta ki degerlerin yuksek olmasi adina veriliyormus

Bakin kizlar super bisey buldum takip ettigim diger konudan

Tatlim senin oviye daha var diye biliyorum ben ama sanki kac gun kaldi ki
regle yaklaştkça ovulasyon testi tekrar koyulaşıyo hamileysen diyo benımde regl yaklaşıyo diye yaptım dün ovu. testi ama hayalet çizgiyi görünce umudum kesildi.bu yazıyı baz almıştım bende

Yani ovu.testi gebeligide gosteryrmu adete yakin zamnda
Forumda dolasirken okudum cok kisi var adetine 3 4 gun kala yapanlarda hayalet cizgi ciksa bile hamile olasiligi yuksek ve bi konu daha takip ediyorum ben orda bi ark. Var 4 gun kala bize hayalet cizgili bi test gonderdi sonra biz ona hamilesin diye yorumlar yaptik ve kiz suan kan testi sonuclarini ogrendi hamile

Benim 10 gün kala son bi ovi testim vardi hala tek cizgi cikiyomu diye merakimdan baktim ve silik bir cft cizgi cikti ama bakmiyorum artik elimdeki testlerde bitti bi belirtide yok icimde acikcasi fakat 10 gun kala degilde 3 4 gun kala sonuc alan cok ark var ben farkli farkli ovi test paylasim konulari var onlari takip ediyorum vok muhtesem sonuclar alanlar var benim bata kaldi 8 ama son 3 4 kala bi test alip daha ovi testoyle öğrenmek istiyorum insallah yoksa çatlycam

Seyma sanki 16 sitdi ben yanlis hatrlamiyosam banuda benden 2 gun sonra sanirim bizim icin belki gecerli olmayabilir bu yazi ama bence sen denemelisin cunku bu konuya yakin konularda takip ettigim kisiler de cikan sonuclar hep pozitif

ya bu merak beni öldürcek arkadaşlar yaa.pazartesi kendimi aile hekiminin kapısında bulmamak için tutuyorum.ilk idrar testiyle öğrenmek hayalim ama merak başka bişey işte.hayatımda en merak ettiğim şey sanırım bu yaa açık ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…