Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Tatlim sen ilk idrar testi degilde bence kan testi ver direk cikiyor daha mantikli

şimdi yazdıklarınızı okuyunca bi köşeye kaldırdığım testlerime bi bakim dedim, yapmaya dvm ediyorum ama incelemiyorum artık ümidi kestiğim için, şimdi siz söyleyince testlerime bi bakim dedim bnmki ne alemde diye, dizdim hepsini bu ne abuk subuk bişey anladıysam araboliyim

Eklentiler

• image.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 61

Banucm bence sende minnak bi baby var çok içime doğuyo ya

Sende tekrar koyulasmaya baslams gbi tatlm

Banucm bence sende minnak bi baby var çok içime doğuyo ya
ay canım benim yaa mesajı okurken gözlerim doldu inşallah temiz kalbine doğuyodur.bende senin için düşünüyorum hep aynı şeyi bu ay kaçırdk diyosun ya aksine sen yakaladn gibi geliyo hep.geçen gün bu sayfada aynı senın durumunda biri olmuş geçmiş sayfalarda hiç koyu çiizgiyi tam yakalayamamış biri açık bi bi koyu gibi çıkmş ama sonuç hamile:)))hemen sen geldin aklıma dedim kesin hamile

canım senin ovu.testleri tekrar koyulaşmaya başlamış bu bişeylere delalet ama

Ayy gerçekten mi tüylerim diken diken oldu şuan testlerim hep boş gbi ya bıraktım oyüzden peşini az kaldı bizim sonuçların açıklanmasına dualarımdasınız hepiniz bizim grupppp

Cok kotym kizlar ben bi ay daha bunlari yasamak istemyrm suan bombosumsizler icin dua edyrm artk
canımm daha regl olmadın ki bu ne karamsarlık,geç döllenme denen bişey var ki şimdilerde asla çıkmaz idrar testinde regl olana kadar ümitsizlik yok bu forumda ne hikayeler var idrar da kanda çıkmayıpta hamile olanlar

Tunaydin kizlar bu kadinlar sitesinde coook eskiyim ilk bebegimde hep buralarda takiliyordum uzun bi bekleyisti cunku benimkisi nerdeyse 2 seneye yakin bekleme surecinden sonra geldi bebisim suan 2 bucuk yasinda oglum..burasi bana hep moral olmustur ve tekrar bebek dusundugum icin kendimi burda buldum..
Benim adet dongum biraz uzun oldugu icin yumurtlamayi yakalamam zor oluyor oyuzden biraz arastirdiktan sonra ben de bu ay ovulasyon testinden kullandim 21.g7n test cizgisi koyuydu bu iyi anlama geliyomus degerlendirdik 22. 23.gunde cift cizgi vardi 23.gunu de degerlendirdik sonra tatile ciktim 2 testim daha vardi aslinda ama bakamadim catladigi ani goremedim yani ins tutmustur pazartesi gunu belli olucak ins..uzun sureden sonra goguslerde agri var suan ins adet olmam..
Bekleyen arkadaslara da duaciyim Allah tez zamanda bebislerimize kavusturur ins..

hoşgeldin aramıza inşallah hepimiz iyi haberler alırız ovulasyon testi fotoğraflı varsa yükleyebilirsin arkadaşlara fikir olma adına.şimdilik çoğumuz bat.ları bekliyoruz senın bat kaç ağustos listemiz var senide ekleyelim hemen

arkadaşlar şimdi ben 10.gun o koyu çizgiyi yakalım 11.ve 12.günlerde silik çizgiler çıkıyor.bu sıralar ilişki olur ise mi hamile kalma olasılığı var.yani bu testin tekrar koyu çıkma ihtimali olabilir mi yumurta 1 sefer mi çatlıyor..

Cok kotym kizlar ben bi ay daha bunlari yasamak istemyrm suan bombosumsizler icin dua edyrm artk

Şeymacım daha olan bişey yok niye bukadar yıpratıyosun kendini reglisi gecikip tesste nagatifi görüp 4 gün gecikmeden sonra hamile olduğunu öğrenen insanlar okudum, daha senin batına 3 gün var sakın moralini düşürme içinde baby varsa onu da üzersin bizi de üzersin sakınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…