- 9 Ağustos 2015
- 2.146
- 1.575
- 63
- 38
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #42.741
Tatlim sen ilk idrar testi degilde bence kan testi ver direk cikiyor daha mantikliya bu merak beni öldürcek arkadaşlar yaa.pazartesi kendimi aile hekiminin kapısında bulmamak için tutuyorum.ilk idrar testiyle öğrenmek hayalim ama merak başka bişey işte.hayatımda en merak ettiğim şey sanırım bu yaa açık ara
ya bu merak beni öldürcek arkadaşlar yaa.pazartesi kendimi aile hekiminin kapısında bulmamak için tutuyorum.ilk idrar testiyle öğrenmek hayalim ama merak başka bişey işte.hayatımda en merak ettiğim şey sanırım bu yaa açık ara
Kizlar test yaptim ovu.testnde silik golge gbi cizgi var ve gbelk testnde hic czgi yok.bnden umidi kesin gebe deglm bu ayda
Sende tekrar koyulasmaya baslams gbi tatlmşimdi yazdıklarınızı okuyunca bi köşeye kaldırdığım testlerime bi bakim dedim, yapmaya dvm ediyorum ama incelemiyorum artık ümidi kestiğim için, şimdi siz söyleyince testlerime bi bakim dedim bnmki ne alemde diye, dizdim hepsini bu ne abuk subuk bişey anladıysam araboliyim
ay canım benim yaa mesajı okurken gözlerim doldu inşallah temiz kalbine doğuyodur.bende senin için düşünüyorum hep aynı şeyi bu ay kaçırdk diyosun ya aksine sen yakaladn gibi geliyo hep.geçen gün bu sayfada aynı senın durumunda biri olmuş geçmiş sayfalarda hiç koyu çiizgiyi tam yakalayamamış biri açık bi bi koyu gibi çıkmş ama sonuç hamile:)))hemen sen geldin aklıma dedim kesin hamileBanucm bence sende minnak bi baby var çok içime doğuyo ya
canım testinin fotosunu koy silik vardır belki bizde bakalım belli olmaz daha var bat. aKizlar test yaptim ovu.testnde silik golge gbi cizgi var ve gbelk testnde hic czgi yok.bnden umidi kesin gebe deglm bu ayda
canım senin ovu.testleri tekrar koyulaşmaya başlamış bu bişeylere delalet amaşimdi yazdıklarınızı okuyunca bi köşeye kaldırdığım testlerime bi bakim dedim, yapmaya dvm ediyorum ama incelemiyorum artık ümidi kestiğim için, şimdi siz söyleyince testlerime bi bakim dedim bnmki ne alemde diye, dizdim hepsini bu ne abuk subuk bişey anladıysam araboliyim
ay canım benim yaa mesajı okurken gözlerim doldu inşallah temiz kalbine doğuyodur.bende senin için düşünüyorum hep aynı şeyi bu ay kaçırdk diyosun ya aksine sen yakaladn gibi geliyo hep.geçen gün bu sayfada aynı senın durumunda biri olmuş geçmiş sayfalarda hiç koyu çiizgiyi tam yakalayamamış biri açık bi bi koyu gibi çıkmş ama sonuç hamile:)))hemen sen geldin aklıma dedim kesin hamile
canım senin ovu.testleri tekrar koyulaşmaya başlamış bu bişeylere delalet ama
Sende tekrar koyulasmaya baslams gbi tatlm
canım merhaba bebişin hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin doktorun hangi ilacı verdi acaba?Canm merh bende pukoluyum sadece iki hapla doktorum hamile kalmami sağladı ovulasyon testi kullandm ama cok menmun kaldim markasi surelab
canımm daha regl olmadın ki bu ne karamsarlık,geç döllenme denen bişey var ki şimdilerde asla çıkmaz idrar testinde regl olana kadar ümitsizlik yok bu forumda ne hikayeler var idrar da kanda çıkmayıpta hamile olanlarCok kotym kizlar ben bi ay daha bunlari yasamak istemyrm suan bombosumsizler icin dua edyrm artk
hoşgeldin aramıza inşallah hepimiz iyi haberler alırız ovulasyon testi fotoğraflı varsa yükleyebilirsin arkadaşlara fikir olma adına.şimdilik çoğumuz bat.ları bekliyoruz senın bat kaç ağustos listemiz var senide ekleyelim hemenTunaydin kizlar bu kadinlar sitesinde coook eskiyim ilk bebegimde hep buralarda takiliyordum uzun bi bekleyisti cunku benimkisi nerdeyse 2 seneye yakin bekleme surecinden sonra geldi bebisim suan 2 bucuk yasinda oglum..burasi bana hep moral olmustur ve tekrar bebek dusundugum icin kendimi burda buldum..
Benim adet dongum biraz uzun oldugu icin yumurtlamayi yakalamam zor oluyor oyuzden biraz arastirdiktan sonra ben de bu ay ovulasyon testinden kullandim 21.g7n test cizgisi koyuydu bu iyi anlama geliyomus degerlendirdik 22. 23.gunde cift cizgi vardi 23.gunu de degerlendirdik sonra tatile ciktim 2 testim daha vardi aslinda ama bakamadim catladigi ani goremedim yani ins tutmustur pazartesi gunu belli olucak ins..uzun sureden sonra goguslerde agri var suan ins adet olmam..
Bekleyen arkadaslara da duaciyim Allah tez zamanda bebislerimize kavusturur ins..
Cok kotym kizlar ben bi ay daha bunlari yasamak istemyrm suan bombosumsizler icin dua edyrm artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?