- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #42.761
Hoşgeldinn bu sefer hayırlısıyla çok kısa sürsün bekleyişinnnTunaydin kizlar bu kadinlar sitesinde coook eskiyim ilk bebegimde hep buralarda takiliyordum uzun bi bekleyisti cunku benimkisi nerdeyse 2 seneye yakin bekleme surecinden sonra geldi bebisim suan 2 bucuk yasinda oglum..burasi bana hep moral olmustur ve tekrar bebek dusundugum icin kendimi burda buldum..
Benim adet dongum biraz uzun oldugu icin yumurtlamayi yakalamam zor oluyor oyuzden biraz arastirdiktan sonra ben de bu ay ovulasyon testinden kullandim 21.g7n test cizgisi koyuydu bu iyi anlama geliyomus degerlendirdik 22. 23.gunde cift cizgi vardi 23.gunu de degerlendirdik sonra tatile ciktim 2 testim daha vardi aslinda ama bakamadim catladigi ani goremedim yani ins tutmustur pazartesi gunu belli olucak ins..uzun sureden sonra goguslerde agri var suan ins adet olmam..
Bekleyen arkadaslara da duaciyim Allah tez zamanda bebislerimize kavusturur ins..
merhabalar ovulasyon tarihini 04 ağustos olarak vermiş 25 temmuz ile 04 ağustos tarihleri arasını gebe kalma şansı yüksek demiş ama bence sende bizim gibi ovulasyon testi kullan derim ben sanki daha net çıkar bu günlerkızlar, ben bu sitedeki yumurtalama dönemine baktım..Ama o kadar saçma bir tarih verdi ki ben hiçbirşey anlamadım. en son 25. temmuzda regl oldum bana ovülasyon olarak 30/07 veriyor. o zaman adetimin son günü oluyor. Ve ben adetimden sonra 5 gün hamile kalınmaz diyorum.Birde ne saçmadır ki 14. gün bile olmuyor..bunların hesaplamaları mı farklı yoksa ben mi yanlış algılıyorum olayları...Bütün sitelerde böyle ama :) kafayı yedirecekler bana... bütün regl dönemlerimi tek tek yazarım genç kızlığımdan beri alışklanlık bendeki. 25 gün de bir görüyorum. bana bunu anlatacak biri varmıdır.
merhabalar ovulasyon tarihini 04 ağustos olarak vermiş 25 temmuz ile 04 ağustos tarihleri arasını gebe kalma şansı yüksek demiş ama bence sende bizim gibi ovulasyon testi kullan derim ben sanki daha net çıkar bu günler
benimde 24 temmuz sat 30günde bir olurum banada 4-11 ağustos arası diyodu 6ağustosta yumurtladım.ovulasyon testi en garanti yol ama jinekoloji ve gebelik sitesi de yakın sonuçlar veriyorkızlar, ben bu sitedeki yumurtalama dönemine baktım..Ama o kadar saçma bir tarih verdi ki ben hiçbirşey anlamadım. en son 25. temmuzda regl oldum bana ovülasyon olarak 30/07 veriyor. o zaman adetimin son günü oluyor. Ve ben adetimden sonra 5 gün hamile kalınmaz diyorum.Birde ne saçmadır ki 14. gün bile olmuyor..bunların hesaplamaları mı farklı yoksa ben mi yanlış algılıyorum olayları...Bütün sitelerde böyle ama :) kafayı yedirecekler bana... bütün regl dönemlerimi tek tek yazarım genç kızlığımdan beri alışklanlık bendeki. 25 gün de bir görüyorum. bana bunu anlatacak biri varmıdır.
benimde 24 temmuz sat 30günde bir olurum banada 4-11 ağustos arası diyodu 6ağustosta yumurtladım.ovulasyon testi en garanti yol ama jinekoloji ve gebelik sitesi de yakın sonuçlar veriyor
Ben kullanıyorum folic plus ve demir ilacı kullanıyorum canimbişey diycem folic asit kullanıyomusunuz
rica ederiz güzel haberlerle tekrar beklerizAyh benim kafam çok karıştı yaa. Reglim biter bitmez o hafta yumurtlamam enteresan geldi bana. En iyisi ben test alıp yumurtlamayı gözümle göreyim. :) Çok teşekkür ederim ilginiz alakanız için.
Hoşgeldinn bu sefer hayırlısıyla çok kısa sürsün bekleyişinnn
hoşgeldin aramıza inşallah hepimiz iyi haberler alırız ovulasyon testi fotoğraflı varsa yükleyebilirsin arkadaşlara fikir olma adına.şimdilik çoğumuz bat.ları bekliyoruz senın bat kaç ağustos listemiz var senide ekleyelim hemen
Kizlar test yaptim ovu.testnde silik golge gbi cizgi var ve gbelk testnde hic czgi yok.bnden umidi kesin gebe deglm bu ayda
Bence biraz beklemelisin canim regli donemi gectigi halde cift cizgiyi goremeyen ama hamile olan okadar cok insan varki bence stres yapamKizlar test yaptim ovu.testnde silik golge gbi cizgi var ve gbelk testnde hic czgi yok.bnden umidi kesin gebe deglm bu ayda
Tatlim testlerine baktim ayni benimde ya ama foto cekmedim hic cift cizgi 16. Gunde 5 gun sonra tekrar cft cizgiye Döndü bakalimşimdi yazdıklarınızı okuyunca bi köşeye kaldırdığım testlerime bi bakim dedim, yapmaya dvm ediyorum ama incelemiyorum artık ümidi kestiğim için, şimdi siz söyleyince testlerime bi bakim dedim bnmki ne alemde diye, dizdim hepsini bu ne abuk subuk bişey anladıysam araboliyim
arkadaşlar şimdi ben 10.gun o koyu çizgiyi yakalım 11.ve 12.günlerde silik çizgiler çıkıyor.bu sıralar ilişki olur ise mi hamile kalma olasılığı var.yani bu testin tekrar koyu çıkma ihtimali olabilir mi yumurta 1 sefer mi çatlıyor..
Canım zaten 25 temmuzda regl oldum o tarihlerde hamilelik olması pek mümkün gibi değil sanırım.çünkü regl biter bitmez yumurtlama olması az vir ihtimal .Biraz saçma geldi bana Evet bende test alıp deneyeceğim ama bütün sitelerde aynı hesaplama olunca acaba dedim ovülasyon ile ilgili bilmediğim yada yanlış bildiğim birşey mi var diye tereddüt ettim kendimden.
oo süper kesin bu listeden bebiş haberleri gelir1.16 ağstos
2.18 ağustos
3.21 ağustos
4.22 ağustos
5.23 ağustos
6.25 ağustos
7..26 ağustos
8.27ağustos
9.28 ağustos
10.2 eylül
11.4 eylül...
Tesekkur ederim hosbuldumm ins hepimizin cok kisa surer bekleyisleri..
Evde olmadigim icin resim yukleyemiycem neyazikki evde kaldi testler..benim normalde bgn 31. gunum ama hep 36.37. gunlerde oldugum icin batimi ona gore soyluyorum yani bat agustos 18 cnm ekleyebilirsen sevinirim..
%100 başarı istiyoruz Allahın izniyleoo süper kesin bu listeden bebiş haberleri gelir
İnşaaallah Allah kalbimize gore versin kizlar%100 başarı istiyoruz Allahın izniyle
22 ağustos benide ekle 11 kişi olalım1.16 ağstos
2.21 ağustos
3.22 ağustos
4.23 ağustos
5.25 ağustos
6..26 ağustos
7.27ağustos
8.28 ağustos
9.2 eylül
10.4 eylül...
10 kişi olduk 10 bebiş inşallah
1.16 ağstos
2.21 ağustos
3.22 ağustos
4.23 ağustos
5.25 ağustos
6..26 ağustos
7.27ağustos
8.28 ağustos
9.2 eylül
10.4 eylül...
10 kişi olduk 10 bebiş inşallah
Ben şeyma diye hatrliyorum canim16 agustos kimdi? Lutfen bizi havwrsiz birakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?