Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Hoşgeldinn bu sefer hayırlısıyla çok kısa sürsün bekleyişinnn

kızlar, ben bu sitedeki yumurtalama dönemine baktım..Ama o kadar saçma bir tarih verdi ki ben hiçbirşey anlamadım. en son 25. temmuzda regl oldum bana ovülasyon olarak 30/07 veriyor. o zaman adetimin son günü oluyor. Ve ben adetimden sonra 5 gün hamile kalınmaz diyorum.Birde ne saçmadır ki 14. gün bile olmuyor..bunların hesaplamaları mı farklı yoksa ben mi yanlış algılıyorum olayları...Bütün sitelerde böyle ama :) kafayı yedirecekler bana... bütün regl dönemlerimi tek tek yazarım genç kızlığımdan beri alışklanlık bendeki. 25 gün de bir görüyorum. bana bunu anlatacak biri varmıdır.

Eklentiler

• adsız.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 46
merhabalar ovulasyon tarihini 04 ağustos olarak vermiş 25 temmuz ile 04 ağustos tarihleri arasını gebe kalma şansı yüksek demiş ama bence sende bizim gibi ovulasyon testi kullan derim ben sanki daha net çıkar bu günler

Canım zaten 25 temmuzda regl oldum o tarihlerde hamilelik olması pek mümkün gibi değil sanırım.çünkü regl biter bitmez yumurtlama olması az vir ihtimal .Biraz saçma geldi bana Evet bende test alıp deneyeceğim ama bütün sitelerde aynı hesaplama olunca acaba dedim ovülasyon ile ilgili bilmediğim yada yanlış bildiğim birşey mi var diye tereddüt ettim kendimden.

benimde 24 temmuz sat 30günde bir olurum banada 4-11 ağustos arası diyodu 6ağustosta yumurtladım.ovulasyon testi en garanti yol ama jinekoloji ve gebelik sitesi de yakın sonuçlar veriyor

benimde 24 temmuz sat 30günde bir olurum banada 4-11 ağustos arası diyodu 6ağustosta yumurtladım.ovulasyon testi en garanti yol ama jinekoloji ve gebelik sitesi de yakın sonuçlar veriyor

Ayh benim kafam çok karıştı yaa. Reglim biter bitmez o hafta yumurtlamam enteresan geldi bana. En iyisi ben test alıp yumurtlamayı gözümle göreyim. :) Çok teşekkür ederim ilginiz alakanız için.

Hoşgeldinn bu sefer hayırlısıyla çok kısa sürsün bekleyişinnn

Tesekkur ederim hosbuldumm ins hepimizin cok kisa surer bekleyisleri..
Evde olmadigim icin resim yukleyemiycem neyazikki evde kaldi testler..benim normalde bgn 31. gunum ama hep 36.37. gunlerde oldugum icin batimi ona gore soyluyorum yani bat agustos 18 cnm ekleyebilirsen sevinirim..

Kizlar test yaptim ovu.testnde silik golge gbi cizgi var ve gbelk testnde hic czgi yok.bnden umidi kesin gebe deglm bu ayda
Kizlar test yaptim ovu.testnde silik golge gbi cizgi var ve gbelk testnde hic czgi yok.bnden umidi kesin gebe deglm bu ayda
Bence biraz beklemelisin canim regli donemi gectigi halde cift cizgiyi goremeyen ama hamile olan okadar cok insan varki bence stres yapam

Tatlim testlerine baktim ayni benimde ya ama foto cekmedim hic cift cizgi 16. Gunde 5 gun sonra tekrar cft cizgiye Döndü bakalim

Eger ayda birkez yumurtluyorsan cift cizgi 1 kez cikar ama eger 2 kez yumurtluyosan cft cizgi cikar fakat zaten 10. Gun yumurtladiysan ve 11 12 de iliskiye girdiysen büyük ihtimalle tutma orani yüksek

1.16 ağstos
2.18 ağustos
3.21 ağustos
4.22 ağustos
5.23 ağustos
6.25 ağustos
7..26 ağustos
8.27ağustos
9.28 ağustos
10.2 eylül
11.4 eylül...
oo süper kesin bu listeden bebiş haberleri gelir

Hosgeldin canim aramiza seymadab sonra seni bekliycez desene hadi inşaaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…