- 14 Haziran 2009
- 2.495
- 3.035
- 333
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #42.781
22 ağustos var isim yazmıyorum aynı tarıhte birden fazla kişi olabiliyo 11 tane tarih var beklediğimiz ilk olarak şeymayla başlıyoruz22 ağustos benide ekle 11 kişi olalım
oo süper kesin bu listeden bebiş haberleri gelir
çok teşekkür ederim hayırlısı artıkEger ayda birkez yumurtluyorsan cift cizgi 1 kez cikar ama eger 2 kez yumurtluyosan cft cizgi cikar fakat zaten 10. Gun yumurtladiysan ve 11 12 de iliskiye girdiysen büyük ihtimalle tutma orani yüksek
16si benim ama bugun test yaptim negatfti.beni listeden ckartablrsnz kizlar
Aminnn hepimiz icinçok teşekkür ederim hayırlısı artık
Bencede canim idrar testiyle hemen birakma kendini tatlim belki gec dollenme oldu nerden bilebilirzkiCanım 16 ya daha 3 gün var. 3 günde neler değişir... Ayrıca idrar testlerine çok güvenme en iyisi kan testi.
Daha adet tarihine 3 gün var canım . Adet olmuş gibi karamsarlığa kapılma16si benim ama bugun test yaptim negatfti.beni listeden ckartablrsnz kizlar
Canım benim moralini bozma.erken yapmışsın herkeste çıkmaz erkenden idrarda.benim hep one gider adet tarihim 1 hafta önce başladım çıkmio du tam olması gerektiği gün yaptım yani sende 16 sini bekle o zman çıkar hayirlisiyla.cikmazsada dünyanın sonu deil hayırlı zamanı beklio lar. Rabbim hepimize nasip etsin hayirlisiyla.16si benim ama bugun test yaptim negatfti.beni listeden ckartablrsnz kizlar
Bende kendimi cok dinlemeye başladim bu ara 8 kaldi daha var resmen moda giriyorum bence psikolojik yada gerçekten var bu belirtiler bilinç altimda bastiriyorum bilemiyorum ama gercekten beklemek sabretmek cok zorBenim kasigimda ağrı war 2. Günde midem de bulamayan başladı yani ben bu hızla 2 aya dogururuz.Yani kendimi dinliyorum sabahtan beri ve kasigimda batma larwar galiba midede psikolojik galiba
aynen yaa bende kendimi dinleyip duruyorum belki regl olucam ve her ay aynı şeyler oluyo ama hepsini malum düşünceye bağlıyorumBende kendimi cok dinlemeye başladim bu ara 8 kaldi daha var resmen moda giriyorum bence psikolojik yada gerçekten var bu belirtiler bilinç altimda bastiriyorum bilemiyorum ama gercekten beklemek sabretmek cok zor
El sanatlari ogretmenyim banucum ben ama calsmyrm.cini seramik ebru sanatiyla ugrasyrm halk egitmlernde.fakat evdwyimbu arada aranızda öğretmen olan var mı kızlar ???
Eet ya çok zor.ben kızıma ilk denemede kaldım o yüzden umutluyum Rabbimin dediği olur hayirlisiyla nasip eder insallahBende kendimi cok dinlemeye başladim bu ara 8 kaldi daha var resmen moda giriyorum bence psikolojik yada gerçekten var bu belirtiler bilinç altimda bastiriyorum bilemiyorum ama gercekten beklemek sabretmek cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?