Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

1.16 ağstos
2.18 ağustos
3.21 ağustos
4.22 ağustos
5.23 ağustos
6.25 ağustos
7..26 ağustos
8.27ağustos
9.28 ağustos
10.2 eylül
11.4 eylül...

16si benim ama bugun test yaptim negatfti.beni listeden ckartablrsnz kizlar
Canım benim moralini bozma.erken yapmışsın herkeste çıkmaz erkenden idrarda.benim hep one gider adet tarihim 1 hafta önce başladım çıkmio du tam olması gerektiği gün yaptım yani sende 16 sini bekle o zman çıkar hayirlisiyla.cikmazsada dünyanın sonu deil hayırlı zamanı beklio lar. Rabbim hepimize nasip etsin hayirlisiyla.

Benim kasigimda ağrı war 2. Günde midem de bulamayan başladı yani ben bu hızla 2 aya dogururuz. Yani kendimi dinliyorum sabahtan beri ve kasigimda batma larwar galiba midede psikolojik galiba

Benim kasigimda ağrı war 2. Günde midem de bulamayan başladı yani ben bu hızla 2 aya dogururuz. Yani kendimi dinliyorum sabahtan beri ve kasigimda batma larwar galiba midede psikolojik galiba
Bende kendimi cok dinlemeye başladim bu ara 8 kaldi daha var resmen moda giriyorum bence psikolojik yada gerçekten var bu belirtiler bilinç altimda bastiriyorum bilemiyorum ama gercekten beklemek sabretmek cok zor

Bende kendimi cok dinlemeye başladim bu ara 8 kaldi daha var resmen moda giriyorum bence psikolojik yada gerçekten var bu belirtiler bilinç altimda bastiriyorum bilemiyorum ama gercekten beklemek sabretmek cok zor
aynen yaa bende kendimi dinleyip duruyorum belki regl olucam ve her ay aynı şeyler oluyo ama hepsini malum düşünceye bağlıyorumsabır sabır ya sabır

Şeymacim selamlar üzlumemek elde degil evet ama dünyanın sonuda degil bebegim senin yapicagin tek sey bat gününü beklemek bence sonrasinda kan testi vs vs daha 16 sina 3 gun var ve aldığın sıvi oranina yaptigin saate hatta gec dollenme yada erken dollenmeye kadar hersey degisiyor lutfen moralini bozma stres yaptikca kafaya taktikca olmaz zaten sen Allaha sigin ve sadece iste o zaten sana en hayrli vakitte verir

Eet ya çok zor.ben kızıma ilk denemede kaldım o yüzden umutluyum Rabbimin dediği olur hayirlisiyla nasip eder insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…