- 9 Ağustos 2015
- 2.146
- 1.575
- 63
- 38
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #42.801
Hepimiz hep birlikte saçalım şeymacim aminnCok sagolun kizlar ayni duygulari paylasabildgm arkadslrm benim morallernz icn teskkr ederm.ben deglsem ble sizin icn cok dua edyrm.o testi yaparken gulucukler sacin insallh etrafa
yumurtlaman epey bitmiş canım hayırlı bebişlerIyi Akşamlar kızlar çalıştığın için çok fazla muhabbet edemiyorum sizinle ama fırsat buldukça oluyorum ovulasyon testin de 13 günüm
Sagol cnm hosbuldum ins hayirli haberlerle gelirim insaAllahh...lHosgeldin canim aramiza seymadab sonra seni bekliycez desene hadi inşaaallah
Tatlim 13. Gun de acik bi cizgi birde sivi alimina dikkat et cokIyi Akşamlar kızlar çalıştığın için çok fazla muhabbet edemiyorum sizinle ama fırsat buldukça oluyorum ovulasyon testin de 13 günüm
Cift cizgiyi gordunmu yoksa bekliyormusun kuzumTatlim 13. Gun de acik bi cizgi birde sivi alimina dikkat et cok
yumurtlaman epey bitmiş canım hayırlı bebişler
kızlar ben adetimin 10 Günü'nden beri test yapıyorum kızlar hiç çift çizgiye yakın göremedim eğer yumurta kaçmışsa çok üzülürüm ya bende pko var belki Buda etkiler ovulasyon testini dimi kızlarTatlim 13. Gun de acik bi cizgi birde sivi alimina dikkat et cok
Sagol canim amin insaallh Allahim sizlerede nasip etsin adetin ucuncu basliyodum serephone sabh aksam adetin 16 gü nu duphastn sabh aksam bide hergun ictigim seker hapi vardi glifor yumurtayi catlatiyomus cnm onu hala kullaniyrm bebegn tutunmasinada yardimc oluyms sormak istedigin bisey olursa herzamn yardmci olmk isterm cnm iki yilimzda rabbim nasip etti şükür ler olsun Allhim kalbindeki gnlundekini senle beraber isteyn herkese nasip etsn insaallhcanım merhaba bebişin hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin doktorun hangi ilacı verdi acaba?
o zaman daha yumurtlamamışssın devam et canımkızlar ben adetimin 10 Günü'nden beri test yapıyorum kızlar hiç çift çizgiye yakın göremedim eğer yumurta kaçmışsa çok üzülürüm ya bende pko var belki Buda etkiler ovulasyon testini dimi kızlar
Canm benim enson adetim 5 hazirandi haziran 20de catlama oldu ucgun araliksiz beraber olduk hergun ayni saatte yaptm ovulasynu sabh ilk idrarla degl ikinciyle 3 saat sivi tuketimi yapmadm sonuclar guzel cikiyo bide ben sana doktora grunuyomusn ne ilaci veriyo merk ettm ben bir sene olmadan baska bi doktora gitmstm bana asilama yapmisti tutmadi ikinci asilama istedi bende yaptirmadm yuzume senin normal yolla cocugun olmz demisti pskoljm cok bozuldu esime syleyemedim doktorn öyle dedgn sonra bu doktorumuzu rabbim bize sebeb gndermis ama cok arastirdm gitmeden unlu bi doktor genelde bebk tedavisi icin gidiyolr ve hergidende bebk sahibi oluyo asilama tup bebk degl dogal yolla olsn istiyokızlar ben adetimin 10 Günü'nden beri test yapıyorum kızlar hiç çift çizgiye yakın göremedim eğer yumurta kaçmışsa çok üzülürüm ya bende pko var belki Buda etkiler ovulasyon testini dimi kızlar
Canm benim enson adetim 5 hazirandi haziran 20de catlama oldu ucgun araliksiz beraber olduk hergun ayni saatte yaptm ovulasynu sabh ilk idrarla degl ikinciyle 3 saat sivi tuketimi yapmadm sonuclar guzel cikiyo bide ben sana doktora grunuyomusn ne ilaci veriyo merk ettm ben bir sene olmadan baska bi doktora gitmstm bana asilama yapmisti tutmadi ikinci asilama istedi bende yaptirmadm yuzume senin normal yolla cocugun olmz demisti pskoljm cok bozuldu esime syleyemedim doktorn öyle dedgn sonra bu doktorumuzu rabbim bize sebeb gndermis ama cok arastirdm gitmeden unlu bi doktor genelde bebk tedavisi icin gidiyolr ve hergidende bebk sahibi oluyo asilama tup bebk degl dogal yolla olsn istiyo
Bu doktor kim ve nerde ki acaba arkadasimCanm benim enson adetim 5 hazirandi haziran 20de catlama oldu ucgun araliksiz beraber olduk hergun ayni saatte yaptm ovulasynu sabh ilk idrarla degl ikinciyle 3 saat sivi tuketimi yapmadm sonuclar guzel cikiyo bide ben sana doktora grunuyomusn ne ilaci veriyo merk ettm ben bir sene olmadan baska bi doktora gitmstm bana asilama yapmisti tutmadi ikinci asilama istedi bende yaptirmadm yuzume senin normal yolla cocugun olmz demisti pskoljm cok bozuldu esime syleyemedim doktorn öyle dedgn sonra bu doktorumuzu rabbim bize sebeb gndermis ama cok arastirdm gitmeden unlu bi doktor genelde bebk tedavisi icin gidiyolr ve hergidende bebk sahibi oluyo asilama tup bebk degl dogal yolla olsn istiyo
Amin canim insaallhAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Hep derim gebe duasi kabul olur diye, bizden dualarini esirgeme
Konyada canim ali acar diye bi doktor netten faceden arastirirsan cikiyo yaptiklari okadar guzel seyler varkiBu doktor kim ve nerde ki acaba arkadasim
Canım benim bende pko var eşimde de ileri hareketli sorunu var düşük Değeri biz direk tüp yaptırdık hemde 2 kez 3 deneme önümüzde ki ay dondurulmuşlarla deneyeceğiz Xanım idtanbulda mı doktorun canımmSagol canim amin insaallh Allahim sizlerede nasip etsin adetin ucuncu basliyodum serephone sabh aksam adetin 16 gü nu duphastn sabh aksam bide hergun ictigim seker hapi vardi glifor yumurtayi catlatiyomus cnm onu hala kullaniyrm bebegn tutunmasinada yardimc oluyms sormak istedigin bisey olursa herzamn yardmci olmk isterm cnm iki yilimzda rabbim nasip etti şükür ler olsun Allhim kalbindeki gnlundekini senle beraber isteyn herkese nasip etsn insaallh
Canim doktorum konyada benim bendede puko vardi esiminde sinirda demislerdi hersey sebeb rabbim ol dedigi zamn oluyo onun icin zor yok olderse olur elbet sabır istiyo ben iki sene agladm hergun senin bebegn olmz dedgnde tum yikilmistm pes etmedim heryerden herseyden care aradmCanım benim bende pko var eşimde de ileri hareketli sorunu var düşük Değeri biz direk tüp yaptırdık hemde 2 kez 3 deneme önümüzde ki ay dondurulmuşlarla deneyeceğiz Xanım idtanbulda mı doktorun canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?