Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Iyi Akşamlar kızlar çalıştığın için çok fazla muhabbet edemiyorum sizinle ama fırsat buldukça oluyorum ovulasyon testin de 13 günüm

Eklentiler

• image.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 48
yumurtlaman epey bitmiş canım hayırlı bebişler

Tatlim 13. Gun de acik bi cizgi birde sivi alimina dikkat et cok
kızlar ben adetimin 10 Günü'nden beri test yapıyorum kızlar hiç çift çizgiye yakın göremedim eğer yumurta kaçmışsa çok üzülürüm ya bende pko var belki Buda etkiler ovulasyon testini dimi kızlar

canım merhaba bebişin hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin doktorun hangi ilacı verdi acaba?
Sagol canim amin insaallh Allahim sizlerede nasip etsin adetin ucuncu basliyodum serephone sabh aksam adetin 16 gü nu duphastn sabh aksam bide hergun ictigim seker hapi vardi glifor yumurtayi catlatiyomus cnm onu hala kullaniyrm bebegn tutunmasinada yardimc oluyms sormak istedigin bisey olursa herzamn yardmci olmk isterm cnm iki yilimzda rabbim nasip etti şükür ler olsun Allhim kalbindeki gnlundekini senle beraber isteyn herkese nasip etsn insaallh

Canm benim enson adetim 5 hazirandi haziran 20de catlama oldu ucgun araliksiz beraber olduk hergun ayni saatte yaptm ovulasynu sabh ilk idrarla degl ikinciyle 3 saat sivi tuketimi yapmadm sonuclar guzel cikiyo bide ben sana doktora grunuyomusn ne ilaci veriyo merk ettm ben bir sene olmadan baska bi doktora gitmstm bana asilama yapmisti tutmadi ikinci asilama istedi bende yaptirmadm yuzume senin normal yolla cocugun olmz demisti pskoljm cok bozuldu esime syleyemedim doktorn öyle dedgn sonra bu doktorumuzu rabbim bize sebeb gndermis ama cok arastirdm gitmeden unlu bi doktor genelde bebk tedavisi icin gidiyolr ve hergidende bebk sahibi oluyo asilama tup bebk degl dogal yolla olsn istiyo

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Hep derim gebe duasi kabul olur diye, bizden dualarini esirgeme

Bu doktor kim ve nerde ki acaba arkadasim

Merhaba kizlar araniza yeni katildim. Bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanmaya basladim. Son uc gundur silik cizgi goruyorum. Henuz koyu cizgiyi yakalayamadim. Rabbim hepimize gonlumuzdeki versin insallah. Her ay hayal kirikligi cok zor oluyor gercekten

Canım benim bende pko var eşimde de ileri hareketli sorunu var düşük Değeri biz direk tüp yaptırdık hemde 2 kez 3 deneme önümüzde ki ay dondurulmuşlarla deneyeceğiz Xanım idtanbulda mı doktorun canımm

Canim doktorum konyada benim bendede puko vardi esiminde sinirda demislerdi hersey sebeb rabbim ol dedigi zamn oluyo onun icin zor yok olderse olur elbet sabır istiyo ben iki sene agladm hergun senin bebegn olmz dedgnde tum yikilmistm pes etmedim heryerden herseyden care aradm

Hayırlı akşamlar arkadaslar
Bu gun testimin 19 gunu...

Dun soylemistim ya iyi bir kadin doguma gidecegii bu gun gittim ama kafam karisti...

Simdi muayane sonucu sagda ( ultrason da belli de oluyor her ikisi ) ki yumurtan catlamis solda da saglam bir yumurtan var dedi....
Sen dedi adetinin 11 15 gun arasinda yumurtluyorsun o gunlerde dikkat et diye

Simdi belki safca olacak ama merak ediyorum...sanki ben bir yerlerde her ay bir tarafda yumurtlama olusur diye okumustum..hl

Birde yumurta catladi ya sperm İle bulustugu anda ultrasonda gorulebiliyormu
Yoksa direk o kese dedikleri sey mi olusuyor yada ne bileyim rahime mi gidiyor

Vrlhasil merak ettigim catlamis yumurtam donlenmis olabilirmi
Belkide hamileyim...

Simdi bu doktor yumurtalari gorunce yaptigim bende evdeki yaptigim ovulasyon test sonuclari ile karsilastirdim.....:)

Ve kafaam fena kkarıştı..testin güvenirlik konusunda
Bu ilk test ddeneyimin olunca açıkçası ben bariz bir koyuluk bekledim..
Ama son günlerde ki test sonuçlarına bakınca benim sılık bulduğum testler yumurtlama zamanımı gösteriyordu sanırım....

Doktorda adetinin 11 ve 15 gunleri dedi yumurtlaman diye
Testlerde ilk 11 15 gunler (digergunlere nazaran ) daha koyu
İkinci ekledigim resimdegeri kalan gunler ve o gunler neredesye yok gibi silik

Buraya kadar her sey tamam da 4 tane test olan resmin en altinda ki bu gunun testi simdi bu ne demek

Zaten yumurtanin biri catlamis
Acaba ikincisi icinmi diyo
Yoksa hamilemiyim..

Off lafam o kadar karosti ki ne yazdigimi bile tam anlamadim kusuruma bakmayin

Eklentiler

• IMG_20150813_234504.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20150813_234516.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…