- 18 Kasım 2008
- 327
- 8
- 318
- 43
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #4.281
günaydın bayanlar .....
öncelikle herkesin kandilini mübarek olsun.Bu gece ettiğimiz bütün dualar kabul olsun inşallah :Saruboceq:
kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var.dün akşam gebelik testi yaptım silikde olsa bu ikinci çizgi belirdi.aynı zamanda ovulasyon testide yaptım ondada ikinci çizgi var anlayamadım kafam karıştı.bu sabah başka bi markanın gebelik testini daha yaptım ondada silik çizgi vardı ama bu kadar net değildi.acaba şundan olabilirmi dün oruçluydum ve sıvı tüketimi olmamıştı,bu sabah da sahur yaptım 5 de bayağı bi su içtim ve 7 de yaptım testi.deüne göre daha sişlik çıkmasının nedeni bu olabilrimi sizce çokmu karışık anlattım bilmiyorum ama bende karıştım kızlar..... fisfisfis
kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var.dün akşam gebelik testi yaptım silikde olsa bu ikinci çizgi belirdi.aynı zamanda ovulasyon testide yaptım ondada ikinci çizgi var anlayamadım kafam karıştı.bu sabah başka bi markanın gebelik testini daha yaptım ondada silik çizgi vardı ama bu kadar net değildi.acaba şundan olabilirmi dün oruçluydum ve sıvı tüketimi olmamıştı,bu sabah da sahur yaptım 5 de bayağı bi su içtim ve 7 de yaptım testi.deüne göre daha sişlik çıkmasının nedeni bu olabilrimi sizce çokmu karışık anlattım bilmiyorum ama bende karıştım kızlar..... fisfisfis
günaydın canımmmm opuyorumnanaktan
inşallah tatlım dualarımız kabul olur ben edemiycem dua ama siz edin benim yerimede kırmızı kartlıyım çünkü
seninde kandilin mübarek olsunnn canım
hepinize günaydın... bu günü iyi değerlendirelim kızlar. kandiliniz mübarek olsun..
dularımızı birbirimizden esirgemeyelim.. allah herkesin gönlüne göre versin.
canımcım ben senin yerine de ederim. opuyorumnanaktan zaten her zaman hepimizin adına ediyorum. allah hepimizin dualrını kabul etsin..
günaydın canım. yanlış yere umutlandırmak istemem, en güzel belirti adet gecikmesidir ve tabi kan testi ama bence sen bu tabloya bakıldığında hamilesin. bence bugün bir kan testi yaptır hemen. şimdiden tebrikler :))))))) ayy sabah sabah ne güzel bir haber bu :) darısı başımıza inşallah :)
sağolun kızlar valla.sat 12 ağustosdu gerçi bende pko var pek düzenli değildir ama düzenli oluncada 30 günde bir olur.şu an işteyim kan tahlilini nasıl yaptırıcam bilmiyorum sağlık ocakaları öğlen çalışmıyor değilmi :bbo:
dezy bencede hamilesin cnm bu şekilde çıkan gebelik testleri genelde pozitif oluyo eğer testte bi dandiklik yoksa ama ben yinede tebrik etmek için kan testi sonucunu bekliyorum senden yarım saaat izin alda bi koşu gidiver özel hastane yokmu yakında 20 liraya yaptırırsın hemen 2 saat sonra sevinç çığlıkları atarsın zemuszemus
canım ya iki dakka izin alsan vermezlermi kii[/QUO
şu an yakınımda özel hastane yok canım. birazdan bi toplantıyada gitmem lazım artık ya öğleden sonraya yada yarına kalcak.sonucun negatif çıkmasından korkuyorum.bugüne kadar bisürü gebelik testi yatım ama hiç böle olmamıştı hayırlısı artık.......
şu an yakınımda özel hastane yok canım. birazdan bi toplantıyada gitmem lazım artık ya öğleden sonraya yada yarına kalcak.sonucun negatif çıkmasından korkuyorum.bugüne kadar bisürü gebelik testi yatım ama hiç böle olmamıştı hayırlısı artık.......
canım ya iki dakka izin alsan vermezlermi kii[/QUO
ayyy o toplantı kabus olur şimdi sana hiç çekilmez ya akıl başka yerde ,, öğleden sonra çıkmaya çalış ozaman cnm yada bi gebelik testi daha al yap bakalım sonuç aynımı çıkıcak belki daha belirgin hale gelir
hayırlısı olsun tatlım inşallah hamişsindir büyük ihtimal öyle ama ben iki kez gebelik tetsinde pozitifi gördüm ama fossstu canım ondan çok itibar etmiyorum bu testlere yani en güzeli kandaaa inşallah orda da görürüz tatlımmm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?