Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Tatlim peki kan testi oldunmu bu arada

En çok merak ettiğim soruysa çatlamış yumurta ne kadar zaman içinde dinlenmeiiçin uygun oluyor...dun ve bu gün önemli evet de yarınyada gider ggünde önemli mi

Çatlamış bir yumurtanın ömrü ne kadar acaba

yazdiklarini okudum super anlatmişsin bence canim sen doktoru dinle 11 ile 15 demiş ya senin o aralarda koyu bir çizgin var bana kalsa o donem yumurtlamişsin ve catlamiş zaten doktorda sana o donem demiş fakat saydim koyu çizgiden 8 gün sonra tekrar bi cft cizgi çıkmış o ne anlama geliyo inan bilmiyorum çünkü aynisi bana oldu ovi. Testi yaptim yumrtlama donemini yakaladim çalisma yaptik 5. Gun sonra bi cft cizgi daha yani senin gibi cift cizgi hamile oldugun anlamina mi geliyo yoksa biz tekrarmi yumurtladik onu kestiremiyorum bende acemiyim lutfen bilen biri cevaplasin

E="Bmt2008, post: 42157515, member: 697803"]Tatlim peki kan testi oldunmu bu arada[/QUOTE]

Hayır canm test istemedi sadece ultrason da çatlamış yumurtayı gösterirken bir an durdu
Bende havadan nem yaptığım için acaba hamilelikten mi şüphelendi felan diye düşündüm....

Birde ben ( daha önceden yaptığım hormon,kan,idrar test sonuçlarını da goturdum) hanı bir ilaç bir test ne bileyim herhangi bir şey yapmiyacakmiyiz dedim
Oda bu ay bakalım belki de bu ay hamile kalacaksınızgerek kkalmayacak dedi

Sizce çatlamış yumurtadan bir şey olmuşsa anlamı ki acaba supelense söylerdi herhalde

Çok hrycanlandim ben yaaa

Hayir

Okuduklarima ve yapilan yorumlara gore yumurta catladiktan 24 48 saat icinde cinsel iliskiye girilmeli yada oncesinde de olabilir çünkü spermler 72 saate kadar insan vücudunda kalabiliyor yani cift cizgiden 1 gun once yada 1 gun sonrada degerlendirme yapsan kanalda bulusabiliyorlarmiş okuduguma göre fakat buluşan dollenme kac gunde olur ne kadarda bebek olusur senin gibi 8 gun sonra yada benim gibi 5 gun sonra cft cizgi gormek bebegin tutundugunami isaret inan bilmiyorum yada bu neye isaret bilen biri bize anlatsin

Anladim canim bende yeniyim bu ay ilk ovi testim ve ikinci denememiz bende senin gibi gecen ay dr gittim golik asit baslangici ve demir oranim icin rahme bakti temiz hersey fakat senin soyledigin gibi ultrasonda tutunan kan pihtisi bunu dr.ler kan degerleriylemi olctgunde mi anliyo yoksa ultrasondada gozukebiliyormu yada illa keseyimi gormesi lazim orayi kestiremiyorum iste dedim ya acemiyim ama senin karisikligini inan bende yasiyorum ve cildircam oyuzden deli gibi bat sayiyorum kaldi 7 bakalim ne olcak .....
E="Bmt2008, post: 42157515, member: 697803"]Tatlim peki kan testi oldunmu bu arada

Hayır canm test istemedi sadece ultrason da çatlamış yumurtayı gösterirken bir an durdu
Bende havadan nem yaptığım için acaba hamilelikten mi şüphelendi felan diye düşündüm....

Birde ben ( daha önceden yaptığım hormon,kan,idrar test sonuçlarını da goturdum) hanı bir ilaç bir test ne bileyim herhangi bir şey yapmiyacakmiyiz dedim

Sizce çatlamış yumurtadan bir şey olmuşsa anlamı ki acaba supelense söylerdi herhalde

Hayir[/QUOTE]

Çok tesekkur ederim canm...inşallah hamileyizdir...

Valla benim şimdi sağda mi solda mi bilmiyorum ama patlamamış sağlam bir yumurtanın var ya acaba bu ikinci koyu çizgi onun için mi diyorum

Ama sonuçta bu da hepi topu bir test iki yumurta olugunu birinin çatlamış liderinin sağlam olduğunu da ayırt edemez ki dimi

Canm belki seninde ikinci yumurtanın olustu

Şimdio ddeğilde beni

Telden yzdigim icin mesaj yarida kaldi...;

Simdi bu olusan saglam ikinci yumurta bu ay mi catliyacak...
Yoksa bu onumuzdeki ayin yumurtasi mi
Anlamadim ki ben

Edit..ayy ultrason kagidi verdi de allahin hikmeti gercekten nasilda belli yumurta gibi birisi oradan catlamis..::)
Gideri saglam ...gercek bildigin yumurta seklinde hafif oval sasirdim vallla

Benim yine okudugum bilgilere göre cift yumurtlayabiliyormuş insan ama bu süre yine okudugum bilgiler ışıginda regli başı ve sonu gibi bir sürecte ama yanlış ta olabilir bilgilerim sadece netten edindigim bilgiler dahilinde yaziyorum aynen senin dediginede katiliyorum şimdi dr senin bi yumurtanin çatladigini obürununde cok büyüdüğünü mü söyledi ben mi yanliş anladim

Çok tesekkur ederim canm..allahraziolsun

Benim son adet tarihin 26 temmuz
Gerçi ben günü gününe olmuyor
Genelde temiz kalma surem iki uç günya ggeç oluyor yada erkeno yüzden adetine nerden baksan en az 10/en fazla 15 gün var...

Doktor birisi çatlamış diğerinde gayet sağlıklı dedi..büyüklüğü konusunda bir şey demedi

Ama ben ultrason resmine bakarak söyleyebilirim ki çatlamış yumurta sağlam dediği yumurtadan daha büyük görünüyor....

Şimdi ben hamileysem o ikinci yumurta ne olacak
Hamile değilsem o ne zaman catliyacak
O yumurtada bu ay çatlar mi ki
İlk yumurtada olmazza bile ikinci yumurtada olur belki

Ama o zaman çatlayan ama donllenmemis yumurta ne olur ki
Kanama olur

Ayyy kafam çorba oldu vallaa

Benimde 21 temmuz sat keske dr a sorsaydin benim bildigim yumurta çatlayınca ve sizde degerlendirdiginizde bebek oluşur nasipse ama o ikinci yumurta ile ilgili hic bi fikrim yok dr cok daha iyi bilir ama oda seni bilgilendrmemis sanirim bende kendimden suphelenmedim drgil 2 kezmi yumurtladim diye ama senn dedgin gibi hadi ilki turtu ikinci ne olacak sonucta kan ile atilacak

E="Bmt2008, post: 42157515, member: 697803"]Tatlim peki kan testi oldunmu bu arada

Hayir[/QUOTE]
bence çok şanslısın canım 2 kez yumurtlayacaksan 1 ayda 2 kez şans elde etmiş olacaksın.ilk yumurtan döllenmişsse 2.yumurtan döllenemez çünkü o an mevcut bir gebelik olmuş oluyo.eğer ilk yumurtan döllenememişsse 2.yumurtan döllenebilir

Offkızlar yardım.!! Agustos 8 inde reglim başladı 11 ağustosta bitti. 12 agustosta birliktelik oldu. Birliktelikten sonra hafif pembemsi bir akıntı oldu. Devam etmedi. Bugün gündüz ovulasyon testi yaptım silik çizgi çıktı. Ama şimdi yapışkan akıntım başladı ama kahverengi gibi. Bu ymurtlama akıntısı mı? Yumurtlamam 10. Gün oluyor normalde daha erken. Ama buda neyin nesi? İlk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum. Fikri olan var mı?Huzursuz oldum şimdi...

merhabalar bebişin hayırlı olsun bu doktor kim acaba isim verebilirmisin

Adetin hep 4 gun mu surer? Mesela benim de ilk 3 gun yogundur ama sonraki 3 gun sadece lekelenme seklinde devam eder. Yani adetinin devami olabilir. Duzenliyse o kadar cabuk yumurtlama olmaz sanirim. 10.gune kadar her gun ayni saatlerde ovu.test yap, koyulastigini gorursun. 2-3 saat sivi almamaya dikkat et testten once. Akinti devam ederse ve rahatsiz edici boyuta gelirse dr.a danis derim.

Çok teşekkür ederim. Normalde 3,5 4 gun falan suruyor genelde benimde lekelenmelerim olurdu ama bu ay olmadi. Abdest aldim. 1 damla bile gelmedi sonrasinda. Ama birliktelikten sonra pembe-kahverengi akinti geldi.Ovulasyon testi silik. Normalde 10. Gun cok koyu sekilde çıkıyor. Sanirim birliktelik icin acele ettik. Takip edicem devam ederse doktora gidicem. Cok yeni gittim doktora. Adetin 3. Gunu hormon testlerimide yaptirdim. Tum degerler referans araliginda. Ilk defa boyle oldu anlayamadim bende. Korktum açıkçası.

devam ederse doktora gitmeli benimde adetten 10 gün sonra bidaha adet olmuştum sonra hormon düzenleyici hap vermişlerdi

Bugun daha 7.gunun degil mi? Yanlis mi hesapliyorum yoksa. 10.gune kadar devam et, dedigin gibi duzenliyse tahmin ettigin gunlerde koyulasir merak etme hava durumu, beslenme ve en onemlisi sttes cok etkiler. Normalde 10.gun bekliyosan yumurtlamayi, 8 ve 13.gunler araliginda da ovu. testi yap elinde varsa. Ovulasyon zamani haricinde surekli silik cikmasi cok normal

Evet 7. Gün bugün elimde fazla test olduğu için erken başladım yapmaya. Koyulaşmayı görmek amaçlı. 10. Gün çıkıyor net olarak koyu oluyor. O gün akşamına da yumurta akı kıvamında akıntım oluyor kasık ağrı oluyor. Anlıyorum yumurtalamayı. Testi yapmaya ve çalışmalara devam edicem. Çok teşekkürler yardımın için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…