- 9 Ağustos 2015
- 2.146
- 1.575
- 63
- 38
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #42.821
Hayırlı akşamlar arkadaslar
Bu gun testimin 19 gunu...
Dun soylemistim ya iyi bir kadin doguma gidecegii bu gun gittim ama kafam karisti...
Simdi muayane sonucu sagda ( ultrason da belli de oluyor her ikisi) ki yumurtan catlamis solda da saglam bir yumurtan var dedi....
Sen dedi adetinin 11 15 gun arasinda yumurtluyorsun o gunlerde dikkat et diye
Simdi belki safca olacak ama merak ediyorum...sanki ben bir yerlerde her ay bir tarafda yumurtlama olusur diye okumustum..hl
Birde yumurta catladi ya sperm İle bulustugu anda ultrasonda gorulebiliyormu
Yoksa direk o kese dedikleri sey mi olusuyor yada ne bileyim rahime mi gidiyor
Vrlhasil merak ettigim catlamis yumurtam donlenmis olabilirmi
Belkide hamileyim...
Simdi bu doktor yumurtalari gorunce yaptigim bende evdeki yaptigim ovulasyon test sonuclari ile karsilastirdim.....:)
Ve kafaam fena kkarıştı..testin güvenirlik konusunda
Bu ilk test ddeneyimin olunca açıkçası ben bariz bir koyuluk bekledim..
Ama son günlerde ki test sonuçlarına bakınca benim sılık bulduğum testler yumurtlama zamanımı gösteriyordu sanırım....
Doktorda adetinin 11 ve 15 gunleri dedi yumurtlaman diye
Testlerde ilk 11 15 gunler (digergunlere nazaran ) daha koyu
İkinci ekledigim resimdegeri kalan gunler ve o gunler neredesye yok gibi silik
Buraya kadar her sey tamam da 4 tane test olan resmin en altinda ki bu gunun testi simdi bu ne demek
Zaten yumurtanin biri catlamis
Acaba ikincisi icinmi diyo
Yoksa hamilemiyim..
Off lafam o kadar karosti ki ne yazdigimi bile tam anlamadim kusuruma bakmayin
yazdiklarini okudum super anlatmişsin bence canim sen doktoru dinle 11 ile 15 demiş ya senin o aralarda koyu bir çizgin var bana kalsa o donem yumurtlamişsin ve catlamiş zaten doktorda sana o donem demiş fakat saydim koyu çizgiden 8 gün sonra tekrar bi cft cizgi çıkmış o ne anlama geliyo inan bilmiyorum çünkü aynisi bana oldu ovi. Testi yaptim yumrtlama donemini yakaladim çalisma yaptik 5. Gun sonra bi cft cizgi daha yani senin gibi cift cizgi hamile oldugun anlamina mi geliyo yoksa biz tekrarmi yumurtladik onu kestiremiyorum bende acemiyim lutfen bilen biri cevaplasinTatlim peki kan testi oldunmu bu arada
Tatlim peki kan testi oldunmu bu arada
En çok merak ettiğim soruysa çatlamış yumurta ne kadar zaman içinde dinlenmeiiçin uygun oluyor...dun ve bu gün önemli evet de yarınyada gider ggünde önemli mi
Çatlamış bir yumurtanın ömrü ne kadar acaba
E="Bmt2008, post: 42157515, member: 697803"]Tatlim peki kan testi oldunmu bu arada
yazdiklarini okudum super anlatmişsin bence canim sen doktoru dinle 11 ile 15 demiş ya senin o aralarda koyu bir çizgin var bana kalsa o donem yumurtlamişsin ve catlamiş zaten doktorda sana o donem demiş fakat saydim koyu çizgiden 8 gün sonra tekrar bi cft cizgi çıkmış o ne anlama geliyo inan bilmiyorum çünkü aynisi bana oldu ovi. Testi yaptim yumrtlama donemini yakaladim çalisma yaptik 5. Gun sonra bi cft cizgi daha yani senin gibi cift cizgi hamile oldugun anlamina mi geliyo yoksa biz tekrarmi yumurtladik onu kestiremiyorum bende acemiyim lutfen bilen biri cevaplasin
Çok tesekkur ederim canm...inşallah hamileyizdir...
Valla benim şimdi sağda mi solda mi bilmiyorum ama patlamamış sağlam bir yumurtanın var ya acaba bu ikinci koyu çizgi onun için mi diyorum
Ama sonuçta bu da hepi topu bir test iki yumurta olugunu birinin çatlamış liderinin sağlam olduğunu da ayırt edemez ki dimi
Canm belki seninde ikinci yumurtanın olustu
Şimdio ddeğilde beni
Benim yine okudugum bilgilere göre cift yumurtlayabiliyormuş insan ama bu süre yine okudugum bilgiler ışıginda regli başı ve sonu gibi bir sürecte ama yanlış ta olabilir bilgilerim sadece netten edindigim bilgiler dahilinde yaziyorum aynen senin dediginede katiliyorum şimdi dr senin bi yumurtanin çatladigini obürununde cok büyüdüğünü mü söyledi ben mi yanliş anladim
Çok tesekkur ederim canm..allahraziolsun
Benim son adet tarihin 26 temmuz
Gerçi ben günü gününe olmuyor
Genelde temiz kalma surem iki uç günya ggeç oluyor yada erkeno yüzden adetine nerden baksan en az 10/en fazla 15 gün var...
Doktor birisi çatlamış diğerinde gayet sağlıklı dedi..büyüklüğü konusunda bir şey demedi
Ama ben ultrason resmine bakarak söyleyebilirim ki çatlamış yumurta sağlam dediği yumurtadan daha büyük görünüyor....
Şimdi ben hamileysem o ikinci yumurta ne olacak
Hamile değilsem o ne zaman catliyacak
O yumurtada bu ay çatlar mi ki
İlk yumurtada olmazza bile ikinci yumurtada olur belki
Ama o zaman çatlayan ama donllenmemis yumurta ne olur ki
Kanama olur
Ayyy kafam çorba oldu vallaa
E="Bmt2008, post: 42157515, member: 697803"]Tatlim peki kan testi oldunmu bu arada
merhabalar bebişin hayırlı olsun bu doktor kim acaba isim verebilirmisinCanm benim enson adetim 5 hazirandi haziran 20de catlama oldu ucgun araliksiz beraber olduk hergun ayni saatte yaptm ovulasynu sabh ilk idrarla degl ikinciyle 3 saat sivi tuketimi yapmadm sonuclar guzel cikiyo bide ben sana doktora grunuyomusn ne ilaci veriyo merk ettm ben bir sene olmadan baska bi doktora gitmstm bana asilama yapmisti tutmadi ikinci asilama istedi bende yaptirmadm yuzume senin normal yolla cocugun olmz demisti pskoljm cok bozuldu esime syleyemedim doktorn öyle dedgn sonra bu doktorumuzu rabbim bize sebeb gndermis ama cok arastirdm gitmeden unlu bi doktor genelde bebk tedavisi icin gidiyolr ve hergidende bebk sahibi oluyo asilama tup bebk degl dogal yolla olsn istiyo
Offkızlar yardım.!! Agustos 8 inde reglim başladı 11 ağustosta bitti. 12 agustosta birliktelik oldu. Birliktelikten sonra hafif pembemsi bir akıntı oldu. Devam etmedi. Bugün gündüz ovulasyon testi yaptım silik çizgi çıktı. Ama şimdi yapışkan akıntım başladı ama kahverengi gibi. Bu ymurtlama akıntısı mı? Yumurtlamam 10. Gün oluyor normalde daha erken. Ama buda neyin nesi? İlk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum. Fikri olan var mı?Huzursuz oldum şimdi...
Çok teşekkür ederim. Normalde 3,5 4 gun falan suruyor genelde benimde lekelenmelerim olurdu ama bu ay olmadi. Abdest aldim. 1 damla bile gelmedi sonrasinda. Ama birliktelikten sonra pembe-kahverengi akinti geldi.Ovulasyon testi silik. Normalde 10. Gun cok koyu sekilde çıkıyor. Sanirim birliktelik icin acele ettik. Takip edicem devam ederse doktora gidicem. Cok yeni gittim doktora. Adetin 3. Gunu hormon testlerimide yaptirdim. Tum degerler referans araliginda. Ilk defa boyle oldu anlayamadim bende. Korktum açıkçası.Adetin hep 4 gun mu surer? Mesela benim de ilk 3 gun yogundur ama sonraki 3 gun sadece lekelenme seklinde devam eder. Yani adetinin devami olabilir. Duzenliyse o kadar cabuk yumurtlama olmaz sanirim. 10.gune kadar her gun ayni saatlerde ovu.test yap, koyulastigini gorursun. 2-3 saat sivi almamaya dikkat et testten once. Akinti devam ederse ve rahatsiz edici boyuta gelirse dr.a danis derim.
devam ederse doktora gitmeli benimde adetten 10 gün sonra bidaha adet olmuştum sonra hormon düzenleyici hap vermişlerdiOffkızlar yardım.!! Agustos 8 inde reglim başladı 11 ağustosta bitti. 12 agustosta birliktelik oldu. Birliktelikten sonra hafif pembemsi bir akıntı oldu. Devam etmedi. Bugün gündüz ovulasyon testi yaptım silik çizgi çıktı. Ama şimdi yapışkan akıntım başladı ama kahverengi gibi. Bu ymurtlama akıntısı mı? Yumurtlamam 10. Gün oluyor normalde daha erken. Ama buda neyin nesi? İlk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum. Fikri olan var mı?Huzursuz oldum şimdi...
Çok teşekkür ederim. Normalde 3,5 4 gun falan suruyor genelde benimde lekelenmelerim olurdu ama bu ay olmadi. Abdest aldim. 1 damla bile gelmedi sonrasinda. Ama birliktelikten sonra pembe-kahverengi akinti geldi.Ovulasyon testi silik. Normalde 10. Gun cok koyu sekilde çıkıyor. Sanirim birliktelik icin acele ettik. Takip edicem devam ederse doktora gidicem. Cok yeni gittim doktora. Adetin 3. Gunu hormon testlerimide yaptirdim. Tum degerler referans araliginda. Ilk defa boyle oldu anlayamadim bende. Korktum açıkçası.
Evet 7. Gün bugün elimde fazla test olduğu için erken başladım yapmaya. Koyulaşmayı görmek amaçlı. 10. Gün çıkıyor net olarak koyu oluyor. O gün akşamına da yumurta akı kıvamında akıntım oluyor kasık ağrı oluyor. Anlıyorum yumurtalamayı. Testi yapmaya ve çalışmalara devam edicem. Çok teşekkürler yardımın için.Bugun daha 7.gunun degil mi? Yanlis mi hesapliyorum yoksa. 10.gune kadar devam et, dedigin gibi duzenliyse tahmin ettigin gunlerde koyulasir merak etmehava durumu, beslenme ve en onemlisi sttes cok etkiler. Normalde 10.gun bekliyosan yumurtlamayi, 8 ve 13.gunler araliginda da ovu. testi yap elinde varsa. Ovulasyon zamani haricinde surekli silik cikmasi cok normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?