- 7 Temmuz 2015
- 1.829
- 1.832
- 133
- 42
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #42.841
Son 2 aydır tüm hamilelik belirtilerini yaşıyorum. Mide bulantısı dahil ama adetimd2 gecikme bile olmuyor. Takmamak gerekiyor, akışına bıraksak çok daha iyi olacak aslında. Saatlerce aklıma gelen türlü türlü sorunun cevabını arıyorum internetten. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahHer sey normal aslinda ama biz yaptigimiz stresle, heyecanla kendimizi bitiriyoruz
Son 2 aydır tüm hamilelik belirtilerini yaşıyorum. Mide bulantısı dahil ama adetimd2 gecikme bile olmuyor. Takmamak gerekiyor, akışına bıraksak çok daha iyi olacak aslında. Saatlerce aklıma gelen türlü türlü sorunun cevabını arıyorum internetten. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Günaydın canım. ..belirtilerimiz psikolojik oluo canım genelde o yzden olmasın kafan rahat daha iyi olur yoksa kendini dinle dinle oram agrio midem bulanio fln kendi kendime belirti yasiom ben gunah bananGunaydin kizlar stressiz heycansiz bekleyislerimiz olsun inşaallah bugün bata 7 kala icimdeki heycan daha fazla artsada hic bir belirti olmamasi da unutlarimi tüketiyor hadi bakalım neler bekliyo bizi
Cat iğnesi yle ilgili bi fikrim yok canım ama 14 .gün fln çatlar belki de daha geç catliosundur merak etmegünaydın...ben hala ovülasyon testinde çift çizgiyi yakalamaya çalışıyorum...bugün 12.günüm ama bişi görünmüyor...acaba doktora gidip baktırsam mı...bu çatlama iğnesini ne zaman vuruyorlar geç mi kaldım onun için bilen var mı...
Ben istanbuldayım canım rabbim tamamına erdirsin bizlere sabır versin inş. darısı başımıza :)Canim doktorum konyada benim bendede puko vardi esiminde sinirda demislerdi hersey sebeb rabbim ol dedigi zamn oluyo onun icin zor yok olderse olur elbet sabır istiyo ben iki sene agladm hergun senin bebegn olmz dedgnde tum yikilmistm pes etmedim heryerden herseyden care aradm
Sana katılıyorum tatlım bu stres ve psikolojik belirtiler beni öldurecek zihnim benle dalgami geciyo gercekmi orayi cozemiyorumGünaydın canım. ..belirtilerimiz psikolojik oluo canım genelde o yzden olmasın kafan rahat daha iyi olur yoksa kendini dinle dinle oram agrio midem bulanio fln kendi kendime belirti yasiom ben gunah banan
sanki zaman azaldıkça ümidim azalıyo yaaa sizdede böyle mi
daha olmamış ama yakın görünüyor 1-2 güne kadarbenım testlerımede bakarmısınızzzzzz
gecen ay kimyasal gebelik yasadım. döngümmü değişti acabaaa
sanki zaman azaldıkça ümidim azalıyo yaaa sizdede böyle mi
Merhaba,
Allah hepinize sağlıklı sıhhatli ayıpsız kusursuz bebek nasip etsin.
Ben de dün doktora gityim. Yumurtan gelişmiş çatlamak üzere yarın sabah ilişkiye girin dedi. Az önce ovülasyon testi yaptım yine 2 çizgi vardı. Acaba daha çatlamadı mı ki. Yarın sabahta mı ilişki olsa. Öfff böyle sürekli olunca da sperm birikmiyomuş. Nasıl olcak bu işler.
cftmerhaba kızlar hepinize hayırlı cumalar :))
Cizgiyi gorduysen 24 48 saat icinde iliskiye girmen gerekiyor yani bu geceyi ve yarin sabahi degerlendir hatta pazarida degerlendir ben cft cizgiyi gorup tek cizgiyi gorene kadar degerlendirdim buda zaten 1 gun yaptiMerhaba,
Allah hepinize sağlıklı sıhhatli ayıpsız kusursuz bebek nasip etsin.
Ben de dün doktora gityim. Yumurtan gelişmiş çatlamak üzere yarın sabah ilişkiye girin dedi. Az önce ovülasyon testi yaptım yine 2 çizgi vardı. Acaba daha çatlamadı mı ki. Yarın sabahta mı ilişki olsa. Öfff böyle sürekli olunca da sperm birikmiyomuş. Nasıl olcak bu işler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?