Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Her sey normal aslinda ama biz yaptigimiz stresle, heyecanla kendimizi bitiriyoruz
Son 2 aydır tüm hamilelik belirtilerini yaşıyorum. Mide bulantısı dahil ama adetimd2 gecikme bile olmuyor. Takmamak gerekiyor, akışına bıraksak çok daha iyi olacak aslında. Saatlerce aklıma gelen türlü türlü sorunun cevabını arıyorum internetten. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Hic sorma ya, bu konudan cok muzdaribim. Birkac yildir dogum kontrol hapi kullaniyordum 1 ay once biraktim. Biraktigim ay denemelere baslasik ama ovu.net gununu bilmeden. Hapin verdigi duzenlilikle tahmini gunlerimiz vardi tabi ama bir yandan hap kullanip birakinca cogu kiside gorulen ilk aylar bebek olmayabilir dusuncesine ragmen adet olana kadar resmen tum belirtileri yasadim. Agrilar, hafif bulanti ve bas donmesi ve sonrasinda 5-6 gun gecikme. Gerci bunlar hormonal degisimin sonuclari ve hapi birakmamin etkisiyle olustular ama bizim aklimiz hep onda oldugu icin gebelik belirtisi olarak algiladik. Bakalim, Allah vaktini belirlemistir de, bize de o sabri verir insallah

Gunaydin kizlar stressiz heycansiz bekleyislerimiz olsun inşaallah bugün bata 7 kala icimdeki heycan daha fazla artsada hic bir belirti olmamasi da unutlarimi tüketiyor hadi bakalım neler bekliyo bizi

günaydın...ben hala ovülasyon testinde çift çizgiyi yakalamaya çalışıyorum...bugün 12.günüm ama bişi görünmüyor...acaba doktora gidip baktırsam mı...bu çatlama iğnesini ne zaman vuruyorlar geç mi kaldım onun için bilen var mı...

Gunaydin kizlar stressiz heycansiz bekleyislerimiz olsun inşaallah bugün bata 7 kala icimdeki heycan daha fazla artsada hic bir belirti olmamasi da unutlarimi tüketiyor hadi bakalım neler bekliyo bizi
Günaydın canım. ..belirtilerimiz psikolojik oluo canım genelde o yzden olmasın kafan rahat daha iyi olur yoksa kendini dinle dinle oram agrio midem bulanio fln kendi kendime belirti yasiom ben gunah banan

Cat
Cat iğnesi yle ilgili bi fikrim yok canım ama 14 .gün fln çatlar belki de daha geç catliosundur merak etme

12. Gun daha erken tatlim ben 16.gunumde yumurtlamada cft cizgiyi gordum stres yaptikca daha gec yumurtluyorsun oyuzden cft cizgiyi gorene kadar bekle cat ignesiyle ilgili bi fikrim yok tatlim

Ben istanbuldayım canım rabbim tamamına erdirsin bizlere sabır versin inş. darısı başımıza :)

Merhaba,
Allah hepinize sağlıklı sıhhatli ayıpsız kusursuz bebek nasip etsin.
Ben de dün doktora gityim. Yumurtan gelişmiş çatlamak üzere yarın sabah ilişkiye girin dedi. Az önce ovülasyon testi yaptım yine 2 çizgi vardı. Acaba daha çatlamadı mı ki. Yarın sabahta mı ilişki olsa. Öfff böyle sürekli olunca da sperm birikmiyomuş. Nasıl olcak bu işler.

Gerçekten oyle
Günaydın canım. ..belirtilerimiz psikolojik oluo canım genelde o yzden olmasın kafan rahat daha iyi olur yoksa kendini dinle dinle oram agrio midem bulanio fln kendi kendime belirti yasiom ben gunah banan
Sana katılıyorum tatlım bu stres ve psikolojik belirtiler beni öldurecek zihnim benle dalgami geciyo gercekmi orayi cozemiyorum

ben gidip bi ultrasyonda mı baktırsam her ay kendimi dinlemekten yoruldum...ben çatlayacam artık yumurtadan önce....:)

benım testlerımede bakarmısınızzzzzz
gecen ay kimyasal gebelik yasadım. döngümmü değişti acabaaa

Eklentiler

• image.webp
    25 KB · Görüntüleme: 58
Kizlar bnce olmamasnn nedeni stres.annelermz bzi ovulasyn testylemi dogrdu . Bence bunun nedeni bizz kendmzi toparlamamiz lazm.dunden beri dusunyrm aklimi topladm iyice.lutfen sizde stres yapmayn canlarm

Hayrli cumalar kizlar dualarimiz bebek amin

merhaba kızlar hepinize hayırlı cumalar :))
cft
Cizgiyi gorduysen 24 48 saat icinde iliskiye girmen gerekiyor yani bu geceyi ve yarin sabahi degerlendir hatta pazarida degerlendir ben cft cizgiyi gorup tek cizgiyi gorene kadar degerlendirdim buda zaten 1 gun yapti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…