Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Sana katiliyorum şeymacim biz biraz yeni nesil olarak hersey hemen olsun netleşsin istiyoruz fakat bu bizim icin iyimi kötü mu bilmeden hareket etmek dogru degil fazla kafa yoruyoruz oysa herseyi kararlayan başka bir kudret var
Bizim icin şer gbi gozuken bseyde belkide hayir vardr bilemyz.belki nye olmadi yne dedgmz aylar icincde bebegmz sakat olcakti belki bizde bi sorn olcakti.oyuzden eniysni rabbim bilr biz dua edlm stres yapmayalm

Son adet tarihim 30 temmuz ama bugun aynı adet olucakmisum gibi Karnım agrio ve şişti ya.yumurtlamamda deil dün yaptım silik ti bugün yapmadım daha koyu çizgiyi görüp değerlendirdm o günude.bu ne şimdi buda mi psikolojik offff

düşünmeyi bırakın daha rahat hamile kalırsanız diyorlar ama olmuyor işte. Görev gibi uğraşıyoruz çizgiler mizgiler. Ard arda insan istemiyo da ama napalım artık çalışcaz yaş 35

Doktor haftaya tekrar çağırdı acaba hamile kaldım mı kalmadım mı ona mı bakıcak. Ultrasonda hemen görünür mü ki?

Iyi Akşamlar kızlar bugün adetimin 14 günü gala çift çizgiyi göremedim ben ama bugün daha koyu sanki

Eklentiler

• image.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 47
  • image.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 45
1.16 ağustos
2.18 ağustos
3.21 ağustos
4.22 ağustos
5.23 ağustos
6.25 ağustos
7..26 ağustos
8.27ağustos
9.28 ağustos
10.2 eylül
11.4 eylül...
biraz hareket kataym,heyecan yaratıyım.ver coşkuyu.var mı eklenmek isteyen

Sırayla bebk haberleri alırız inşallah çok amin

Duygununki tam olmus zafer bayrami valla kutlamalar yapariz hep beraber inşaallah yaaaaa

1.16 ağustos
2.18 ağustos
3.21 ağustos
4.22 ağustos
5.23 ağustos
6.25 ağustos
7..26 ağustos
8.27ağustos
9.28 ağustos
10.30 ağustos
11.2 eylül
12.4 eylül...
bu listeden kaç hamile çıkacak çok merak ediyorum

Iyi Akşamlar kızlar bugün adetimin 14 günü gala çift çizgiyi göremedim ben ama bugün daha koyu sanki
Ecrin canim sen tipki benim gibisin bak ben naptim benimde 31 33 35 seklinde degisiyor ben hesapladim internetten 31. Gunde yumurtlarsam 17. Gunde 33. Yumurtlarsam 19.gunde 35 .yumurtlarsam da 21.gunde ovi olcagni soyluyordu ve ben 16.snda başladim test yapmaya elimde cok test olmasada sirayla yaptim 17. Dunde cft cizgiyi gordum daha ilk testte ve sonra hep dev ettim belki cizgi koyu degildir falan diye 19. Gunde tek cizgi 21.gunde tek cizgi gordum ve dedimki tamm ben bu ay 31.gunde adet olcam ve geri sayim basladi su an 6. Gun kaldi oyuzden sende yapmaya devam et cizgin belirginlescek emin ol ama sen cizgi falan bekleme degerlendir bu gunleri de çünku cift cizgiden onceki iki gun ve sonraki iki gunde onemliymiş

Valla bende cok merak ediyorum ilk şeyma ile goruruz insaallah ve devam eder bizle banucum

Canım benim ne güzel açıklamışsın çok sevindim açıklama yapmana pko var ya bende biraz da acaba yumurtlayacak mıyım düşüncesi var ister istemez :) aynen boş geçmemek Lazım dimi gün aşırı çalışma yapmam Lazım hakkımız da Hayırlısı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…