- 14 Haziran 2009
- 2.495
- 3.035
- 333
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #42.881
Sıkma canini cnm bende adet tarihim yaklasnc agrilrm olmustu sürekli lavbdydm hastkndm hastlncm diye ama olmadi iyi düşun iyi olsn cnmben galiba regl olcam sinirli sinirli geziyom ortalıkta yaa
saol canım ne şanslısın darısı başımıza inşallahSıkma canini cnm bende adet tarihim yaklasnc agrilrm olmustu sürekli lavbdydm hastkndm hastlncm diye ama olmadi iyi düşun iyi olsn cnm
Insaalh cnm rabbim tam umidi kestigm an yetisti sukurler olsun sizlerde enkisa zamanda yasarsnz oduyguyu insaallhsaol canım ne şanslısın darısı başımıza inşallah
Anladim canim ben onu bilemedim ama dr. 2 günde bir desede hergün birkez deneme yapmak cokta etki etmez yani bu sperm kalitesi olayi da var ama bence o haftayi iyi degerlendirmek lazimCanım benim ne güzel açıklamışsın çok sevindim açıklama yapmana pko var ya bende biraz da acaba yumurtlayacak mıyım düşüncesi var ister istemez :) aynen boş geçmemek Lazım dimi gün aşırı çalışma yapmam Lazım hakkımız da Hayırlısı olsun :)
Bende cok stres ve snr durumundayim ama kendimi regliye şartlamadim rahat ol send4ben galiba regl olcam sinirli sinirli geziyom ortalıkta yaa
Haklısın canım bide sperm kalitesi var tabi Hakkımızda Hayırlısı olsun inşAnladim canim ben onu bilemedim ama dr. 2 günde bir desede hergün birkez deneme yapmak cokta etki etmez yani bu sperm kalitesi olayi da var ama bence o haftayi iyi degerlendirmek lazim
çok az kaldı canım senin yaa bi daha test nezaman yapacaksınBendede sinir var banucum gerginim adet olacak gbi ama olmadm daha 2gunum kaldi ve adet agrmda yok.
Canim vala bdaha test adet gecikmeynce yapmayacagim akisina biraktm olmzsa bdahaki ay artk.rabbim esime bana can sagligi versinde bebiste olur insallahçok az kaldı canım senin yaa bi daha test nezaman yapacaksın
Hayr duygucum benimde oyle oldu ve cizhi kaybolmasi yumurtanin catladgini gosterir tek cizgi gorsende 2 gun daha calismalara devam yumurta 48 saat kadar surede dölleneviliyorArkadaşlar iki gün çizgi vardı. Bu sabah değerlendirdik test yaptım yine kaybolmuştu çizgikaçırmışız mıdıııııırrrr ((((
1.16 ağustos
2.18 ağustos
3.21 ağustos
4.22 ağustos
5.23 ağustos
6.25 ağustos
7..26 ağustos
8.27ağustos
9.28 ağustos
10.30 ağustos
11.2 eylül
12.4 eylül...
bu listeden kaç hamile çıkacak çok merak ediyorum
Çok teşekkürler:)Hayr duygucum benimde oyle oldu ve cizhi kaybolmasi yumurtanin catladgini gosterir tek cizgi gorsende 2 gun daha calismalara devam yumurta 48 saat kadar surede dölleneviliyor
tatlım benim 23 ağustos..10.gün çift çizgi için erken biraz.ne güzel evlilik yıl dönümü çifte mutluluk yaşatır inşallah.bende olmıycak gibi planlara alıştrıyorum kendimi lazer epilasyona devam ederim yarım kalmamış olur diyorum işte ama umut etmektende geri kalmıyorum umut dünyası işteBanu seninki hangisiydi? Stres yapma, pozitif dusunmeye calis. Negatif cikarsa da vardir bir hayir diye dusunmek gerek - zor olsa da...
Ben hala cift cizgi gormedim 10.gunum. zaten listedeki sonuncu kisi se benim, 4 Eylul. Tam da evlilik yıldönümümüz. Hayirlisiyla guzel haberler aliriz insallah...
tatlım benim 23 ağustos..10.gün çift çizgi için erken biraz.ne güzel evlilik yıl dönümü çifte mutluluk yaşatır inşallah.bende olmıycak gibi planlara alıştrıyorum kendimi lazer epilasyona devam ederim yarım kalmamış olur diyorum işte ama umut etmektende geri kalmıyorum umut dünyası işte
ben galiba regl olcam sinirli sinirli geziyom ortalıkta yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?