Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Anladim canim ben onu bilemedim ama dr. 2 günde bir desede hergün birkez deneme yapmak cokta etki etmez yani bu sperm kalitesi olayi da var ama bence o haftayi iyi degerlendirmek lazim

Anladim canim ben onu bilemedim ama dr. 2 günde bir desede hergün birkez deneme yapmak cokta etki etmez yani bu sperm kalitesi olayi da var ama bence o haftayi iyi degerlendirmek lazim
Haklısın canım bide sperm kalitesi var tabi Hakkımızda Hayırlısı olsun inş

Bence bekleme dönemlerinde herkes bi uğraş bulsun.Bi kitaba başlasın ya da şu boyama kitaplarından alsın boyasın örgü örsün ne bileyim. Böyle sürekli düşünmek stres yaratıyor hormonları etkiliyor ve belki kim bilir bu süreci bile etkiliyor olabilir. Hep pozitif düşünmeli. Bu ay olmazsa öbür ay olur . Beklemek evet zor ama aslında beklediğimiz şey o kadar güzel ki bu anın bile tadını çıkarmalı. Stres yok. Pozitif olmak var. Tamam mı? Hepimizin bebişi olacak. Ve gün gelecek 2016 anneleri topiğine döktürcez allahın izniyle.

Arkadaşlar iki gün çizgi vardı. Bu sabah değerlendirdik test yaptım yine kaybolmuştu çizgi kaçırmışız mıdıııııırrrr((((

Arkadaşlar iki gün çizgi vardı. Bu sabah değerlendirdik test yaptım yine kaybolmuştu çizgi kaçırmışız mıdıııııırrrr((((
Hayr duygucum benimde oyle oldu ve cizhi kaybolmasi yumurtanin catladgini gosterir tek cizgi gorsende 2 gun daha calismalara devam yumurta 48 saat kadar surede dölleneviliyor

Banu seninki hangisiydi? Stres yapma, pozitif dusunmeye calis. Negatif cikarsa da vardir bir hayir diye dusunmek gerek - zor olsa da...

Ben hala cift cizgi gormedim 10.gunum. zaten listedeki sonuncu kisi se benim, 4 Eylul. Tam da evlilik yıldönümümüz. Hayirlisiyla guzel haberler aliriz insallah...

tatlım benim 23 ağustos..10.gün çift çizgi için erken biraz.ne güzel evlilik yıl dönümü çifte mutluluk yaşatır inşallah.bende olmıycak gibi planlara alıştrıyorum kendimi lazer epilasyona devam ederim yarım kalmamış olur diyorum işte ama umut etmektende geri kalmıyorum umut dünyası işte

Evet ya, mens. olana kadar negatif βHcg'ler bile fayda etmiyor. Geciktigimde ve kanda hcg'yi negatif gördüğüm halde gec dollenme olabilir belki diye dusundum. Taa ki dr. usg bakip bir sey yok diyene kadar.

Ote yandan kesinlikle baska bir seylere yonelmek de cok mantikli. Varsa guzel olur tabi ama yoksa da tatile gidicez, rahat rahat yer icerim her seyden diyorum ve dedigin gibi ben de lazere devam ederim.

Bu gün 21.günün ve ben artık test yapmiyacakmiyiz diyordum..malum doktor zaten bir yumurtanın catladigunu ötekinin de sağlıklı olduğunu söylemişti.

Yanı yumurtanın catladigini biliyorum....zaten oöncesini ve öğrendikten sonra ki günlerinde değerlendirin..
Hatta ne olur ne olmaz adet olana kadar ddeğerlendirecek bu ayı..

Ama acaba diğer yumurta ne zaman çatlar..

Yumurta dediğimiz şey önce ufak oluyor sonra buyüyüp çalıyor değil mi..
Bu büyümeve catlama suresi ne zzaman kadar oluyor...
Bu ikinci ssağlam yumurta biraz daha ufak di sanırım....onun büyüyüp çatlaması bir kaçggün içinde mi olur sizce....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…