Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ayın 21 ine kadar test yapmamaya karar verdim bat 23 ağustos çünkü öncesindeki negatifleri görüp can sıkmaya değmez görceksem o gün görürüm negatifi.buarada kask ağrısı deilde bi kaç gündür sızlama hissediyorum sanki yumurtalıklarımda geliyo gidiyo sizdede var mı ?

Banucum sende tatli bi bebis var bence vala bak benim icime diguyr oyle hssedyrm sizlamalara gelnce bndede var o ama bilemyrm bndeki bebis sancsi degldr

benimde 8.gunum bugun basladim testlere. bu ay hayirlisi

Kizlar ne dersiniz bu cift cizgi sayilir mi? Bugunu degerlendireyim mi?

Eklentiler

• 1439653834793-546204432.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 57
Bencede banucum bende 21.ne kadar test yapmiycam ovi testide yapmiycam erken gebelikte hic birini yapmiycam gecen ay yaptim 5 gun gecikti diye ogün regli oldum sonu hüsran oyuzden kendimi testlere kapadim sadece coft cizgiyi gordum ve degerlendirdim gerisi Allahima kalmiş ol derse olur zaten hepimiz icin hayrlisi

Kacinci gündesin canim ovi.de cft gözüküyor bazisi daha koyu olmasi gerekiyor desede testten teste degisoyor bide aldigigin sivi oraninada bagli cizgi acik cikabiliyor

Bugun 15. Gunum 4 gundur yapiyorum oncekiler daha silikti nerdeyse hic gorunmuyordu. En belirgini bu oldu heyecanlandim :)))

Iyi Akşamlar kızlar benim bugün adetimin 15 günü testlerim nasıl

Eklentiler

• image.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…