- 14 Haziran 2009
- 2.495
- 3.035
- 333
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #42.901
Banucum sende tatli bi bebis var bence vala bak benim icime diguyr oyle hssedyrmayın 21 ine kadar test yapmamaya karar verdim bat 23 ağustos çünkü öncesindeki negatifleri görüp can sıkmaya değmez görceksem o gün görürüm negatifi.buarada kask ağrısı deilde bi kaç gündür sızlama hissediyorum sanki yumurtalıklarımda geliyo gidiyo sizdede var mı ?
benimde 8.gunum bugun basladim testlere. bu ay hayirlisiBanu seninki hangisiydi? Stres yapma, pozitif dusunmeye calis. Negatif cikarsa da vardir bir hayir diye dusunmek gerek - zor olsa da...
Ben hala cift cizgi gormedim 10.gunum. zaten listedeki sonuncu kisi se benim, 4 Eylul. Tam da evlilik yıldönümümüz. Hayirlisiyla guzel haberler aliriz insallah...
Bende ya hepimizmi ayniyiz allahim 5 gun kaldi stresten ölcem ve süekli gergin moddayimBenndeee kavga çıkarıyorum ona buna
Kacinci gündesin canim ovi.de cft gözüküyor bazisi daha koyu olmasi gerekiyor desede testten teste degisoyor bide aldigigin sivi oraninada bagli cizgi acik cikabiliyorKizlar ne dersiniz bu cift cizgi sayilir mi? Bugunu degerlendireyim mi?
Bencede banucum bende 21.ne kadar test yapmiycam ovi testide yapmiycam erken gebelikte hic birini yapmiycam gecen ay yaptim 5 gun gecikti diye ogün regli oldum sonu hüsran oyuzden kendimi testlere kapadim sadece coft cizgiyi gordum ve degerlendirdim gerisi Allahima kalmiş ol derse olur zaten hepimiz icin hayrlisiayın 21 ine kadar test yapmamaya karar verdim bat 23 ağustos çünkü öncesindeki negatifleri görüp can sıkmaya değmez görceksem o gün görürüm negatifi.buarada kask ağrısı deilde bi kaç gündür sızlama hissediyorum sanki yumurtalıklarımda geliyo gidiyo sizdede var mı ?
Kacinci gündesin canim ovi.de cft gözüküyor bazisi daha koyu olmasi gerekiyor desede testten teste degisoyor bide aldigigin sivi oraninada bagli cizgi acik cikabiliyor
Hadi inşallah ozaman ovi gunu demek silik koyu farketmez bugunleri cok iyi degerlendirmek lazim hakkinda hayrlisiBugun 15. Gunum 4 gundur yapiyorum oncekiler daha silikti nerdeyse hic gorunmuyordu. En belirgini bu oldu heyecanlandim :)))
Hadi inşallah ozaman ovi gunu demek silik koyu farketmez bugunleri cok iyi degerlendirmek lazim hakkinda hayrlisi
bence bugünü değerlendirin.evet insan çift çizgiyi görünce adeta gebelik testinde çift çizgiyi görmüş gibi mutlu oluyoKizlar ne dersiniz bu cift cizgi sayilir mi? Bugunu degerlendireyim mi?
Degerlendir cnm bikacgun beraber ol ama yine ovulasyn yapmya devam etKizlar ne dersiniz bu cift cizgi sayilir mi? Bugunu degerlendireyim mi?
CAnim hem bugunleri iyi degerlendirin hemde ovi testini devam edin ben oyle yaptim 16. Gunden sonra cizgi tek oldu tek olana kadr iyid egerlendirinIyi Akşamlar kızlar benim bugün adetimin 15 günü testlerim nasıl
Hamilelikte de çift çizgi olsa keşkeeee
Artiq gebelik testleri zamaniiiveee yarın BAŞLIYORUZZZZZ
1.16 ağustos
2.18 ağustos
3.21 ağustos
4.22 ağustos
5.23 ağustos
6.25 ağustos
7..26 ağustos
8.27ağustos
9.28 ağustos
10.30 ağustos
11.2 eylül
12.4 eylül...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?