- 9 Ağustos 2015
- 2.146
- 1.575
- 63
- 38
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #42.921
Kizlar gebelik testi regliden hemen sonra cikmayabiliyor söylim gecikmeden sonra 7. Gün 8. Günde çıkan da var ark. Basina geldi onlardan biliyorum kendime gelince ben yapicam 21.de ins. Tutmustur ama negatf bile ciksa bekleyip yine yapcam allah masip ederseArtiq gebelik testleri zamaniii
Canm teste gre degisiyo demkki benm adetime ucgun kala yapmistim cikmisti inanmdm yanlis diye kan testi yaptrdimKizlar gebelik testi regliden hemen sonra cikmayabiliyor söylim gecikmeden sonra 7. Gün 8. Günde çıkan da var ark. Basina geldi onlardan biliyorum kendime gelince ben yapicam 21.de ins. Tutmustur ama negatf bile ciksa bekleyip yine yapcam allah masip ederse
Benm adetin ucgun oncesnden cikmisti cnmKizlar gebelik testi regliden hemen sonra cikmayabiliyor söylim gecikmeden sonra 7. Gün 8. Günde çıkan da var ark. Basina geldi onlardan biliyorum kendime gelince ben yapicam 21.de ins. Tutmustur ama negatf bile ciksa bekleyip yine yapcam allah masip ederse
Haklisin cnm bende adet olana kadar var gibi hissederdm cikmadi kucktr ondan diye enson yaptgmida sonc ayni yok diye dusunerek yapmstm ama rabbime şükür ler olsn sixlerde yasayn insaallhBazen gec döllenmee göre de degisiyotestlere görede dedigin gibi canim ama ark. Tavsiyem 1 kac gun gecsin ben 5gun gecti negatf gordum 6. Gunde kan testi yaptrdim 7. Gun regli oldum hüsran keske negatfe inansaydim hic reglim şaşmadigi icin cok unitlenmiştim ama hüsran oluyor bekleyin derim ben
Haklisin cnm bende adet olana kadar var gibi hissederdm cikmadi kucktr ondan diye enson yaptgmida sonc ayni yok diye dusunerek yapmstm ama rabbime şükür ler olsn sixlerde yasayn insaallh
Belirtilerin neler oldu öncesinde bize de fikir verme açısından anlatır mısnHaklisin cnm bende adet olana kadar var gibi hissederdm cikmadi kucktr ondan diye enson yaptgmida sonc ayni yok diye dusunerek yapmstm ama rabbime şükür ler olsn sixlerde yasayn insaallh
kimisi bu durumda hamile çıkabiliyomuş başka sayfalarda okudum ama kimisinde de tutmamş bu tez yani bekleyip görmek çok umutlanmamak çokta ümizliğe kapılmamak gerek az kalmış zatenMerhaba arkadaslar ben yeni katıldım araniza konuyu görünce yazim dedim bende bu ay avulasyon testi kullandim koyu iki cizgiyi yakaladim ve degerlendirdim reglime alti gun var ve avulasyon testi yaptim yine ve cift cizgi cikti ikinci cizgi koyi degil ama hergun birazdaha koyulasiyor sizce bunun sebebi ne bilen varsa lutfen yardimci olabilir mi
Evet bende o yuzden umitlenmek istemiyrm ama yinede merak iste inşallah hayirla sonuclanir beklemek zorrkimisi bu durumda hamile çıkabiliyomuş başka sayfalarda okudum ama kimisinde de tutmamş bu tez yani bekleyip görmek çok umutlanmamak çokta ümizliğe kapılmamak gerek az kalmış zaten
Canim sennkni cok merak edyrm yaBelirtilerin neler oldu öncesinde bize de fikir verme açısından anlatır mısn
bizde senden öğrenicez böyle bi durumun sonucunuEvet bende o yuzden umitlenmek istemiyrm ama yinede merak iste inşallah hayirla sonuclanir beklemek zorr
bende kendimden kestim ümidi sizleri daha çok merak ediyom şeymaaaCanim sennkni cok merak edyrm ya
İnsallh canm ya ogrenir ogrenmez paylasirim tabi nasil bekliceksembizde senden öğrenicez böyle bi durumun sonucunuinşallah sonuç olumlu olur
Seni unitlendirmek istemem ama hamile oldugun anlamina gelirMerhaba arkadaslar ben yeni katıldım araniza konuyu görünce yazim dedim bende bu ay avulasyon testi kullandim koyu iki cizgiyi yakaladim ve degerlendirdim reglime alti gun var ve avulasyon testi yaptim yine ve cift cizgi cikti ikinci cizgi koyi degil ama hergun birazdaha koyulasiyor sizce bunun sebebi ne bilen varsa lutfen yardimci olabilir mi
Agzindan bal damliyr canm ya sabirsizlikla beklicem ve sonuci sizinle paylasicam zaten reglime kadar her sabah ovi testimi yapiyrm gittikce koyasiyr kaybolmaz insallhSeni unitlendirmek istemem ama hamile oldugun anlamina gelir
Benimde 5.gun kaldi ovi testlerim bitti oyuzden yapamiyorum ama hamişsen mutlaka paylas catlarim meraktan fakat şunu söylim bir cok konuyu takip ediyorum forumda ovi testlerinde cft cizgi koyulasiyorsa regli gününde hamiş oldugunu ögrenen cok kişiyi okudum yorumlarda oyuzden sanada fikrimi söyledim ama Allahin izniyle hamişsinAgzindan bal damliyr canm ya sabirsizlikla beklicem ve sonuci sizinle paylasicam zaten reglime kadar her sabah ovi testimi yapiyrm gittikce koyasiyr kaybolmaz insallh
Evet bende cok okudum o yuzden reglime az kala ovi testiyle kontrol etmek istedim ilk basta silik cikti ikincisinde belirgin gittikce artiyr yumurtlama zamanindaki gibi oluyr gittikce acaba yinemi yumurtluyrm boyle birsey mumkun mu ?Benimde 5.gun kaldi ovi testlerim bitti oyuzden yapamiyorum ama hamişsen mutlaka paylas catlarim meraktan fakat şunu söylim bir cok konuyu takip ediyorum forumda ovi testlerinde cft cizgi koyulasiyorsa regli gününde hamiş oldugunu ögrenen cok kişiyi okudum yorumlarda oyuzden sanada fikrimi söyledim ama Allahin izniyle hamişsin
Evet bende cok okudum o yuzden reglime az kala ovi testiyle kontrol etmek istedim ilk basta silik cikti ikincisinde belirgin gittikce artiyr yumurtlama zamanindaki gibi oluyr gittikce acaba yinemi yumurtluyrm boyle birsey mumkun mu ?Benimde 5.gun kaldi ovi testlerim bitti oyuzden yapamiyorum ama hamişsen mutlaka paylas catlarim meraktan fakat şunu söylim bir cok konuyu takip ediyorum forumda ovi testlerinde cft cizgi koyulasiyorsa regli gününde hamiş oldugunu ögrenen cok kişiyi okudum yorumlarda oyuzden sanada fikrimi söyledim ama Allahin izniyle hamişsin
Evet bende cok okudum o yuzden reglime az kala ovi testiyle kontrol etmek istedim ilk basta silik cikti ikincisinde belirgin gittikce artiyr yumurtlama zamanindaki gibi oluyr gittikce acaba yinemi yumurtluyrm boyle birsey mumkun mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?