Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Artiq gebelik testleri zamaniii
Kizlar gebelik testi regliden hemen sonra cikmayabiliyor söylim gecikmeden sonra 7. Gün 8. Günde çıkan da var ark. Basina geldi onlardan biliyorum kendime gelince ben yapicam 21.de ins. Tutmustur ama negatf bile ciksa bekleyip yine yapcam allah masip ederse

Canm teste gre degisiyo demkki benm adetime ucgun kala yapmistim cikmisti inanmdm yanlis diye kan testi yaptrdim

Bazen gec döllenmee göre de degisiyo testlere görede dedigin gibi canim ama ark. Tavsiyem 1 kac gun gecsin ben 5gun gecti negatf gordum 6. Gunde kan testi yaptrdim 7. Gun regli oldum hüsran keske negatfe inansaydim hic reglim şaşmadigi icin cok unitlenmiştim ama hüsran oluyor bekleyin derim ben

Haklisin cnm bende adet olana kadar var gibi hissederdm cikmadi kucktr ondan diye enson yaptgmida sonc ayni yok diye dusunerek yapmstm ama rabbime şükür ler olsn sixlerde yasayn insaallh

Merhaba arkadaslar ben yeni katıldım araniza konuyu görünce yazim dedim bende bu ay avulasyon testi kullandim koyu iki cizgiyi yakaladim ve degerlendirdim reglime alti gun var ve avulasyon testi yaptim yine ve cift cizgi cikti ikinci cizgi koyi degil ama hergun birazdaha koyulasiyor sizce bunun sebebi ne bilen varsa lutfen yardimci olabilir mi

kimisi bu durumda hamile çıkabiliyomuş başka sayfalarda okudum ama kimisinde de tutmamş bu tez yani bekleyip görmek çok umutlanmamak çokta ümizliğe kapılmamak gerek az kalmış zaten

kimisi bu durumda hamile çıkabiliyomuş başka sayfalarda okudum ama kimisinde de tutmamş bu tez yani bekleyip görmek çok umutlanmamak çokta ümizliğe kapılmamak gerek az kalmış zaten
Evet bende o yuzden umitlenmek istemiyrm ama yinede merak iste inşallah hayirla sonuclanir beklemek zorr

Seni unitlendirmek istemem ama hamile oldugun anlamina gelir

Agzindan bal damliyr canm ya sabirsizlikla beklicem ve sonuci sizinle paylasicam zaten reglime kadar her sabah ovi testimi yapiyrm gittikce koyasiyr kaybolmaz insallh
Benimde 5.gun kaldi ovi testlerim bitti oyuzden yapamiyorum ama hamişsen mutlaka paylas catlarim meraktan fakat şunu söylim bir cok konuyu takip ediyorum forumda ovi testlerinde cft cizgi koyulasiyorsa regli gününde hamiş oldugunu ögrenen cok kişiyi okudum yorumlarda oyuzden sanada fikrimi söyledim ama Allahin izniyle hamişsin

Evet bende cok okudum o yuzden reglime az kala ovi testiyle kontrol etmek istedim ilk basta silik cikti ikincisinde belirgin gittikce artiyr yumurtlama zamanindaki gibi oluyr gittikce acaba yinemi yumurtluyrm boyle birsey mumkun mu ?

Evet bende cok okudum o yuzden reglime az kala ovi testiyle kontrol etmek istedim ilk basta silik cikti ikincisinde belirgin gittikce artiyr yumurtlama zamanindaki gibi oluyr gittikce acaba yinemi yumurtluyrm boyle birsey mumkun mu ?

Ayda iki kez yumurtlama oldugunu duydum fakat şöyle bir durum var reglime 6 kaldi diyorsun regliden 14 gun once yumurtlayabiliyorsun oyuzden reglinden eminsen ve gecikme yaşamadigin takdirde yumurtlama degildir diye düşünüyorum ama boyle bi durum yaşayan varmı bilemiyorum canim ben rastlamadim hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…