Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Reglimden eminim canm da bu duruma baska bir sebeb bulamadim ikinci ihtimal var oda hamile olasılığı onun icinde cok umitlenmicem sonra uzulmek istemiyrm sabirla bekleyip gorcez

Selam arkadaşlar yazılarınızı okurken heyecanla okudum :)) inşallah herkes beklediği umutlarla kavuşur benim hikayem üzücü hüzünlü inşallah bundan sonra mutlu olmak nasip olur . bende ovulasyon yapıyorum sizleri takipteyim :)

Belirtilerin neler oldu öncesinde bize de fikir verme açısından anlatır mısn
Canm goguslerim fazla sismisti baska bi belirti yasamdm bide asiri tatli yemistm normlde cok yemem adet agrilarim vardi hastlncm yine diye Öğr enmdn birgn once aglmya baslmstm yine yok diye ovulasynda catlama gunu gibi cift çizgiyi grunce geblk tahlili yapmistm

Aramiza hosgeldin canim isns. Sende guzel sonuclar alirsin

HosOTE="Bmt2008, post: 42187763, member: 697803"]Aramiza hosgeldin canim isns. Sende guzel sonuclar alirsin[/QUOTE]
Hosbuldum :) inşallah çabalarımiz güzel sonuçlanır .

Kizlar merhaba.. Ben Listede 2. siradayim dayanamadim 2 gun onceden yani busabah test yaptim goguslerim 4 gundur cok hassaslasti agriyor baya ondan umitlenip bakayim dedim ama sonuc negatif esime bitane daha test aldiriyorum simdi zamaninda bakayim diye ama umitler dustu tabi en azindan silikte olsa cikardi diye..

Tam zamaninda test yapsanda bazen negatifi görüyorsun tatlim oyuzeden bekle derim biraz belki gec dollenme olmustur bilemeyiz

Tam zamaninda test yapsanda bazen negatifi görüyorsun tatlim oyuzeden bekle derim biraz belki gec dollenme olmustur bilemeyiz

Ins oyledir normalde en son 21.ve 23. gunde iliski oldu cift cizgiydi o gunler daha da yapamadik ztn misafirlige gidince..bgn 34. gunum normalde 36. 37. gunler adet oluyorum ben..test aldim bakalim gunumden de sonra yapmayi dusunuyorum adet olmazsam tabi

Owülasyon testi yle gebeliği öğrenmek için adetten kaç gün önce yapmak gerekio.benim geçen haftaydi yumurtlama bugün yaptım 2. Silik cizgi çıktı yumurtlama bitmedimi yani

Kızlar gebe kalamiyorsaniz belirtiler var ama bebek yoksa kaniniza baktirin tsh yani troid prolaktin hormonlarıniza baktirin bende malesef oldu

Kızlar gebe kalamiyorsaniz belirtiler var ama bebek yoksa kaniniza baktirin tsh yani troid prolaktin hormonlarıniza baktirin bende malesef oldu

Evt benim ilk bebegimi sirf oyuzden cok bekledim..ben normalde ztn uzun suredir troid ilaci iciyodum degerim normal sinirlar icindeydi 4 gibi ama dr dediki eger bebek istiyosan degerlerini 1- 2 arasina dusurmek gerekiyor demisti gercekten o degerlere dusurdukten sonra hemen hamile kaldim..bem bosu bosuna 2 seneye yakin beklemisim yani..tabi hersey Allah'in takdiri ol dedi ve oldu..Ins Allah'im bu sefer cok bekletmeden verir melegimi..

Ben bebegimi kaybettim doğumdan sonra o zamanlar öyle bi sorun yoktu. Sonra düşük yaptım sonrasında tekrar hamileyim sandım negatif cikti meğer Troidim prolaktinim yükselmiş. endokrine gittim . 2.4 cçıktı doktor gebe kalırsan hemen gel yoksa rutin kontrole gel dedi gebe de kalamadim doktorumu değiştirdim bakalim bu ne diyecek . 2.4 gebelik için engel değil mi . ilaç vermedi bende başka doktora gittim yine de ovulasyon yapıyorum bu ay herşey Allahın takdiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…