- 31 Temmuz 2015
- 457
- 346
- 53
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #42.961
Owülasyon testi yle gebeliği öğrenmek için adetten kaç gün önce yapmak gerekio.benim geçen haftaydi yumurtlama bugün yaptım 2. Silik cizgi çıktı yumurtlama bitmedimi yani
Ben bebegimi kaybettim doğumdan sonra o zamanlar öyle bi sorun yoktu. Sonra düşük yaptım sonrasında tekrar hamileyim sandım negatif cikti meğer Troidim prolaktinim yükselmiş. endokrine gittim . 2.4 cçıktı doktor gebe kalırsan hemen gel yoksa rutin kontrole gel dedi gebe de kalamadim doktorumu değiştirdim bakalim bu ne diyecek . 2.4 gebelik için engel değil mi . ilaç vermedi bende başka doktora gittim yine de ovulasyon yapıyorum bu ay herşey Allahın takdiri
Ayyy hadi inşaaallah canim hayirli haberlerini duyariz inşaallahIns oyledir normalde en son 21.ve 23. gunde iliski oldu cift cizgiydi o gunler daha da yapamadik ztn misafirlige gidince..bgn 34. gunum normalde 36. 37. gunler adet oluyorum ben..test aldim bakalim gunumden de sonra yapmayi dusunuyorum adet olmazsam tabi
Akintin varsa yumurtan çatlamış yada catliyor olmali cft cizgiyi görmüssun 24 48 saat icinde degerlendir bu haftayi bence komple degerlendir tatlimIyi Akşamlar kızlar bugün adetimin 16 günü ve kasık ağrım var bide fazla akıntım var SOĞAN kürünün de 10 günü
Bugün çift çizgi dimi Xanım bugüne kadar çok değerlendiremedik ama bugün ve diğer günleri sıkı çalışmam Kazım sagol canım halkımızda Hayırlısı olsunAkintin varsa yumurtan çatlamış yada catliyor olmali cft cizgiyi görmüssun 24 48 saat icinde degerlendir bu haftayi bence komple degerlendir tatlim
Bizimde oyle oldu koyu cft cizgiyi gordukten sonraki 2 gunu onceki 2 gunu iyi degerlendirdik oyuzden hem bu aksam hemde mümkünse sabahi degerlendirin tatlim Allah yardimcin olsun hayrli haberlerini alalim heb beraberBugün çift çizgi dimi Xanım bugüne kadar çok değerlendiremedik ama bugün ve diğer günleri sıkı çalışmam Kazım sagol canım halkımızda Hayırlısı olsun
Canım ama hep olmaZki yumurtlamadan önce hiç cıkmıodu çiZgiLh her daim kanda bulunan bir hormon. Ne zaman yaparsan yap silik cikacaktir. Gebelik acisindan bakmak cok da guvenilir degil. Beklenen adet gununde hcg testi yapabilirsin; ama o da bazen idrarda hemen pozitif veremeyebiliyor. İdrarda kesin sonuc icin 4-5 gun gecikme gerek. O kadar dayanamicaksan adete birkac gun kala bile kanda kesin sonucu ogrenebilirsin.
Hem akşam gem sabah sperm kalitesi Ölmez mi canımBizimde oyle oldu koyu cft cizgiyi gordukten sonraki 2 gunu onceki 2 gunu iyi degerlendirdik oyuzden hem bu aksam hemde mümkünse sabahi degerlendirin tatlim Allah yardimcin olsun hayrli haberlerini alalim heb beraber
Evet dr.lerde öyle diyor biz ama cizgiden 2 gun once 1 kez cizgiden sonra 1 sabah 1 aksam olak uzere toplamda 3 gun deneme oldu fakat o haftayi komple degerlendircekseniz dr.ler 2 günde bir diyo yani 1 gun arayla iliskiye girin diyor oyuzden sizin icinde hakkinzda en guzeli olsun canim cokta hesaplamamak lazim hoyle seyleriHem akşam gem sabah sperm kalitesi Ölmez mi canım
Birde şoyle bisey var cizgiyi gordukten sonra tas catlasa patlasa 24 saat kaliyo yumurta oyuzden hem sabah hem aksam ancak iki kez olan iliski ancak ozaman tutarsa tutcak oyuzden diyorum yoksa tabi siz bilirsinizEvet dr.lerde öyle diyor biz ama cizgiden 2 gun once 1 kez cizgiden sonra 1 sabah 1 aksam olak uzere toplamda 3 gun deneme oldu fakat o haftayi komple degerlendircekseniz dr.ler 2 günde bir diyo yani 1 gun arayla iliskiye girin diyor oyuzden sizin icinde hakkinzda en guzeli olsun canim cokta hesaplamamak lazim hoyle seyleri
Buralardayim canlarm misafrm vardi yazamadim ama takiptekim
Merak ettim seni bat günün bugün diye biliyorum gerci test yapmiycam bi kac gun gecsin de dedin onuda biliyorum ama meraklardayimBuralardayim canlarm misafrm vardi yazamadim ama takiptekim
Ben bebegimi kaybettim doğumdan sonra o zamanlar öyle bi sorun yoktu. Sonra düşük yaptım sonrasında tekrar hamileyim sandım negatif cikti meğer Troidim prolaktinim yükselmiş. endokrine gittim . 2.4 cçıktı doktor gebe kalırsan hemen gel yoksa rutin kontrole gel dedi gebe de kalamadim doktorumu değiştirdim bakalim bu ne diyecek . 2.4 gebelik için engel değil mi . ilaç vermedi bende başka doktora gittim yine de ovulasyon yapıyorum bu ay herşey Allahın takdiri
Bizde de misafir vardı kızlar ben hamileysem bile bugünkü gezmeyle o çocuğun hali ne olmuştu bilmiyorum ayaklarıma karasular indiiiiii..bu arada hala hiiiç belirti yok 6 kaldı diyebiliriz artk..
Gerçekten mi bende kendi adima hic bi belirti yasamiyorum diye üzülüyorum tecrubeliler buraya yazdikca motive oluyoruZ lutfen paylasinValla cnm belirti olmadanda hamile olabiliyosun benim ilk bebegim oyleydi hic bi belirti yasamamistim..ins seninki de sasirtir diyelim ozmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?