Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Owülasyon testi yle gebeliği öğrenmek için adetten kaç gün önce yapmak gerekio.benim geçen haftaydi yumurtlama bugün yaptım 2. Silik cizgi çıktı yumurtlama bitmedimi yani

Lh her daim kanda bulunan bir hormon. Ne zaman yaparsan yap silik cikacaktir. Gebelik acisindan bakmak cok da guvenilir degil. Beklenen adet gununde hcg testi yapabilirsin; ama o da bazen idrarda hemen pozitif veremeyebiliyor. İdrarda kesin sonuc icin 4-5 gun gecikme gerek. O kadar dayanamicaksan adete birkac gun kala bile kanda kesin sonucu ogrenebilirsin.

Allah yardimcin olsun arkadasim. Biz de hep burda bi hamile kalsak diyoruz ama onemli olan saglikli bir sekilde ilerlemesi. Allahin takdiri tabii ki, Rabbim bizi boyle seylerle sinamasin...

Ayyy hadi inşaaallah canim hayirli haberlerini duyariz inşaallah

Iyi Akşamlar kızlar bugün adetimin 16 günü ve kasık ağrım var bide fazla akıntım var SOĞAN kürünün de 10 günü

Eklentiler

• image.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 52
  • image.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 47
Akintin varsa yumurtan çatlamış yada catliyor olmali cft cizgiyi görmüssun 24 48 saat icinde degerlendir bu haftayi bence komple degerlendir tatlim
Bugün çift çizgi dimi Xanım bugüne kadar çok değerlendiremedik ama bugün ve diğer günleri sıkı çalışmam Kazım sagol canım halkımızda Hayırlısı olsun

Bugün çift çizgi dimi Xanım bugüne kadar çok değerlendiremedik ama bugün ve diğer günleri sıkı çalışmam Kazım sagol canım halkımızda Hayırlısı olsun
Bizimde oyle oldu koyu cft cizgiyi gordukten sonraki 2 gunu onceki 2 gunu iyi degerlendirdik oyuzden hem bu aksam hemde mümkünse sabahi degerlendirin tatlim Allah yardimcin olsun hayrli haberlerini alalim heb beraber

Canım ama hep olmaZki yumurtlamadan önce hiç cıkmıodu çiZgi

Bizimde oyle oldu koyu cft cizgiyi gordukten sonraki 2 gunu onceki 2 gunu iyi degerlendirdik oyuzden hem bu aksam hemde mümkünse sabahi degerlendirin tatlim Allah yardimcin olsun hayrli haberlerini alalim heb beraber
Hem akşam gem sabah sperm kalitesi Ölmez mi canım

Hem akşam gem sabah sperm kalitesi Ölmez mi canım
Evet dr.lerde öyle diyor biz ama cizgiden 2 gun once 1 kez cizgiden sonra 1 sabah 1 aksam olak uzere toplamda 3 gun deneme oldu fakat o haftayi komple degerlendircekseniz dr.ler 2 günde bir diyo yani 1 gun arayla iliskiye girin diyor oyuzden sizin icinde hakkinzda en guzeli olsun canim cokta hesaplamamak lazim hoyle seyleri

Birde şoyle bisey var cizgiyi gordukten sonra tas catlasa patlasa 24 saat kaliyo yumurta oyuzden hem sabah hem aksam ancak iki kez olan iliski ancak ozaman tutarsa tutcak oyuzden diyorum yoksa tabi siz bilirsiniz

O zaman o listeyle VER COŞKUYUUUUUUU.....
1.16 ağustos.........BEKLEMEDE
2.18 ağustos
3.21 ağustos
4.22 ağustos
5.23 ağustos
6.25 ağustos
7..26 ağustos
8.27ağustos
9.28 ağustos
10.30 ağustos
11.2 eylül
12.4 eylül...

Bizde de misafir vardı kızlar ben hamileysem bile bugünkü gezmeyle o çocuğun hali ne olmuştu bilmiyorum ayaklarıma karasular indiiiiii..bu arada hala hiiiç belirti yok 6 kaldı diyebiliriz artk..

Cnm cok uzuldum Allah kimseye boyle sikintilar yasatmasin..
Bence senin problemin prolaktin hormonu cunku troid degerin hamile kalmani engelleyecek derecede degil kesinlikle..
Ya kimilerinden de duyuyorum troidi yuksek degerlerle bile hamile kaliyor demekki bunyeden bunyeyemi degisiyor nedir anlamadim..

Bizde de misafir vardı kızlar ben hamileysem bile bugünkü gezmeyle o çocuğun hali ne olmuştu bilmiyorum ayaklarıma karasular indiiiiii..bu arada hala hiiiç belirti yok 6 kaldı diyebiliriz artk..

Valla cnm belirti olmadanda hamile olabiliyosun benim ilk bebegim oyleydi hic bi belirti yasamamistim..ins seninki de sasirtir diyelim ozmn

banu86 ve seyma0614902015 tatlışlar peki belirtiler varmi beni sorarsaniz tık yok ya inanamıyorummmmm yani arada bi batma gibi kasik agrim oluyor ama kendimi dinlemiyorum bu arada cok fazla hepimize dua ediyorum umarim saglikli ve hayirli bir evladimiz olur diye hayirli zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…