Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım benim adet öncesi de belirtim olmaz ancak adet olcağım gün karın ağrıısı öldürür,süründürür.ne güzel işte kask ağrın olması, hamilelik belirtilerinden biri var senden o da güzel bişey

Vala banucum aynen bnde bugun onu dedm bu kostrmaya cocuk olsa duser cdden cnku hic otrmadan bi kostrmaca canm ckti.ayrica canlarim adet olmadm adet agrmda yok gogslerm cok sis arada kasik batmalri olyr bnde.fakat ynede hamis olablcegme inanmyrm test negatf ckmsti ya

Benimde bu aralar kasiklarimda batma gibi arada agrilar oluyr acaba diye supeleniyrm ama son 5 gun kaldi beklicem

Benimde ayni biliyormusun ya adet olana kadar anlamam olcagmi oldugum gun süründurur oyuzden pek kestiremiyorum esimde kasik agrilarima psikolojik diyo sinir ediyo beni

elimde 3 tane test var şeytan sürekli kanıma giriyo 7 sabah var offf yarın yapsam mı ki yaaa kafamda deli sorularr

Sen teste bakma kuzu koşturmacaniz olmasi neguzel unutturmuştur en azindan kafandaki soru işaretlerinizi bense hafta sonu kendimi filme adadim srf dusunmemek icin kac bölüm dizi izledim seyma0614902015 bir kac gun gecsinozaman test yaparsin canim kendini negatfe sartlandiripta canini boşuna skma belki ilk guzel haberi senden duycaz bilinmezki

zeynepcim hadi yapalım birbirimizi gaza getirelim ben hazırım kan testine idrar testne
Tamm yapalim ben bu sabah gebelik testi yaptim elimde bol vardi yapim dedim ikici cizgi hafif pembe cikti ama koyu degildi ve daha bes gunum var diye pek onemsemedim ovulasyonda yine koyu degil ama ince belirgin cikti ama yinede sonebilir diye onada sevinemedim cunku daha once okumustum birisine daha boyle olmus sonra cizgi adet gunu yok olmus

oooo bence hamilesin 2.çizginin silueti bile uçurur mutluluktan yaaa

evet canım yaa hadi yaptıralım bende varım senle 6 gün var ama artık aklımdan çıkarmak stiyorum çok meşgul ediyo
Aynen cok asiri mesgul ediyor varsa var yoksa yok bilmek istiyrm ona gore kafam rahat olsun istiyrm zaten genelde hep boyle net olmak birseyi tam bilmek isterim o yuzden gidicem sabah kan testi icin

Aynen cok asiri mesgul ediyor varsa var yoksa yok bilmek istiyrm ona gore kafam rahat olsun istiyrm zaten genelde hep boyle net olmak birseyi tam bilmek isterim o yuzden gidicem sabah kan testi icin
bak bende önce idrar yapıcam ardından kan testi varımmm yeter yaaa bu hafta da beklemicem ben çok tez canlı bi insanm bu sukunet bana fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…