- 9 Ağustos 2015
- 2.146
- 1.575
- 63
- 38
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #42.981
Suppersin tatlimO zaman o listeyle VER COŞKUYUUUUUUU.....
1.16 ağustos.........BEKLEMEDE
2.18 ağustos
3.21 ağustos
4.22 ağustos
5.23 ağustos
6.25 ağustos
7..26 ağustos
8.27ağustos
9.28 ağustos
10.30 ağustos
11.2 eylül
12.4 eylül...
canım benim adet öncesi de belirtim olmaz ancak adet olcağım gün karın ağrıısı öldürür,süründürür.ne güzel işte kask ağrın olması, hamilelik belirtilerinden biri var senden o da güzel bişeybanu86 ve seyma0614902015 tatlışlar peki belirtiler varmi beni sorarsaniz tık yok ya inanamıyorummmmm yani arada bi batma gibi kasik agrim oluyor ama kendimi dinlemiyorum bu arada cok fazla hepimize dua ediyorum umarim saglikli ve hayirli bir evladimiz olur diye hayirli zamanda
hadi inşallah canımValla cnm belirti olmadanda hamile olabiliyosun benim ilk bebegim oyleydi hic bi belirti yasamamistim..ins seninki de sasirtir diyelim ozmn
Benimde bu aralar kasiklarimda batma gibi arada agrilar oluyr acaba diye supeleniyrm ama son 5 gun kaldi beklicembanu86 ve seyma0614902015 tatlışlar peki belirtiler varmi beni sorarsaniz tık yok ya inanamıyorummmmm yani arada bi batma gibi kasik agrim oluyor ama kendimi dinlemiyorum bu arada cok fazla hepimize dua ediyorum umarim saglikli ve hayirli bir evladimiz olur diye hayirli zamanda
Benimde ayni biliyormusun ya adet olana kadar anlamam olcagmi oldugum gun süründurur oyuzden pek kestiremiyorum esimde kasik agrilarima psikolojik diyo sinir ediyo benicanım benim adet öncesi de belirtim olmaz ancak adet olcağım gün karın ağrıısı öldürür,süründürür.ne güzel işte kask ağrın olması, hamilelik belirtilerinden biri var senden o da güzel bişey
bende acaba pisikolojikmi diyorum ben dayanamayip yarin kan testi yaptircam acaba cikarmiBenimde ayni biliyormusun ya adet olana kadar anlamam olcagmi oldugum gun süründurur oyuzden pek kestiremiyorum esimde kasik agrilarima psikolojik diyo sinir ediyo beni
zeynepcim hadi yapalım birbirimizi gaza getirelim ben hazırım kan testine idrar testneN
bende acaba pisikolojikmi diyorum ben dayanamayip yarin kan testi yaptircam acaba cikarmi
Sen teste bakma kuzu koşturmacaniz olmasi neguzel unutturmuştur en azindan kafandaki soru işaretlerinizi bense hafta sonu kendimi filme adadim srf dusunmemek icin kac bölüm dizi izledimVala banucum aynen bnde bugun onu dedm bu kostrmaya cocuk olsa duser cdden cnku hic otrmadan bi kostrmaca canm ckti.ayrica canlarim adet olmadm adet agrmda yok gogslerm cok sis arada kasik batmalri olyr bnde.fakat ynede hamis olablcegme inanmyrm test negatf ckmsti ya
evet canım yaa hadi yaptıralım bende varım senle 6 gün var ama artık aklımdan çıkarmak stiyorum çok meşgul ediyoYarin bende kan testi yaptrsammi
Tamm yapalim ben bu sabah gebelik testi yaptim elimde bol vardi yapim dedim ikici cizgi hafif pembe cikti ama koyu degildi ve daha bes gunum var diye pek onemsemedim ovulasyonda yine koyu degil ama ince belirgin cikti ama yinede sonebilir diye onada sevinemedim cunku daha once okumustum birisine daha boyle olmus sonra cizgi adet gunu yok olmuszeynepcim hadi yapalım birbirimizi gaza getirelim ben hazırım kan testine idrar testne
oooo bence hamilesin 2.çizginin silueti bile uçurur mutluluktan yaaaTamm yapalim ben bu sabah gebelik testi yaptim elimde bol vardi yapim dedim ikici cizgi hafif pembe cikti ama koyu degildi ve daha bes gunum var diye pek onemsemedim ovulasyonda yine koyu degil ama ince belirgin cikti ama yinede sonebilir diye onada sevinemedim cunku daha once okumustum birisine daha boyle olmus sonra cizgi adet gunu yok olmus
Aynen cok asiri mesgul ediyor varsa var yoksa yok bilmek istiyrm ona gore kafam rahat olsun istiyrm zaten genelde hep boyle net olmak birseyi tam bilmek isterim o yuzden gidicem sabah kan testi icinevet canım yaa hadi yaptıralım bende varım senle 6 gün var ama artık aklımdan çıkarmak stiyorum çok meşgul ediyo
Ama bes gun onceden gebelik testi sonuc vermez diyorlar o yuzden umitlenmiyrm bir turluoooo bence hamilesin 2.çizginin silueti bile uçurur mutluluktan yaaa
bak bende önce idrar yapıcam ardından kan testi varımmm yeter yaaa bu hafta da beklemicem ben çok tez canlı bi insanm bu sukunet bana fazlaAynen cok asiri mesgul ediyor varsa var yoksa yok bilmek istiyrm ona gore kafam rahat olsun istiyrm zaten genelde hep boyle net olmak birseyi tam bilmek isterim o yuzden gidicem sabah kan testi icin
Ama bes gun onceden gebelik testi sonuc vermez diyorlar o yuzden umitlenmiyrm bir turluoooo bence hamilesin 2.çizginin silueti bile uçurur mutluluktan yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?