Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

insallah canim dedgin gbdr ama negatf ckti ya insan umudu kesyr birden

[QUOTE="Zeysinnnn yani eminmisiniz belki yanlistir test umidim sonradan kirilir diye hep kotu ihtimaller geliyr aklima[/QUOTE]
Caniiiim sen hamilesin ya tedrgn olma tebrik ederiiiiiim oy taze anne seni

oooooooooooooooooooooooo tebrikleeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr HAMİLESİN
Ciddimisin banucum yani daha bes gunum var ve hicbir belirtim yok cok istiyrm sevinmek ama gecen ay bi haftam gecti hamilelige kendimi kesin kaptirdim sonra regli olumca kendimi cok kotu hissettim onun etkisindeyim hala ya olmazsa diye supelerim var cunku benim reglim bekarken hic gecikme yapmazdi hatta iki uc gün öne gelirdi evlenince gecikme olunca direk hamileyim dedim o yuzdn ayni sey olmasindan cok korkuyrm

Gecen ay gecknce yne test yaptnmi tatlim

[QUOTE="Zeysinnnn yani eminmisiniz belki yanlistir test umidim sonradan kirilir diye hep kotu ihtimaller geliyr aklima
Caniiiim sen hamilesin ya tedrgn olma tebrik ederiiiiiim oy taze anne seni[/QUOTE]
İnşallah ya bi netlessin tam net bilgiyi hepinize vericem ama fotografta sagdaki hamilelik testi cizgi silik yinede hamile sayilir mi yani

zeynepcim hadi yapalım birbirimizi gaza getirelim ben hazırım kan testine idrar testne
kizlar kan testinde negatifi gormek daha beter oluyor söylim inş sizinkiler pozitiftir hayal kirikligi yaşamazssiniz gecen ay ben ilk denemelerden sonra reglim 5 gun gecikti diye kan verdim sonu hüsrandi biraz daha bekleyin derim ben ama inş. Sizinkiler pozitf çikar canlar
evet canım yaa hadi yaptıralım bende varım senle 6 gün var ama artık aklımdan çıkarmak stiyorum çok meşgul ediyo
Bende mi yaptrsam kizlar su an heycan yaptim

Gebelik testini bi onceki gunde

yapmisti cizgi bu kadar belirgin degildi bugun gorunce sasirdim bende inşallah hamileyimdir ya beni hamile olmamak degilde bu stres cok bunaltiyor biran once netlessin istiyrm
Sakin stresyapmatatlm anneler icn stres zararli.bebisini dusun ve stres yapma.czgi koyulastysa zaten sana ait bi parca vardr gobuste rahatlat kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…