Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

inşallah canım.....nasıl yanlış çıkma ihtimali olabilyomu bu testlerin silikmiydi seninkilerde?

walla tatlım illa aynı şey seninde başına gelcek diye bişey yok tabiki olumsuz etkilemek istemem seni ama benim başıma geldi malesef :gitme:
silikti ama belirgindi yani hani belli belirsizde değildi gittim heyecanlan kan testi yaptırdım negatif sonraki ay yine aynı şey oldu ama yaptırmadım tets mest sonra regli oldum yine ama benim tetsler dandikti tanesini 1 tlye almıştım gittigidiyordan attım kalanlarını sonra hayırlısı yani sen şimdi madem kasn testi yaptıramıyorsun başka bi test al eczaneden farklı bir test al yaptıklarından bakalım ne olcak inşallahh hamişsindir canım yaa inşallahh

dezy canım bence git bir tane daha gebelik testi al o zaman canım madem kan tahliline gidemiyorsun. bu arada senin SAT 12 Ağustos sa bu ay 12 Eylül de falan olman gerekiyordu normalde di mi canım. inşallah hamilesindir :)))))))))))

inşallah kızlar bu mübarek günde Allah hepimizin gönlüne göre versin. bende eczaneden farklı markalardan aldım 2 tane denedim evet bugün bitane daha alırım yarında kan testi yaptırırım.en doğru sonucu veren gebelil testi hangisi biliyomusunuz marka olrak onu alayım bari......bu arada bi detay vermeyide unuttum ateşimde yükseldi dün 36,6 idi bugün 37 olmuş buda ii bişey sanırım.ay hadi inşallah kızlar göbeciklerimiz bebişle dolsun :ecrin_bebek:

dezy canım ateşin oldukça iyi bence. bana kalırsa hamilesin ama dur bakalım şu kan testini bir yaptır da hayırlısıyla...

canım predictor var ben yeni aldım ama kullanmak nasip olmadı... 31 TL ama oldukça pahallı kan testi daha ucuz diyor arkadaşlar. ama predictor de ben çocukken vardı daha hatırlıyorum. oldukça güvenilir bir marka. clearblue digital hamilelik testleri var onlar da çok güvenilir diyorlar.

herkese günaydın arkadaşlar canım bak öncelikle şunu söliyim idrar testindde çift çizgi çıkıpta hamile olmayanı gördüm fakat şöle bişi var sadece kulaktan dolma şeylerdi bunlar ben dr kağan kocatepeden dinledim eğer idrar testind esonuç negatifse bunda adet tarihinin ne kadar geçtiğiyle doğru orantılı olarak yanılma payı çok yüksek olduğunu anlatıyordu ama eğer sonuç pozitif çıkıyorsa bunda yanılma payı hiç yok denecek kadar az diyordu çünki bu testler sadece betahcg hormonuna duyarlı testler olduğu için başka hiç bir şeyden etkilenmezmiş yalnız bir ara 2 sene kadar önce bir arkadaşım çatlama iğnesi olduğu zamanda testte çift çizgi çıkmıştı ama hamile değildi biyokimyasal gebelik olmuş sölediğine göre ve çatlama iğnesi hamile kadınların idrarından mı ne yapılıyormuş o ara öyle sölemişti ama ben bu konuyu hiç araştırmadım bilimsel açıdan ne derece doğru bilemiyorum canım ama kan testi yaptır için rahatlasın ki bu durumda başka yapacak bişiyin yok idrarda çıkabiliyorsa değerin en az 50 olmuştur canım hadi inşallah

bayram şekerin olucak senin o ayyy çokk şeker allahım inşallah seni yanıltmıyordur ama 2 testtede çift çizgi çıkmış gayette net çizgiler çok güzel valla allahım sana yardım etsin bizede yanında

bebekelevor canım benim çok haklısın da bazı yerlerde kan testi 20 tl filan hem değerini de bilmiş olur ne durumda ne kadar yükselmiş filan bu daha iyi bana kalırsa tabi sen nasılsın bu arada bebekelevor bende de hala karnım alt karnım davul gibi şiş sabah zor yürüdüm diyorumki allahım hamile olsam ben ne yaparım heralde yürümem direk yuvarlanırım

sağol canım bakalım olmadı alıcaz artık ne yapalım....

anladım tatlım yok ben iğne falan olmadım.ama dediğin gibi kan testi yaptırmadan emin olamıycam.bugün oruçluyum zaten yarın yaptırırım artık.

tatlım ateşin süper bence sen %99 hamişsin inşallahhhh ama emin olmakta fayda var tatlım eczaneye sor bi senin illa çok pahalı test almana gerek yok prediktör TİFFi yanıltmıştı o çok pahalı olmayan tetslerden yapmıştı şekercim allahım inşallah şu mübarek günde hepimizin gönlüne göre verir canımmmm opuyorumnanaktan

uleeeyyyn ben de dedim günaydın diye aloooo. ben de vefayım bozayım o zaman

herkese iyi kandiller canlarım. Allah gönlümüze göre versin inşallah. ısteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

handecimde gördü beni nihayet bak nasılda kıskanıyom :)))
akşam eve gidince testleri karşılaştırdım ikiside aynıymış ama gel görki akşam bi icrat olmadı yaaa :sinifsinif: yok benden bu ay bi halt olmaz bayrağı devrediyom ben benneyaptımki

ayhh nihayet gel bi öpeyim cnm Şeniz sanada iyi kandiller şekercimm cnm benim kankin oldum artık senin topikteki en vefalı arkidiş :1hug:

:teselli: heyooooo iyi madem şekercimmmm opuyorumnanaktan benimde kargolanmış testlerim hayırlı olsun inşallahhhhh

AMİNNNNNNNNNNNNNN canımmm

bayram şekerin olucak senin o ayyy çokk şeker allahım inşallah seni yanıltmıyordur ama 2 testtede çift çizgi çıkmış gayette net çizgiler çok güzel valla allahım sana yardım etsin bizede yanında

çok tatlısın canım inşallah.kan tetsinide yaptırayım burda hayırlı haberleri paylaşırım sizinlede.çünkü sayenizde ovulasyon testinden ve ateş ölçme yönteminden haberim oldu.o yüzden eğer pozitifse bunda payınız çok büyük olacak hepiniz teyze olacaksınız......

ulen günaydın dedik kimse takmadı beni dezy bütün ilgiyi topladı sabah sabah lmaz:

canım kendimi afftetirmek için ben ilgilensem senle olmazmı...... :1hug:

ben en iyisi dört beş tane alayım hepsini yapayım istatistik oluşturmuş olurum.vallahi şu son bir ayda ev laboratuara döndü heeee.test bardakları ,test ktileri,dereceler..... dışarıdan gören ek iş yapıyorum sanacak -tatlicadiarzu-

ayyy sen beni güldürdün allahımda seni güldürsün inşallahhhhh :roflol: :roflol: :roflol:
deneyler yapıyoruz işte bebişlerimizi bilimsel araştırmalarla çağırıyoruzz bakalım hayırlısı canım benimmm

sibelim asıl bende icraat yok. geçen ayki çalışmalardan sonra ben sadece 2 çalışma yapabildim. onlar da çalışma değildi günü tutmadığı için yani.. bende iş yok bu aralar. eve gider gitmez uyuyup kalıyorum.. bu gece olur mu bilmiyorum ama bende akıntı başladı şu şeffaf olandan. geçen ay hiç olmamıştı. bu ay testlere göre daha yumurtlamadım ama başladı. aklım karıştı valla...

çiçekçik kıssss naber, neler yapıyorsun, öbür tarafa da gel arada bacııım :)

dezy bir sürü test alıp yapmana gerek yok be tatlım, sen %100 hamişsin, testine göre öyle, değerin 100ün altında diildir, test uzmanı olarak söylüyorum, bence kan testiyle de kesinleştir ve hareketlerine şimdiden dikkat etmeye başla, ağır kaldırma, uzanma, hoplayıp zıplama.

merhaba canım yaaa
aman ya preseedden ümidimi kestim bacım bennnn bana yaramadı kaydirigubbakcemile3 ama gelirim şeker arada geliyorum zatende sen olmuyorsun tatlım yaa opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…