- 14 Temmuz 2015
- 265
- 100
- 23
- 34
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #43.021
Boyle beklemkte cok beter kuzu ya inankikizlar kan testinde negatifi gormek daha beter oluyor söylim inş sizinkiler pozitiftir hayal kirikligi yaşamazssiniz gecen ay ben ilk denemelerden sonra reglim 5 gun gecikti diye kan verdim sonu hüsrandi biraz daha bekleyin derim ben ama inş. Sizinkiler pozitf çikar canlar
Bende mi yaptrsam kizlar su an heycan yaptim
Ay bende birinde okudum seninkilerin hepsini resmen kiz hamile imis bence sen bosuna ümitsilige kapilma hamilesin icime öyle doguyorTamm yapalim ben bu sabah gebelik testi yaptim elimde bol vardi yapim dedim ikici cizgi hafif pembe cikti ama koyu degildi ve daha bes gunum var diye pek onemsemedim ovulasyonda yine koyu degil ama ince belirgin cikti ama yinede sonebilir diye onada sevinemedim cunku daha once okumustum birisine daha boyle olmus sonra cizgi adet gunu yok olmus
Ay gercekten oyle ama gecen ay resmen mors oldum dr.nin karsisinda cok üzüldüm 4 gun kaldi benim regliye beklesmemmi yoksa gaza gelip kan mi versem bilemedimBoyle beklemkte cok beter kuzu ya inanki
İnşallah ya bi netlessin tam net bilgiyi hepinize vericem ama fotografta sagdaki hamilelik testi cizgi silik yinede hamile sayilir mi yani[/QUOTE]Caniiiim sen hamilesin ya tedrgn olma tebrik ederiiiiiim oy taze anne seni
Evet ya benimde gecen ayki test yaptirdigim dr. Cinsin tekiydi 5 gun gecmisti reglimi moraljm bozulmuş tu oyuzden tedirginim beklesemmi yaptrsammiEvet canm yaptim gecen ay gecikince saglik ocagina gittim kan testi icin doktor cins cikti ne gerek var aldirmicaksan cocugu bekle bi onbesgun gecsin simdi cikmaz dedi bende eczaneye anlattim derdimi test verdi hicbirsey cikmadi ve sonuc husran oldu inşallah bu sefer olmaz
EvetCiddimisinnnn yani eminmisiniz belki yanlistir test umidim sonradan kirilir diye hep kotu ihtimaller geliyr aklima
Bak kendi agznla dyrsun test yaptm gecen ay ckmadi dye.ama bu ay silik ckti oyuzden bosuna endiselnme o gtgde koyulasacaktr.Evet canm yaptim gecen ay gecikince saglik ocagina gittim kan testi icin doktor cins cikti ne gerek var aldirmicaksan cocugu bekle bi onbesgun gecsin simdi cikmaz dedi bende eczaneye anlattim derdimi test verdi hicbirsey cikmadi ve sonuc husran oldu inşallah bu sefer olmaz
Bende bende neler vermezdimki ya masallah sanaAynen oyle demi banucum bizde bunu goreblmek icn neler yapmazdk
İnşallah canm ya yarin sabahta her iki testi tekrar yapip oyle gidicem hayirli sonuclarla donerim ınşBak kendi agznla dyrsun test yaptm gecen ay ckmadi dye.ama bu ay silik ckti oyuzden bosuna endiselnme o gtgde koyulasacaktr.
Bizi habersz brakma canim senn icn dua edyr olcaz.bizden guc al stres yapma.ayni duygulari paylasyrz bizi bizden baskasi anlamz suanİnşallah canm ya yarin sabahta her iki testi tekrar yapip oyle gidicem hayirli sonuclarla donerim ınş
evet canım forumda var 8-9 günde öğrenen erken yumurtlamalarda olabiliyoYoktur heraldebanu86 ama bu merak öldurcek bizi
Inaninin bende oyle okadar düşünce stres tuttu tutmadi insani strese sokuyor oyuzden kafa rahat olmali tatlim senin guzel haberlerini sabaha bekliyoruz Allah yar ve yardimcin olsun dualar senjnleİnşallah hamileyimdir kizlar yorumlarinizla guc buldum o kadar karamsarimki ayni husrani yasamamk icin resmen kendimle savasiyrm ama dedim ya hamile olup olmamak degil bu bekleyiş stres beni bitiriyr o yuzden ben yarin ilk iş kan testi yapcam sizde benim gibi duramayanlardansaniz yapin ve rahatlayn derim
Supper ozaman zaten kan testiyle kesin ögrenirsin banucum valla bu merak benide yedi bitirdievet canım forumda var 8-9 günde öğrenen erken yumurtlamalarda olabiliyo
Allah Razı Olsun canlarim Rabbim benim icin istediklerinizin aynısını sizede nasip.etsin insallh habersiz bırakmam tabiki sizi insallh hayırlısıylaBizi habersz brakma canim senn icn dua edyr olcaz.bizden guc al stres yapma.ayni duygulari paylasyrz bizi bizden baskasi anlamz suan
Benimde 21 . Bat acaba bende bi ovi testi alip baksam kan testinde gecen ay mors oldum belki cft cizgim cikarİnşallah canm inşallah agzindan bal damliyr 22 agustos yani 5 gun var
Bencede al bak yada bi belirtin varsa kan testi yaptirBenimde 21 . Bat acaba bende bi ovi testi alip baksam kan testinde gecen ay mors oldum belki cft cizgim cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?