Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Boyle beklemkte cok beter kuzu ya inanki

Ay bende birinde okudum seninkilerin hepsini resmen kiz hamile imis bence sen bosuna ümitsilige kapilma hamilesin icime öyle doguyor

Evet ya benimde gecen ayki test yaptirdigim dr. Cinsin tekiydi 5 gun gecmisti reglimi moraljm bozulmuş tu oyuzden tedirginim beklesemmi yaptrsammi

Bak kendi agznla dyrsun test yaptm gecen ay ckmadi dye.ama bu ay silik ckti oyuzden bosuna endiselnme o gtgde koyulasacaktr.

İnşallah hamileyimdir kizlar yorumlarinizla guc buldum o kadar karamsarimki ayni husrani yasamamk icin resmen kendimle savasiyrm ama dedim ya hamile olup olmamak degil bu bekleyiş stres beni bitiriyr o yuzden ben yarin ilk iş kan testi yapcam sizde benim gibi duramayanlardansaniz yapin ve rahatlayn derim

Inaninin bende oyle okadar düşünce stres tuttu tutmadi insani strese sokuyor oyuzden kafa rahat olmali tatlim senin guzel haberlerini sabaha bekliyoruz Allah yar ve yardimcin olsun dualar senjnle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…