- 14 Haziran 2009
- 2.495
- 3.035
- 333
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #43.041
Cnm cok uzuldum Allah kimseye boyle sikintilar yasatmasin..
Bence senin problemin prolaktin hormonu cunku troid degerin hamile kalmani engelleyecek derecede degil kesinlikle..
Ya kimilerinden de duyuyorum troidi yuksek degerlerle bile hamile kaliyor demekki bunyeden bunyeyemi degisiyor nedir anlamadim..
Rahat ol anlastkmi canimAllah Razı Olsun canlarim Rabbim benim icin istediklerinizin aynısını sizede nasip.etsin insallh habersiz bırakmam tabiki sizi insallh hayırlısıyla
Nasil yani bzi birakp gtcnmiyaptıralım test ya bu cesaret işi ben yaptırcam yarın ama ihtimal sfır gibi bişey bende kzlar ben hiç ummuyorum sırf aklımdan çıkarp yoluma bakmak için yaptırcam ve bu sayfadaki macerayı kapatıcam
sana devrederim listeyi canımNasil yani bzi birakp gtcnmi
Anlastik canm sagol tatli uyarilarin icinRahat ol anlastkmi canim
Cnm cok uzuldum Allah kimseye boyle sikintilar yasatmasin..
Bence senin problemin prolaktin hormonu cunku troid degerin hamile kalmani engelleyecek derecede degil kesinlikle..
Ya kimilerinden de duyuyorum troidi yuksek degerlerle bile hamile kaliyor demekki bunyeden bunyeyemi degisiyor nedir anlamadim..
canım silinen yok hamilsin bende yaptı idrar testi 2.çizgi hiç çkmadı kan testi yaptırcam birazdan gidip ümit kalmadı ama iyice kapatcam artık bu konuyuKızlar bu sabah yine her iki testide yaptim silinen varmi diye bakarmisiniz sizcede silinmemis degilmi soldaki avolasyon testim sagdaki gebelik testi Eki Görüntüle 1607896
Haklisin canm en iyisi ogrenip bu konuyu kapatmak çünkü stres cok etkiliyor o yuzden kafanin rahat olmasi lazimcanım silinen yok hamilsin bende yaptı idrar testi 2.çizgi hiç çkmadı kan testi yaptırcam birazdan gidip ümit kalmadı ama iyice kapatcam artık bu konuyu
hayırlı olsun çokk sevindim bu listeden umarım daha çok hamile çıkar inşallahKızlar bu sabah yine her iki testide yaptim silinen varmi diye bakarmisiniz sizcede silinmemis degilmi soldaki avolasyon testim sagdaki gebelik testi Eki Görüntüle 1607896
Sogol canm inşallahhayırlı olsun çokk sevindim bu listeden umarım daha çok hamile çıkar inşallah
Canim koyulsma ble var hamilesin senKızlar bu sabah yine her iki testide yaptim silinen varmi diye bakarmisiniz sizcede silinmemis degilmi soldaki avolasyon testim sagdaki gebelik testi Eki Görüntüle 1607896
Banu canim ben test yaptgmda beni teselli edyrdn daha 5gunun var idrarda ckmayablr zatencanım silinen yok hamilsin bende yaptı idrar testi 2.çizgi hiç çkmadı kan testi yaptırcam birazdan gidip ümit kalmadı ama iyice kapatcam artık bu konuyu
6 günüm var kan tahlilide yapmadılar zaten daha gününe çok var günün geçsin öyle gel diyeBanu canim ben test yaptgmda beni teselli edyrdn daha 5gunun var idrarda ckmayablr zaten
nerelerdesin canım hoşgeldin ben artık takip etmicem yaaa sıkıldım pazar günü olursam olurum olmazsam bakarım artıkGünaydın kızlar 2 gündür giremiyorum pek, ümidimi kestiğim için de olabilir. Öncelikle zeynep tebrik ederim hamilesinallah en hayırlısıyla kucağına almayı nasibetsin.
Banucum bende seninle aynı hisleri yaşıyorum ztn beraber bot bağladık diyebilir günlerimiz arka arkaya ama sen çok erken yelkenleri suya indirdin gebelik testinde şimdi çıkmayabilirki birazcık daha sabret eğer olmamışsa da olmamıştır bidahaki aya denenir ölüm yok ya ucunda allahın takdiri ama daha 5 gün var üzülmek için çok erken canım
Buarada şeyme naaptı okuyamadım geriye dönük çok 16 sıydı batı
Kızlar bu sabah yine her iki testide yaptim silinen varmi diye bakarmisiniz sizcede silinmemis degilmi soldaki avolasyon testim sagdaki gebelik testi Eki Görüntüle 1607896
Banuuu at su negatflgi ustnden . Gebe olmadgni ne blyrsn sen ne bu sinir.benmde yok bak ama bdahaki aya insallah yne baslayacagz ovu testne brlkte6 günüm var kan tahlilide yapmadılar zaten daha gününe çok var günün geçsin öyle gel diye
evet yaaa çok negatiifim farkındayım.ben bu ay olmazsa 6ay ara vermek zorundayım izin konularından dolayı o yüzden bu ay olsun diye sabırsızlığım tabi allahın dediği olur çok ısrarcı olmamakta fayda varBanuuu at su negatflgi ustnden . Gebe olmadgni ne blyrsn sen ne bu sinir.benmde yok bak ama bdahaki aya insallah yne baslayacagz ovu testne brlkte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?