Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

yaptıralım test ya bu cesaret işi ben yaptırcam yarın ama ihtimal sfır gibi bişey bende kzlar ben hiç ummuyorum sırf aklımdan çıkarp yoluma bakmak için yaptırcam ve bu sayfadaki macerayı kapatıcam

Prolaktinim ilk 32 çıktı 1 hafta sonra 19 kusur çıkmıştı perşembe tekrar verdim sonucu almadim inşallah güzeldir . evet bazılarının çok yüksek ama hamile kalabiliyor . gerçekten kısmet işi mevla dilediğine nasip ediyor . olsun diye dua etmeyin Sağlıklı sihatli uzun omurlu hayırlı evlat olsun diye dua edin . benim yavrumun ömrü 1 günlüktü sebebi olmayan bir hastalıktan kaybettim . aslında hastalık bahanesiydi

Kızlar bu sabah yine her iki testide yaptim silinen varmi diye bakarmisiniz sizcede silinmemis degilmi soldaki avolasyon testim sagdaki gebelik testi

Kızlar bu sabah yine her iki testide yaptim silinen varmi diye bakarmisiniz sizcede silinmemis degilmi soldaki avolasyon testim sagdaki gebelik testi Eki Görüntüle 1607896
canım silinen yok hamilsin bende yaptı idrar testi 2.çizgi hiç çkmadı kan testi yaptırcam birazdan gidip ümit kalmadı ama iyice kapatcam artık bu konuyu

Günaydın kızlar 2 gündür giremiyorum pek, ümidimi kestiğim için de olabilir. Öncelikle zeynep tebrik ederim hamilesin allah en hayırlısıyla kucağına almayı nasibetsin.

Banucum bende seninle aynı hisleri yaşıyorum ztn beraber bot bağladık diyebilir günlerimiz arka arkaya ama sen çok erken yelkenleri suya indirdin gebelik testinde şimdi çıkmayabilirki birazcık daha sabret eğer olmamışsa da olmamıştır bidahaki aya denenir ölüm yok ya ucunda allahın takdiri ama daha 5 gün var üzülmek için çok erken canım

Buarada şeyme naaptı okuyamadım geriye dönük çok 16 sıydı batı

nerelerdesin canım hoşgeldin ben artık takip etmicem yaaa sıkıldım pazar günü olursam olurum olmazsam bakarım artık

Banuuu at su negatflgi ustnden . Gebe olmadgni ne blyrsn sen ne bu sinir.benmde yok bak ama bdahaki aya insallah yne baslayacagz ovu testne brlkte
evet yaaa çok negatiifim farkındayım.ben bu ay olmazsa 6ay ara vermek zorundayım izin konularından dolayı o yüzden bu ay olsun diye sabırsızlığım tabi allahın dediği olur çok ısrarcı olmamakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…