Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

seyma0614902015 senin bugün regl olayı yok dimi olcakmış gibi his var mı
Yok tatlim adet hissi yok.ama dun test yaptm ngatfti.dun adetmn 1.gunydu normalde gebe olsam poztf ckmasi lazm ama negatfti yne.artk bdahaki aya yada rabbim n zamn nasip ederse.ayrca daha 6gunun varken bu jadar stres yapmann bi anlami yok.olmadgndan eminsn uzuleblrsn ama suan daha erken sana.

seyma0614902015 senin bugün regl olayı yok dimi olcakmış gibi his var mı
Hem bak cocugu olacagni ogrenp o sevnci yasayp snrdan uzulen arkadslrmz var.Allah ne verrse hayrlsiyla versn.saglikli shhatli olsnlar insallh.suan boyle yapip can skmaya gerek yok.biz uzermze duseni yapalm duamzi edelm gerisni rabbmze birakalm.yipranyrz cnku kendmzi yipratyrz bosuna kurek cekmek gbi bsy

Aynen öyleee bende şuan senin gbiyim çok çok iyi anlıyorum berbat bi psikoloji regl olunca beraber üzülürüz ama şimdi diilll
Caniiim daha sizin icin bsey belli degil.ben ne yapiyim peki bak adet gunumn 2.gunu ve test negatf ckti dun.adet olmayi beklyrm elmden daha fazlasi gelmyr.bu yuzden size daha var ve umudunzda olmasi lazm.benim umudumda kalmadi.ama szin hala var lutfen toparlanin

seyma sen kan testine bi git istersen iki gün geçmiş neyi bekliyorsun....idrarda çıkması gerekmiyor...ben olsam çoktan gitmiştim...

zeynep hayırlı oldun bu arada hamilesin gibi görülüyor burada hadi bakalım hayırlısı...kan testini yaptırda güzel haberi ver...İnşaallah....

Canım idrar tetsinde çıkmayıpta kan testinde çıkan çok insan tanıyprumm sen bi kan versene bgnnn

Rabbim hayirlisini versin, sagliklisini versin. Simdi cok istiyoruz hemen olsun istiyoruz ama daha onemli birsey varsa o da saglikla ilerlemesi. O yuzden cok da kasmamak gerek. Tabi hic kolay degil, ovu.gununu takip edip sonuc beklemek ve sonucun negatif oldugunu gormek.
Yine de olabildigince baska seylere odaklanmaya calisilmali, hep olur ya beklenmeyen anda gelir diye.. pozitif olalim

ben başka şeylerle ilgileniyorum...muhasebe bürosunda çalışıyorum çokta yoğunum ama çocukta çok istiyorum....zaten işim stresli bi iş...her ay hüsranlardayım bakalım Allah tan hayırlısı hepimiz için....

Kizlar biliyorum hic ama hic kolay degil, umitlenip bosa cikmasi, kurulan hayaller, hevesler vs.ama vardir bir hayir. Belki de oyle olmasi su an icin daha hayirlidir ve biz bilmiyoruzdur. Ayrica gun gecip kanda negatifi gormeden tamamen umitsizlige kapilmayin
Hakkimizda hayirlisi artik..

Ben daha cok yeniyim cocuk isteme konusunda; ama gecen ay o kadar cok heveslenmistim ki anlatamam
Hatta beklenen dogum tarihime gore planlar bile yapmisligim, evin hangi odasina besik nasil koyulur, dogum iznine ne zaman cikip ne zaman donerim vs.cok sey plan yaptim, hayal kurdum. Ve yaptigim idrar testlerinden birinde hafif pozitifi gorunce kendi kendime nasil heyecanlanip mutlu oldugum tarifsiz.
Adetim geciktigi ve kanda negatifi gordugum halde hala gec dollenme biliyorum, ben gebeyim dedim! Taa ki dr.ultrasonda bakip yok birsey diyene kadar hep o psikolojideydim. Kasik agrisi, gogus sismesi, hafif bulanti ve bas donmesi. Oysa hepsi sadece hormonal degisim sonucuymus...

Evt ben de busefer acele etmiyecegim..2 gun once ngtfi yedik oturdum asagi..yrn adet gunum normalde ama bakmiyacagim haftasonuna kdr ama goguslerim fena sis ve agriyo 5 gundur..

Idral testinde pozitif gorup kanda negatif mi gördünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…