Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

birazda psikolojik geçen ay bende çok göğsüm şişti felan dedim tamam kesin oldu....ama kısmet işte....

Olabilir tabi benim cocuktan once hep ilkonce goguslerden anlardim adet olucagimi ama 2 sene emzirme doneminden sonra yani 2 bucuk senedir belirti olmadan adet oluyodum..cunku emzirdikten sonra goguslerde eskisi gibi dirilik kalmiyo icinde agriyacak sertlikler kalmiyor gibi bisey..benim saskinligim oyuzden sadece uzun sureden sonra boyle dirilesmesi sasirtti..ins dogru alarmdirr...

oda kolay bişi değil tüplere baktırmak....cesaret ister...
Tuplere baktirmak cok kolay cnm ya hicbusey yok ilk bebegimi bekleme asamasinda ben de yaptirmistim aci sizi hicbisey yokki alttan muayene gibi bisey sadece..insan muayenede nasil bi tedirginlik yasiyosa aynisi ve 3 dklik bi olay yani..tuplerdeki hafif yapismisliklarida aciyo daha iyi oluyormus..kendinde ekrandan gorebiliyosun spermin gectigi yollarin acik olup olmadigi ilacin ilermesi dogrultusunda anliyosun..

Ama seninki bariz pozitif gibi gorunuyor Zeynep, benim gordugum cok silikti. Sen daha baska testle de -ertesi gun yaptiginda ayni sonucu aldin. Ben baska testlerde hep negatif gormustum.

banu86 canim kendini cabuk bırakıyorsun 6 gun var daha sabr zor iş ama kendi kendine umitsizlige kapilma senin icin en guzeli en guzel zamanda gelsin inş.

Kızlaar bi tane site buldum burdan bi arkadaş başka bi konuda paylaşmış sağolsun şimdi onu inceledim sizinle de paylaşmak istedim. Negatifi gördüm ya Bugünkü gündemim gebelik testlerinin güvenilirliği http://www.countdowntopregnancy.com/pregnancy-test/brands.php bu linke grip inceleyebilirsiniz çok iyi ingilizce de gerektirmiyor, dpo yani days past ovulation (ovulasyondan sonraki gün sayısı) ovülasyon günümüzü sıfır alarak bugüne kadar sayıyoruz. Listeden de kullandığımız gebelik testini seçiyoruz. Dpo günümüzü tıklıyoruz ve testin güvenilirliği ile ilgili yüzdeleri mevcut örnekler üzerinden görüyoruz. Ben predictorle yaptım ve yanılma payının çok yüksek olduğunu gördüm, umutlandımmı tabikide hayır size faydası olabileceğini düşündüm hepinizi öpüyoruummmm

Ve kizlar sabahtan beri giremedim is yerindeki yogunluklar dan dolayi yazamadim ama size tavsiyem bat gününüzden erken neden ümitsizlige düsüyorsunuz bu kadar varken daha herkezde bir negatif sular belirti olmamasi hamile olmadiginiz anlamina gelmez bati birkac gun hatta 7.8. Gun bile gectiginde gec döllenme oldugunda bile cft cizgiyi goremeyen cok insan var oyuzden lutfen kendinize gelin moraller yerlerde olurmu böyle hic canlarim bat bekleyisine devam bata 4
En iyisi sabretmek tatlm ya sakin olmaya soz verdim kendme
Iste bu seymacim iste bu bende bat gectikten sonra yapcam testlerimi ne bir once ne bir sonra biraz gecsin ondan sonra kafam rahat bi aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…