- 14 Temmuz 2015
- 265
- 100
- 23
- 34
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #43.081
Kizlar canlarm sze daha vaaaar begatf olmasi normalSizden şuan gaza gelip test yaptım benimde negatif gerçkten artık beraber ağlayabiliriz
Idral testinde pozitif gorup kanda negatif mi gördünüz
Yaptiramadim bugun yarin yapcam insallhTest yaptırmadınız mı ya merak ettim
birazda psikolojik geçen ay bende çok göğsüm şişti felan dedim tamam kesin oldu....ama kısmet işte....
oda kolay bişi değil tüplere baktırmak....cesaret ister...[/QUOT
Çaresi yok mu onun. Tıkalı çıkarsa hiç yolu yokmu. Aşılama fln olur diye tahmin ediyodum
Çaresi yok mu onun. Tıkalı çıkarsa hiç yolu yokmu. Aşılama fln olur diye tahmin ediyodum[/QUOTE]oda kolay bişi değil tüplere baktırmak....cesaret ister...
Tuplere baktirmak cok kolay cnm ya hicbusey yok ilk bebegimi bekleme asamasinda ben de yaptirmistim aci sizi hicbisey yokki alttan muayene gibi bisey sadece..insan muayenede nasil bi tedirginlik yasiyosa aynisi ve 3 dklik bi olay yani..tuplerdeki hafif yapismisliklarida aciyo daha iyi oluyormus..kendinde ekrandan gorebiliyosun spermin gectigi yollarin acik olup olmadigi ilacin ilermesi dogrultusunda anliyosun..oda kolay bişi değil tüplere baktırmak....cesaret ister...
[/QUOTE]Çaresi yok mu onun. Tıkalı çıkarsa hiç yolu yokmu. Aşılama fln olur diye tahmin ediyodum
Sendeki de iyi sabirmis Zeynep'cigim yaa..Yaptiramadim bugun yarin yapcam insallh
Idral testinde pozitif gorup kanda negatif mi gördünüz
En iyisi sabretmek tatlm ya sakin olmaya soz verdim kendmeseyma0614902015 canim benim seninde beklemen guzel bisey valla super sabirlisin tebrikler umarim kirmizilar gözukmeden duyariz bebis haberlerini
Iste bu seymacim iste bu bende bat gectikten sonra yapcam testlerimi ne bir once ne bir sonra biraz gecsin ondan sonra kafam rahat bi aralarEn iyisi sabretmek tatlm ya sakin olmaya soz verdim kendme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?