- 9 Ağustos 2015
- 2.146
- 1.575
- 63
- 38
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #43.101
Cok tesekkur ediyorum canim hen bende bakiyorumKızlaar bi tane site buldum burdan bi arkadaş başka bi konuda paylaşmış sağolsun şimdi onu inceledim sizinle de paylaşmak istedim. Negatifi gördüm ya Bugünkü gündemim gebelik testlerinin güvenilirliğihttp://www.countdowntopregnancy.com/pregnancy-test/brands.php bu linke grip inceleyebilirsiniz çok iyi ingilizce de gerektirmiyor, dpo yani days past ovulation (ovulasyondan sonraki gün sayısı) ovülasyon günümüzü sıfır alarak bugüne kadar sayıyoruz. Listeden de kullandığımız gebelik testini seçiyoruz. Dpo günümüzü tıklıyoruz ve testin güvenilirliği ile ilgili yüzdeleri mevcut örnekler üzerinden görüyoruz. Ben predictorle yaptım ve yanılma payının çok yüksek olduğunu gördüm, umutlandımmı tabikide hayır size faydası olabileceğini düşündüm hepinizi öpüyoruummmm
canım bizimki labaquick ama yok ben mi göremedim kiKızlaar bi tane site buldum burdan bi arkadaş başka bi konuda paylaşmış sağolsun şimdi onu inceledim sizinle de paylaşmak istedim. Negatifi gördüm ya Bugünkü gündemim gebelik testlerinin güvenilirliğihttp://www.countdowntopregnancy.com/pregnancy-test/brands.php bu linke grip inceleyebilirsiniz çok iyi ingilizce de gerektirmiyor, dpo yani days past ovulation (ovulasyondan sonraki gün sayısı) ovülasyon günümüzü sıfır alarak bugüne kadar sayıyoruz. Listeden de kullandığımız gebelik testini seçiyoruz. Dpo günümüzü tıklıyoruz ve testin güvenilirliği ile ilgili yüzdeleri mevcut örnekler üzerinden görüyoruz. Ben predictorle yaptım ve yanılma payının çok yüksek olduğunu gördüm, umutlandımmı tabikide hayır size faydası olabileceğini düşündüm hepinizi öpüyoruummmm
çok saol cnm moral oluyosunbanu86 canim kendini cabuk bırakıyorsun 6 gun var daha sabr zor iş ama kendi kendine umitsizlige kapilma senin icin en guzeli en guzel zamanda gelsin inş.
Sen de bize oyle be canim liste yaptik bak birlikte bekliyoruz ögrenmek sonuç almak evet heycan verici ama erkenden yelkenlerisuya indirmek olmaz bende 4 gun var hala bi belirti yok millet gögüslerim şişti diyo bende tik yok cok az bi kasik agrim var oda psikolojik eminim ama yinede ümitliyim kirmizilari gormeden hiccc kendimi uzemem ki gelmesin okirmizilar hic birimizeçok saol cnm moral oluyosun
Canım evet laboquıcı bende göremedim onu bulmaya çalışıyorumcanım bizimki labaquick ama yok ben mi göremedim ki
labaquick türk malı galiba kullananlar baya güvenilir olduğunu söylüyorlarCanım evet laboquıcı bende göremedim onu bulmaya çalışıyorum
labaquick türk malı galiba kullananlar baya güvenilir olduğunu söylüyorlar
elinde çok varsa yap gitsin benim 2 tane kaldı almıcam.predictor çok yanlışmış ya burada da çok yanlan var onla.bende labaquickle terrrrrtemiz hiç lekesiz bi tek çizgi gördüm artık eğleniyorum tek çizgiyleBende ozmn yrn sabah bide onla yapıyım, bisüürü çıkmıştı kutudan. Predictor early ile yaptım ben 6 gün çnce gösteriyomuş dünyanın en net tek çizgisini gördümBence biz erken giriştik bu gebelik testi işine ama olsun erken öğrendik erken atlatırız daha iyi oldu
Predictorun yanlis sonuc verebildigini duydum ama laboquickte duymadim henuz ben debu arada sanirim ben de ovu.kacirdim dun sabah bariz cift çizgiydi, ogleden sonra ve bu sabah silikti bugun 12.gunum. bilemedim....
elinde çok varsa yap gitsin benim 2 tane kaldı almıcam.predictor çok yanlışmış ya burada da çok yanlan var onla.bende labaquickle terrrrrtemiz hiç lekesiz bi tek çizgi gördüm artık eğleniyorum tek çizgiyle
merhaba kızlar nasılsınız benim dün ki testim pozitifti ama değerlendiremedimbakalım bugün ki testim nasıl olacak bir ay çöp oldu gitti
Nasil cft cizgiyi gordun degerlendiremediysen sakin uzulme bugun ve yarini degerlendir yumurta 24 48 saatte duruyor benimde öyle olud cok normal cokmerhaba kızlar nasılsınız benim dün ki testim pozitifti ama değerlendiremedimbakalım bugün ki testim nasıl olacak bir ay çöp oldu gitti
bugünü değerlendirin canım bugün önemli zatenPredictorun yanlis sonuc verebildigini duydum ama laboquickte duymadim henuz ben debu arada sanirim ben de ovu.kacirdim dun sabah bariz cift çizgiydi, ogleden sonra ve bu sabah silikti bugun 12.gunum. bilemedim....
Aynen kizlar ayni durumu ben yasadim cft cizgiyi gordum ve sonrasinda misafirlige gittik kahroldum bi ay cop oldu diye sonra ertesi sabah ve aksam degerlendirdik internetten okudum cft czgi sonrasinda degerlendirsen bile bu durumda ise yariyormus oyuzden degerlendirinSeninle ayni durumdayiz sanirim. Dun benimki de pozitifti bugun bisey yok ve dunu degerlendiremedikama LH pik yaptiktan 24-36 saat sonra yumurta catliyor. Yani bugun de firsatimiz var! Coft çizgiyi kacirmis gibi hissediyorum ama vaktimiz var hala..
kan vermek istedim bugün 6 gün var diye hemşire kan almak bile istemedi çıkmaz dedi hain kadınBu arada 5 6 gun kala en guvenilir idrar testi bile sonuc vermeyebilir. Hatta herkesin soyledigi bildigi uzere βHcg idrar daha gec geciyor, yani 1 hafta ya da en azindan 3-4 gun gecikme sonrasi belli olur idrar testlerinde.
canım buralarda duyduğum en çok laboquick ve sonra da fortel galibabanu86 tatlim hangi test iyisi ben anlayamadim bir fikrin varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?