- 5 Ağustos 2015
- 412
- 250
- 18
- 33
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #43.121
Bende cift cizgiyi degerlendirmemistim bastaki silik cizgide ve sondaki silik cizgiyi degerlendirdimmerhaba kızlar nasılsınız benim dün ki testim pozitifti ama değerlendiremedimbakalım bugün ki testim nasıl olacak bir ay çöp oldu gitti
Ve zeynep hamilesin öyle degilmi net tahliler ne zaman geliyorBende cift cizgiyi degerlendirmemistim bastaki silik cizgide ve sondaki silik cizgiyi degerlendirdim
Bende moral oldummu birazda olsa acabaçok saol cnm moral oluyosun
Canm oyle diyorlar ama ozele gidersen yapiyrlar ben dayanamadim simdi geldim hastaneye doktor ultrasyon yapti suan bisey gorukmuyr ama rahim duvarinda kalinlasma var dedi kan testinde belli olurmus kan verdim birazdan sonuclari alcam cok heycanliyim Allah ınş hayirlisiyla hamileyimdirkan vermek istedim bugün 6 gün var diye hemşire kan almak bile istemedi çıkmaz dedi hain kadın
Canm saglik ocagina gittim kaydim burada degil diye yapmadilar bende dayanamadim ozele geldim ultrasyon da bakti.daha erken.birsey cikmaz ama bakti genede rahim duvarinda kalnlasma var dedi kan sonucunu bekliyrm alcam birazdanVe zeynep hamilesin öyle degilmi net tahliler ne zaman geliyor
HADI BAKALIIIIM INS IYI HABEROER VER BIZE TATLIMCanm saglik ocagina gittim kaydim burada degil diye yapmadilar bende dayanamadim ozele geldim ultrasyon da bakti.daha erken.birsey cikmaz ama bakti genede rahim duvarinda kalnlasma var dedi kan sonucunu bekliyrm alcam birazdan
HADI BAKALIIIIM INS IYI HABEROER VER BIZE TATLIM
Amin inşallah kizlar Rabbim hepinize bu heycani yaşamayı nasip etsin insallh tum isteyenlere
Amin hadi hayırlı haberler inşşAmin inşallah kizlar Rabbim hepinize bu heycani yaşamayı nasip etsin insallh tum isteyenlere
ay canm zaten idolümsün sen yaaa seni örnek alyorum sabır konusunda ama beceremiyorummBende moral oldummu birazda olsa acaba
özelde kan tahlili pahalı mı ne kadar bi de oraya mı uçsam sabah acabaCanm oyle diyorlar ama ozele gidersen yapiyrlar ben dayanamadim simdi geldim hastaneye doktor ultrasyon yapti suan bisey gorukmuyr ama rahim duvarinda kalinlasma var dedi kan testinde belli olurmus kan verdim birazdan sonuclari alcam cok heycanliyim Allah ınş hayirlisiyla hamileyimdir
ayy zeynep çok heyecanlı yaaa allah tamamını erdirsin burdan nisan annelerine geçiş yap hemen inşallahAmin inşallah kizlar Rabbim hepinize bu heycani yaşamayı nasip etsin insallh tum isteyenlere
HadIiiii ver coskuyu bakalim umitler kesilmicek hicbirzamn.listeyi alalim tekrar senden coskuou bi sekildeay canm zaten idolümsün sen yaaa seni örnek alyorum sabır konusunda ama beceremiyorumm
Kizlar sonuc cikti ama doktor acil mudahaledeymis deger 57.29 cikti bilen varsa yorumlasin heycandan olcem burda ne demen oluyr hamilemiyimAyyy cok heyecanliii... hayirli haberlerini alalim insallah.. hizi haberdar et her durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?