- 31 Temmuz 2015
- 457
- 346
- 53
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #43.141
Zeynepin bata 4.gunuydu bugn galiba banucum.18kimindi hakikatenzeynepin bata kaç vard bilen var mı o şuan yok galiba bi de 18 i yarın kimindi kayıplarda heraalde
Benim bat 22 agustos tu canmzeynepin bata kaç vard bilen var mı o şuan yok galiba bi de 18 i yarın kimindi kayıplarda heraalde
Gercekmi Allahim cok.sukur sagol canm darisi başınaAaa super! Gebesin! Hayirli olsun
Kizlar sonuc cikti ama doktor acil mudahaledeymis deger 57.29 cikti bilen varsa yorumlasin heycandan olcem burda ne demen oluyr hamilemiyim
Allah Razi Olsun canm darisi senin ve bu listedeki tum isteyenlerin başınaMuhtemelen bikac gun sonra tekrar kan testi isteyebilir ya da direkt 1 hafta sonraya cagirabilir kontrol icintebrikler, darisi basimiza!
Allah Razi Olsun canm darisi senin ve bu listedeki tum isteyenlerin başına
Ovülasyondan 6 ila 12 gün arasında yerleşme oluyor. Bunun geneli 9. Yerleşme olmadan hcg uretilmez vücutta. Yerleşmeden sonra da iki günde bir ikiye katlanır. Yani senin Bat 27 Ağustos doğru ise ovulasyonun 13 Ağustos. Ayın 20 sinde daha yerleşme nin olma ihtimali bile çok düşük ki, test de pozitif olmaz.
7 gün erken öğrenenler genelde erken yumurtlayip bebek sahibi olanlar.
Yine ben istiyorum diyorsan test yap. Ne kaybedersin ki sonunda? Üç beş lira en fazla. Ama üzme kendini. Çünkü hamileysen bile pozitif çıkmaz.
BAT gününden iki gün önce erken gebelik testleri pozitif sonuç vermeye başlıyor. Ama normal testler bat da bile silik
Hamişsinn tatlim hayrli olsun ayyy yehhhuuuuKizlar sonuc cikti ama doktor acil mudahaledeymis deger 57.29 cikti bilen varsa yorumlasin heycandan olcem burda ne demen oluyr hamilemiyim
Ay inanmiyorum tatlim benimde 21 yani simdiden ogrendinmi cok supper yaaaa bende mi gitsemBenim bat 22 agustos tu canm
Dunden beri demistm sana bak canim hayrli olsn saglkla buyusn gobusunde insallhAllah Razi Olsun canm darisi senin ve bu listedeki tum isteyenlerin başına
Sabirsiz olan arkadaslar icin bakin ne buldum kizlaaar
Hakkinda hayrlisi olsun bakalim bekleyip göreceğiz bende ayni durumdayim bekliyorum sabrlaCanim kelin ilaci olsa kendi basina surermis :) daha once yazdiklarim internetten arastirdiklarim ve dogru. ama lakin bugun BAT gunum olmasina ragmen yaklasik on tane falan test yaptim su son bir haftada :) nitekim hepsi negatif cikti. neyse, en azindan hala adet olmadim..
benim hala umudum var... :)
eh o zaman guzel haberler veririz insallah birbirimizeHakkinda hayrlisi olsun bakalim bekleyip göreceğiz bende ayni durumdayim bekliyorum sabrla
Listeden bi bebis haberi geldi iste yehuuuuu.umitsizlrn umidi oldun bebisyok mu artırannnnnn hadi 2. gelsiiin
Tebrikler :))) kaçıncı denemeydi. 5 gün kala mı çıktıGercekmi Allahim cok.sukur sagol canm darisi başına
eh o zaman guzel haberler veririz insallah birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?