Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Zeynep0234 hayirlisi olsun canim, saglikla kucagina al insallah.. wallahi cok sanslisin ilk seferinde oldugu icin. nazar degmesin
bence sen hemen kucuk bir nazar boncugu sutyenin icine ilistiriver.
Sagol canm darisi basina ınş kimseye soylemek istemiyrm suan yakin aileden baska insallh birsey olmaz

1. Sat 15temmuz
2.ovu tarihim 5 agustos test yaparak yakaladm
3.dongum 21gunde bi gelyr
4.bu ikinci ayim denemede
5.yasim 25

Aslinda ben kahvetengi lekeyi bile.gordum ama adetim hep duzensiz oldugu icin o.sandım umursamadim demekki o yerleşme kanamasiydi ama o zaman cok erkendi boyle birsey mumkun mu bilmiyrm ama gordum normalde duzensizde olsa kirmizi gelirdi en son gelen kanamam kahverengiydi tam kirmizi degildi

1. Sat 15temmuz
2.ovu tarihim 5 agustos test yaparak yakaladm
3.dongum 21gunde bi gelyr
4.bu ikinci ayim denemede
5.yasim 25

SATtasmisiz :) ama sen benden daha gec yumurtlamissin. senin BATinin iki gun sonra olmasi lazim. yani daha gecmemissin.

neyse ingilizcen nasil bilmiyorum ama ben countdowntopregnancy.com diye bir site kullaniyorum. ingilizcen varsa ya da siteyi turkceye cevirme sansin, bu siteyi oneririm.yoksa da ben asagiya aktariyorum seninle ilgili bilgileri cevirerek:

Gelelim sonuclara... ilk olarak yasina gore gebe kalma olasiligin: Ikinci deneme olduguna gore yuzde elliden hala az. o yuzden gebe kalamazsan sakin uzulme! her ay rahmin kendini daha iyi hazirliyor gebelige..
1 deneme 25%
2 deneme 43.75%
3 deneme 57.81%
4 deneme 68.36%
5 deneme 76.27%
6 deneme 82.2%

Sonrasinda ovulasyonuna gore olasi yerlesme gunun:
Ovulasyon gunu: Aug. 5, 2015
Ovulasyon gununden sonra (OGS) yerlesme yasama olasiligi

6 OGS Aug. 11, 2015 Az Olasilik
7 OGS Aug. 12, 2015 Olabilir
8 OGS Aug. 13, 2015 Olabilir
9 OGS Aug. 14, 2015 Yuksek Olasilik
10 OGS Aug. 15, 2015 Olabilir
11 OGS Aug. 16, 2015 Olabilir
12 OGS Aug. 17, 2015 Az Olasilik
13 OGS Aug. 18, 2015 Az Olasilik

Persembe Aug. 20, 2015 Beklenen periyod - 15 ogs
BAT! Bugun test yapmak icin en uygun gun!
Eger hamileyseniz bugun periyodunuzu kacirdiginiz ilk gun!

Simdi eger luteal fazini biliyorsan (ovu testinin pozitif verdigi son gunden bir sonraki adet gunune kadar olan sure), o zaman ovulasyon + luteal faz = BAT gununu gosteriyor. genellikle luteal faz 14 oldugu icin 5 agustos+14 = 19 agustos yani senin BAT 19 agustos. Ilk geciktigin gunde Agustos 20.

Dongum 21 gun demissin, ama 22. gunde ovulasyon gecirmissin. 22+14= 36. Bu ay ki dongunun 36 gun olmasi gerekiyor.
Bu arada benim dongum de 29 gunden 35-36 gune uzadi. internetten doktora sordum, hormonal degisiklik yasadigin icin normal dedi.

son olarak.. ovu testi normalde hep biraz ikinci cizgi gosterir. bu vucudun lh hormonunu surekli salgilamasindan kaynaklanir. ovu testini pozitif yapan tek sey ikinci cizginin control cizgisinden daha koyu olmasidir. daha koyu olmadigi surece ovu testi hic birseyi ifade etmez.

Kizlar ben takvimime herseyi kaydetmistim simdi baktim ben 4 agustosta baslamisim ovi testine ve yine 13 agistosta kontrol amacli yapmistim nasil gidiyr varmi birseyler diye o zaman hafif cizgi belirdi sonra gunden gune arti

Tatlim bilgilenmek icin soruyorum.
simdi senin SAT'in ve ovulasyonun hangi gundu? Bir de yerlesme kanamasi negun yasadin?
yerlesmeden kac gun sonra ovu testi/hamilelik testi pozitif sonuc vermeye basladi?

Kizlar ben takvimime herseyi kaydetmistim simdi baktim ben 4 agustosta baslamisim ovi testine ve yine 13 agistosta kontrol amacli yapmistim nasil gidiyr varmi birseyler diye o zaman hafif cizgi belirdi sonra gunden gune arti
ya şu ovulasyon testiyle gebelik öğrenme olayı senle mantıklı geldi gerçeklik payı var

şeymaaaaaaa bak işte umut devam ediyo yumurtlama günlerimiz arasnda 1 gün var artk sende benle takibe katıl bat.ına daha 2 gün varmış

Merhaba kızlar dün çift çizgiyi bugün tek inş bu Akşamı değerlendireceğim ve inş şansım vardır

Eklentiler

• image.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 47
  • image.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 42
  • image.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 49
ya şu ovulasyon testiyle gebelik öğrenme olayı senle mantıklı geldi gerçeklik payı var
Iyide @banu_86 forumda gezinirken ben cok okudum oyle hamis olan sen bosuna ümitsizlige kapiliyon ogreniriz bi sekilde rahat ol sen bak ne guzel haberler aliyoruz zeynebide listeye hamiş diye kaydelim bence

Iyide @banu_86 forumda gezinirken ben cok okudum oyle hamis olan sen bosuna ümitsizlige kapiliyon ogreniriz bi sekilde rahat ol sen bak ne guzel haberler aliyoruz zeynebide listeye hamiş diye kaydelim bence
miranda_1986 bu arada ćok teşekkürler engin bilgilerin icin iş yerindeydim yazamadim birkac sorum olacak sana

miranda_1986 bu arada ćok teşekkürler engin bilgilerin icin iş yerindeydim yazamadim birkac sorum olacak sana

canim oyle engin bilgi demeyelim de, sagdan soldan ogrenip bir araya getirdiklerim. yani ben zaten burdan kesin bir sey soyleyemem. onu sadece elinde test sonuclarini tutan doktor soyleyebilir. ben sadece en yuksek olasiligi anlatabilirim.

sen ne zaman istersen sor, ben gordugum zaman, dilimin dondugunce cevap veririm. genelde SIK girerim, cok bekletmem yani :)

canım tebrik ederim darısı başımıza inş.

Canimmmm senin adina okadar sevindimki sanki ben hamile kaldim şu an benimde bata 4var ve senden güc bulup bi testte ben yapicam inş. Hüsrana ugaamam belirtilerini yasadiklarini tek tek yazmissin gercekten bizim icin cok yararli oldu olacak ta insaallah seni guzel yavrunu hayrlisiyla kucagina al saglikla al insaallah darisi basimiza tum gruptaki ark. Larimizin nazarlardan korusun Allahim sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…