Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

hande benim o şeffaf akıntı test çift çizgiyi vermeden iki gün önce başlamıştı sulu sulu bölee dikkat et günlerinede kaçırma bari eğer yakınsa günün bu akşamıda atla çizgiyi bekle madem ben gibi yapma cnm

canım sanırım benim de senin gibi olcak. ben bu akşam da bir deneme yapsam iyi olur diyorum. ne zamandır çalışamadık kocişle. sonra yarın değil öbür gün yumurlayacağımı düşünüyorum. yarını atlar öbür gün çalışırım kısmetse. herşeyin hayırlısı inşallah.

bikaç gündür çalışma yoksa bi yapında eski spermler gitsin zaten cnm nerde okudum bilmiyom ama 4 günden sonraki spermlerin kullanma tarihi geçiyormuş :)))) bende akşamüstü son kez test yapıcam bakim bugün çizgi ne durumda eğer hala koyuysa bu akşam kocayı yatağa bağlamam gerekecek aksi takdirde poposunu döndüğü gibi uyuyorrrr klava:

merhaba canım yaaa
aman ya preseedden ümidimi kestim bacım bennnn bana yaramadı kaydirigubbakcemile3 ama gelirim şeker arada geliyorum zatende sen olmuyorsun tatlım yaa opuyorumnanaktan

Canımcım hiçbir şeye ümit bağlamıycan ama ümidini de yitirmeyeceksin, bebek olayı garip bir sarmal maalesef, ben de preseed kullanmıyorum bu sıralar, dinlenmedeyim malum, asıl çalışmalar olduğu zaman kullanırım diye saklıyorumCADIARZU

ben bu sıralar buralardayım beklerim şekeeerhihoyyyt

evet canım ben de onu okumuştum da o yüzden bu akşam çalışmak istiyorum. yoksa ben de senin kociş gibi popoyu dönüp yatıyorum. nooldu bana anlamıyorum. öyle çok uyumak istiyorum ki........:bbo:

bizi oruç zorluyo bende senden farklı değilim ama işte 3 gün bari dayanalım diye düşünüyom ama malesef kociş dayanamadı kısmet artık yapcak bişi yok cnm önümüzdeki ay bakcaz günlere

kıss ben oruç da tutmuyorum ki... reflüm ve gastritim olduğu için 3 seneden beri falan tutamıyorum ben.

ne uykusu bu sanırım kış uykusu :)))))))))

arkadaşlar ben geliyorum siz gidiyorsunuz ben gidiyorum siz geliyorsunuz :sm_confused::sm_confused: bari bende ovülasyonumu anlatayım size ben adetimin 8. günü başladım hergün yaptım ama ilk başladığım günden itibaren hep ikinci çizgi pembeydi ama bu arada hep 1 er gün arayla çalışmaya devam ediyorduk eşimle adetimin 23. gününe geldi ben o aralar kasıklarımda ağrı oluyordu zaten hissettim eve gider gitmezde test yaptım baktım 2 çigide kıpkırmızı sonra ıslaklık hissettim (iğrenmeğin lütfen) parmağımla aldım ki zeten geldi hemen bi baktım iki parmağımın arasında uzuyor hemde nasıl uzadı çok mutlu oldum o gece hemen icabına baktık ayaklarım hatta kalçama kadar duvara yasladım eşiminde yardımıyla bekledim böle ve bende biraz hissettim ama eşim söledi göğüslerimin dolgun olduğunu ayrıca kızlar ıslaklık yumurtalıklarda ağrı ve cinsel istekte artış hissedersiniz yumurtlama olunca diye düşünüyorum ben pko olduğum için pek hatırlamıyorum böyle anlarımı hatta hiç yani böle akıntı filan ama bu ay uyguladığım kürleri rabbim vesile atti işe yaradılar umarım rabbim bu kürlerle şifamı vermiştirde hamile kalmışımdır herkes kalır zaten herkes dualarımdadır ama hamile kalsam daha çok ederim herkese

kıss ben oruç da tutmuyorum ki... reflüm ve gastritim olduğu için 3 seneden beri falan tutamıyorum ben.

ne uykusu bu sanırım kış uykusu :)))))))))

ooooo ozaman senin hiçç şikayetlik durumun yok ayol top gibi zıplamalısın her akşam kaydirigubbakcemile3 şaka şaka mevsimsel yorgunluktur o dikkat et kendine sonu hastalıkla bitmesin cnm

dün akşam yazmıştım...yardımınızı bekliyorum..
kadir geceniz mübarekolsun..

haydi hayırlı uğurlu olsunnnn tez zamanda sonuca ulaştırsın inşallahhhh

inşallahh canım inşallah
allahım hepimizin gönlüne göre verir inşallahh :Saruboceq:

inşallah hamişsindir canım allah gönlüne göre verir inşallahh

kızllaaaarr selam!!! kaynatmışsınız yine valla oku oku bitmedi hee!!!!!!! dezy bacım sen hamişsin canım.hiç yorma kendini başlamışım toplantısına diyip kaç ordan opuyorumnanaktan önemli bi konu yanii..inşallah kan testinde de görürsün pozitifi :Saruboceq:

bu aradaaaaaaaaaaa herkesin KADıR Gecesi mübarek olsun bacılar! Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallahh :Saruboceq:

Kızlar tünaydınnn.
Hepinizin kandili mübarek olsun,bu gece cok dua edicem hepimize.
bi hamisimiz var gordummmmm onuuuuuuu,tebrik ederimmmmmmmmmmmm

UMUTLU LİSTEMİZ
Bismilllahirahmanirahimmmm....

isim - İLK TEST TARİHİ - ÇİFT ÇİZGİ YAKALANAN TARİH

1.idil - ßekLemede

2.Bebekelover- 08.09.2009 teste başladı :teytey:

3.Aica- 11.09.2009 teste başladı :teytey:

4.İronik - 10.09.2009 Teste başladı :teytey:

5.Tuana- Kırmızı kartı ßeklemede

6.Scuba - 08.09.2009 Teste başladı :teytey:

7.kuzunaz - kırmızı kartı ߀klemede sanırım bilgim yok.

8.loneliness - ../../.... testlere başladı :teytey:

9.bumera - kırmızı kartlı :1no2:

10.Suhenza- 14.09.2009 teste başladı :teytey:

11. SeciL_ipek - 15/09/2009 teste başlayacak :teytey:

12- Sblkmbsr- 07/09/2009 Teste başladı.13/09/2009 çift çizgiyi yakaladı :teytey:

13- sincap - 09.09.09 testlere başladı :teytey:

14-SadeceMeyra- beklemede

15. Sade80 - 17.09.2009 testlere başlayacak :teytey:

16. Marall - kırmızı kartı beklemede

17. aysellim - 11.09.09 testlerine başladı :teytey:

18. benimo - 11.09.09 testlerine başladı :teytey:

19. DamlaUmut -11.09.2009 testlerine başladı :teytey:

20. cicekcik - 18.09.2009 testlerine başlayacak :teytey:

HAMİŞLERİMİZZZ

1- ozg79 :CüvCüv:
2- esrtml :CüvCüv:
3- christia-Louboutin :CüvCüv:
4- cancer :CüvCüv:
5- smhsmh :CüvCüv:
6- muhasebe22 :CüvCüv:
7- busesarica :CüvCüv:
8- olgay :CüvCüv:
9- ducks :CüvCüv:
10-z3yc3 :CüvCüv:
11-nurcan3368 :CüvCüv:
12-Gulay30 :CüvCüv:
13-Psilokum :CüvCüv:
14- TIFF :CüvCüv:
15- fiona :CüvCüv:
16- dezy :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…