- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #4.321
hande benim o şeffaf akıntı test çift çizgiyi vermeden iki gün önce başlamıştı sulu sulu bölee dikkat et günlerinede kaçırma bari eğer yakınsa günün bu akşamıda atla çizgiyi bekle madem ben gibi yapma cnm
merhaba canım yaaa
aman ya preseedden ümidimi kestim bacım bennnn bana yaramadı kaydirigubbakcemile3 ama gelirim şeker arada geliyorum zatende sen olmuyorsun tatlım yaa opuyorumnanaktan
bikaç gündür çalışma yoksa bi yapında eski spermler gitsin zaten cnm nerde okudum bilmiyom ama 4 günden sonraki spermlerin kullanma tarihi geçiyormuş :)))) bende akşamüstü son kez test yapıcam bakim bugün çizgi ne durumda eğer hala koyuysa bu akşam kocayı yatağa bağlamam gerekecek aksi takdirde poposunu döndüğü gibi uyuyorrrrklava:
kızlar geldi testlerim heyooooooo bakalım 18indie başlıycam yapmayaaaaaaa
kıss ben oruç da tutmuyorum ki... reflüm ve gastritim olduğu için 3 seneden beri falan tutamıyorum ben.
ne uykusu bu sanırım kış uykusu :)))))))))
kıss ben oruç da tutmuyorum ki... reflüm ve gastritim olduğu için 3 seneden beri falan tutamıyorum ben.
ne uykusu bu sanırım kış uykusu :)))))))))
sağolun kızlar valla.sat 12 ağustosdu gerçi bende pko var pek düzenli değildir ama düzenli oluncada 30 günde bir olur.şu an işteyim kan tahlilini nasıl yaptırıcam bilmiyorum sağlık ocakaları öğlen çalışmıyor değilmi :bbo:[/QUOTEsen kesinlikle hamilesin. öyle anlaşılmayacak gibi değil test. bariz pembe 2.çizgi çıkmış. gözünaydın.Allah tamamına erdirsin.
bu ay ilk defa bu testlerden kullandım...10 eylülde başladım..ertesi gün kasık ağrılarım ve ara ara akıntılarımbaşladı..yumurtladığımın farkındayım ama testler negatif çıkıyor...bugün silik çizgi çıktı ilk defa ama benim testim bitti..acemilik işte içinde 5 tane olandan almıştım (pahalı üstelik)...
galenik markalı testten almıştım..kullanan var mı??varsa memnuniyetlerini merak ediyorum...
bir de çizgi silik çıkınca yumurtladım mı sayılıyor yoksa yumurtlama çok yakın mı demek oluyor anlamadım...yardım...
haydi hayırlı uğurlu olsunnnn tez zamanda sonuca ulaştırsın inşallahhhh
arkadaşlar ben geliyorum siz gidiyorsunuz ben gidiyorum siz geliyorsunuz :sm_confused::sm_confused: bari bende ovülasyonumu anlatayım size ben adetimin 8. günü başladım hergün yaptım ama ilk başladığım günden itibaren hep ikinci çizgi pembeydi ama bu arada hep 1 er gün arayla çalışmaya devam ediyorduk eşimle adetimin 23. gününe geldi ben o aralar kasıklarımda ağrı oluyordu zaten hissettim eve gider gitmezde test yaptım baktım 2 çigide kıpkırmızı sonra ıslaklık hissettim (iğrenmeğin lütfen) parmağımla aldım ki zeten geldi hemen bi baktım iki parmağımın arasında uzuyor hemde nasıl uzadı çok mutlu oldum o gece hemen icabına baktık ayaklarım hatta kalçama kadar duvara yasladım eşiminde yardımıyla bekledim böle ve bende biraz hissettim ama eşim söledi göğüslerimin dolgun olduğunu ayrıca kızlar ıslaklık yumurtalıklarda ağrı ve cinsel istekte artış hissedersiniz yumurtlama olunca diye düşünüyorum ben pko olduğum için pek hatırlamıyorum böyle anlarımı hatta hiç yani böle akıntı filan ama bu ay uyguladığım kürleri rabbim vesile atti işe yaradılar umarım rabbim bu kürlerle şifamı vermiştirde hamile kalmışımdır herkes kalır zaten herkes dualarımdadır ama hamile kalsam daha çok ederim herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?