- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #43.201
amin canım amin inş. olur bu ay olmazsa adetle 3 tüp bebek denememi yptıracağım inş. gerek kalmaz senin bata 4gün kalmış heyecanlısındır şimdi hadi hayırlısı :)Ay aynen bende bende ay ahdi inşallah hamis olalim hepmiz kizlar aminn saglilla ve hayirla
1. Sat 15temmuzyooo hala her an her sey olabilir.
ama ne olursa olsun yapacagin tek ve en onemli sey umutsuz olmamak. adet olsan bile, gelecek ay hastalanmama sansin var. hep iyi dusunmelisin, hep pozitif olmalisin. karalar baglarsan olacagi varsa da olmaz.
gun sayimina gelince. once sunlara cevap verirsen daha kesin seyler soyleyebilirim:
1. SAT'in ne?
2. Ovulasyon gunun ne? nasil hesapladin, emin misin?
3. Dongun normal de ne kadar suruyor?
4. Kac aydir gebe kalmaya calisiyorsun?
5. Yasin kac?
Insallh banucum adet olmazsam tabi.sennle birlkte ayni gun kan testi yaptralm ozamnşeymaaaaaaa bak işte umut devam ediyo yumurtlama günlerimiz arasnda 1 gün var artk sende benle takibe katıl bat.ına daha 2 gün varmış
Yoooo umitszlge kapilmyrm tatlm olurda cok sukur olmzsa hayrlsi artk@seyma_1986 tatlim benim ark reglisini 5. Gunu yapti cikmadi 6.7. Cikmadi taki 8. Gun cikti ve bebisi lucaginda sen neden umitsizlige kapiliyorsun
canım o zaman benim bat.öne geliyo.yumurtlama 6-7 ağustos sat 24 temmuz 30 günde bir oluyorum 28 günde birde olabiliyo bazen o zaman benim bat nezamancanim oyle engin bilgi demeyelim de, sagdan soldan ogrenip bir araya getirdiklerim. yani ben zaten burdan kesin bir sey soyleyemem. onu sadece elinde test sonuclarini tutan doktor soyleyebilir. ben sadece en yuksek olasiligi anlatabilirim.
sen ne zaman istersen sor, ben gordugum zaman, dilimin dondugunce cevap veririm. genelde SIK girerim, cok bekletmem yani :)
1. Sat 15temmuz
2.ovu tarihim 5 agustos test yaparak yakaladm
3.dongum 21gunde bi gelyr
4.bu ikinci ayim denemede
5.yasim 25
Insallh banucum adet olmazsam tabi.sennle birlkte ayni gun kan testi yaptralm ozamn
SATtasmisiz :) ama sen benden daha gec yumurtlamissin. senin BATinin iki gun sonra olmasi lazim. yani daha gecmemissin.
neyse ingilizcen nasil bilmiyorum ama ben countdowntopregnancy.com diye bir site kullaniyorum. ingilizcen varsa ya da siteyi turkceye cevirme sansin, bu siteyi oneririm.yoksa da ben asagiya aktariyorum seninle ilgili bilgileri cevirerek:
Gelelim sonuclara... ilk olarak yasina gore gebe kalma olasiligin: Ikinci deneme olduguna gore yuzde elliden hala az. o yuzden gebe kalamazsan sakin uzulme! her ay rahmin kendini daha iyi hazirliyor gebelige..
1 deneme 25%
2 deneme 43.75%
3 deneme 57.81%
4 deneme 68.36%
5 deneme 76.27%
6 deneme 82.2%
Sonrasinda ovulasyonuna gore olasi yerlesme gunun:
Ovulasyon gunu: Aug. 5, 2015
Ovulasyon gununden sonra (OGS) yerlesme yasama olasiligi
6 OGS Aug. 11, 2015 Az Olasilik
7 OGS Aug. 12, 2015 Olabilir
8 OGS Aug. 13, 2015 Olabilir
9 OGS Aug. 14, 2015 Yuksek Olasilik
10 OGS Aug. 15, 2015 Olabilir
11 OGS Aug. 16, 2015 Olabilir
12 OGS Aug. 17, 2015 Az Olasilik
13 OGS Aug. 18, 2015 Az Olasilik
Persembe Aug. 20, 2015 Beklenen periyod - 15 ogs
BAT! Bugun test yapmak icin en uygun gun!
Eger hamileyseniz bugun periyodunuzu kacirdiginiz ilk gun!
Simdi eger luteal fazini biliyorsan (ovu testinin pozitif verdigi son gunden bir sonraki adet gunune kadar olan sure), o zaman ovulasyon + luteal faz = BAT gununu gosteriyor. genellikle luteal faz 14 oldugu icin 5 agustos+14 = 19 agustos yani senin BAT 19 agustos. Ilk geciktigin gunde Agustos 20.
Dongum 21 gun demissin, ama 22. gunde ovulasyon gecirmissin. 22+14= 36. Bu ay ki dongunun 36 gun olmasi gerekiyor.
Bu arada benim dongum de 29 gunden 35-36 gune uzadi. internetten doktora sordum, hormonal degisiklik yasadigin icin normal dedi.
son olarak.. ovu testi normalde hep biraz ikinci cizgi gosterir. bu vucudun lh hormonunu surekli salgilamasindan kaynaklanir. ovu testini pozitif yapan tek sey ikinci cizginin control cizgisinden daha koyu olmasidir. daha koyu olmadigi surece ovu testi hic birseyi ifade etmez.
selam kızlar ekteki foto attım üsttekini şimdi yaptım alttakini sabah 10da nasıl değerlendireyim sizce :)
canım o zaman benim bat.öne geliyo.yumurtlama 6-7 ağustos sat 24 temmuz 30 günde bir oluyorum 28 günde birde olabiliyo bazen o zaman benim bat nezaman
6 ağustos çift koyu çizgiyi gördüm 7 ağustosta silikleşti o yuzden 2 gün yazdıım canım o zaman bat 20 ağustosovulasyon genelde bir gun olur, sen sanirim lh pikini soyluyorsun bana. ben sen de 7 agustosu aliyorum ovu tarihi olarak.
7 agustostan sonra ki 14. gununun BATin olmasi lazim ki o da 7agustos+14 = 21 agustos. 22sinde ilk gecikmeni yasamis olman lazim. buna gore bu ay ki dongun 28 gun gibi gozukuyor ki bu da senin dediginle uyusuyor zaten.
Dun ovulasyondan sonraki 9. gununmus yani olasi yerlesme gunu. herhangi bir farklilik hissettin mi dun?
hayir 21i. iste o cift cizgiyi gordugun gun lh seviyen pik yapmis oluyor. ertesi gun ovulasyon gunu.6 ağustos çift koyu çizgiyi gördüm 7 ağustosta silikleşti o yuzden 2 gün yazdıım canım o zaman bat 20 ağustos
Canim benim yeni gordum tesekkr edrim icime umut serptin yeniden.uzunca yazmssn bIzim icn cok sagolseyma0614902015 soyle cevap yazdim, gordun mu?
Bende gerilemsim siradaVEEEE EN güncel liste ay 3.sıraya yükseldim biranda
1.18 ağustos...BEKLEMEDE
2.20 ağustos
3.21 ağustos
4.22 ağustos
5.25 ağustos
6..26 ağustos
7.27ağustos
8.28 ağustos
9.30 ağustos
10.2 eylül
11.4 eylül..
miranda_1986 canim senden rica etsem benim kinede bakabilir misin dedigin siteye 3 kez kayt olmata calistim ama beceremedim ordan bende net görmek istedim ama olmadı benim SAT.21 TEMMUZ OVILASYONDA CFT CZGIYI 7 AGUSTOSTA GORDUM AY DÖNGÜM 3 AYDR 35İ GOSTERIYOR AMA NORMAL DE 31 GUNDE BIR REGL OLUYORUM YAŞ.28 benim icinde bakabilirsin noooooluuur becerebilsem seni ugrastram nolur nolur nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?