Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar çift çizgiyi yakaldığımın üzerinden 5 gün geçti hala bu şekilde silik çıkmaya devam iyi ye işaret mi
miranda_1986 umut oldun resmen suppersin sana suan dua edecegim ve isteyen tum ark. Lara site tavsiyen icinde cok tesekkurler gercekten muhtesem bir siteymiş aklimdaki herseyi cevapladi

Bende hesaplamak istiyorum sitenin linkini verebilirmisin .

VEEEE EN güncel liste ay 3.sıraya yükseldim biranda
1.18 ağustos...BEKLEMEDE
2.20 ağustos
3.21 ağustos
4.22 ağustos
5.25 ağustos
6..26 ağustos
7.27ağustos
8.28 ağustos
9.30 ağustos
10.2 eylül
11.4 eylül..

Araya 1 eylul olarak ben de girebilir miyim acaba? Sizinle takip etmek bana da güç verecek

1.18 ağustos...BEKLEMEDE
2.20 ağustos
3.21 ağustos
4.22 ağustos
5.25 ağustos
6..26 ağustos
7.27ağustos
8.28 ağustos
9.30 ağustos
10.1 eylül
11.2 eylül
12.4 eylül..

miranda_1986 bu arada senin verdigin tarihler arasinda şöyle bir gelişme yaksladim ve takvme kayt ettim 7 agustos cft cizgiyi gordukten sonra cizgiler teke dustu ve 11 agustos tarihinde yine ovilasyondaki gun gibi bir cift cizgi daha gordum ama rengi biraz acikti ve 5 gunde iki kez yumurtlayamayacagima gore acaba bebekmi dedim ama sonra ustelemedim ve akisina biraktim regli tarihimi bekliyordum taki su an senin gonderdigin verilere bakiyorum yerleşme ihtimali olasilik olabilir diyor acaba mümkün mu

1.18 ağustos...BEKLEMEDE
2.20 ağustos
3.21 ağustos
4.22 ağustos
5.25 ağustos
6..26 ağustos
7.27ağustos
8.28 ağustos
9.30 ağustos
10.1 eylül
11.2 eylül
12.4 eylül..

evliliğimizin 1.yıldönümüydü bugün.bugüne kadar da bekledik nasip olsun diye kısmet umutla hayırlısıyla kızlar bekleyişe devam bata 9 gün.listenin 6ncısı bekleme de

LH ya da Hcg testi yaptin mi bir daha?

Bat'a kac gun kaldi senin? insallah guzel seylere isarettir!
4 gun kaldi canim umarim guzel seylere isarettir insaallah hani insanlar ovi. Testleri ile de ögreniyorlar ya ondan dolayi yani bi umut yazdim ama hayrlisi bakalim belkide boşuna bi ümit bilemiyorum

şeymaa gelişmelerden haberdar et nasipten öteye köy yok canıım sağlık olsun bebiş her zaman olur ha bu ha öbür ay
Moralimi bozmuyrum tatlim merak etmeyin.siz soz verin bana umudunuzu kaybetmeyin sakin.sizi takip edecegim birakmyrum sayfayi hemen sadece anlamadgm ovulasynn o 3gunu net degerlndrldgi halde neden olmadi yoksa bi sorunmu var acaba

Moralimi bozmuyrum tatlim merak etmeyin.siz soz verin bana umudunuzu kaybetmeyin sakin.sizi takip edecegim birakmyrum sayfayi hemen sadece anlamadgm ovulasynn o 3gunu net degerlndrldgi halde neden olmadi yoksa bi sorunmu var acaba
aynen canm herkes değerlendiriyo ama herkesin tutmuyo bende nerde yanlış yaptık dşye düşünüyorum extra ne olmalıyd ne eksik kaldı diye sorular sorular

ay ben bunu yeni gormusum, dur hemen yapiyorum..
sen pko kist di di mi? sen adet goruyor musun hala? ben bir bes sene once falan gecirdim kist ama o zaman hic adet gormuyrodum. 70. gunumde doktor d. kontrole baslatti beni. sonra kistim uc ayda yok olmustu.

Ilk alti ay hamilelik olasiligin (28 yas icin):
# of Cycles Trying to Conceive Chance of Pregnancy
1 ay 20%
2 ay 36%
3 ay 48.8%
4 ay 59.04%
5 ay 67.23%
6 ay 73.79%

Ovulasyon gunu: Aug. 17, 2015
Ovulasyon gununden sonra (ogs) yerlesme olasiligi
6 OGS Aug. 23, 2015 Az Olasilik
7 OGS Aug. 24, 2015 Mumkun Olasilik
8 OGS Aug. 25, 2015 Mumkun Olasilik
9 OGS Aug. 26, 2015 Yuksek Olasilik
10 OGS Aug. 27, 2015 Mumkun Olasilik
11 OGS Aug. 28, 2015 Mumkun Olasilik
12 OGS Aug. 29, 2015 Az Olasilik
13 OGS Aug. 30, 2015 Az Olasilik

Ovulasyon bugun ve 17. gun olduguna gore SAT = 1 agustos herhalde?
Sali Eylul. 1, 2015 BAT 15 ogs
BAT bugun! Test yapmak icin en uygun gun!
Hamileysen bugun periyodun gecikmis olmali!

PKO bunu nasil etkiliyor bilmiyorum, ama sen duzgun ovulasyon gorup adet gecirdigine gore etkilemiyordur diye dusunuuyorum. cunku dedigim gibi ben PKO oldugumda bebek dusunmuyrodum ama hic adet gormuyordum da...

bu arada sogan kuru bilmem ne kuru yapmayin kizlar. Eger cok istiyorsaniz bu konuda doktorunuzdan bilgi alin. ama ben ne kadar arastirirsam hep ayni sonucla karsilastim. bilimsel hic bir garantisi yok bu tur kurlerin.
herhangi bir besini fazlasiyla almanin hic bir faydasi yok. aksine dengeli beslenmek en dogrusu. kurlerin yardimci oldugunu soyleyen bir cok insan var ama hamileliklerinin kure bagli oldugunu kimse soyleyemez. calisma yaptigimiz her ay rahmimiz kalinlasiyor, vucudumuz kendini hamilelige hazirliyor. iste bu yuzden her ay daha cok imkanimiz artiyor hamile kalmak icin. eger takviye almak istiyorsaniz hamilelik oncesi kullanilan vitaminler var. ben kullaniyorum mesela. eczaciniz size yardimci olacaktir. doktorunuzun da onerecegine eminim.
aci aci, icmesi cok zor olan o kurlere benim hic inancim yok...

ayni seyi ben de gecen ay cok dusundum. iste bu yuzden herseyden once aylik hamile kalma olasiliklarini yazdim size.

kizlar benim ogrendigim su. spermle yumurta muhakkak bir araya gelir, dollenme olurmus her ay. iste onemli olan yerlesme ama. cunku bazen yumurta rahime tutunamazmis. rahim yeterince kalinlasmadigi, buna hazir olmadigi icin. bazen once tutunur sonra dusermis. eger uzun sure durursa ve testlerde pozitif cikmaya baslarsa (kan ya da idrar) bunun adina kimyasal gebelik deniyor. 6. , 7. haftadan sonra, ultrasonda kese gorulur ondan sonra bebek kaybedilirse, artik buna dusuk deniyor.

yani neden olmuyor diye kendinizi sorgulamayin. vucut hazirlik yapiyor buna. rahim yavas yavas bebege uygun bir yer haline geliyor. bedenimize guvenmemiz gerek. o yavas yavas anne olmaya hazirlanacak, sonra da bize mujdeli haberi verecekkk :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…