- 9 Ağustos 2015
- 2.146
- 1.575
- 63
- 38
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #43.221
kızlar çift çizgiyi yakaldığımın üzerinden 5 gün geçti hala bu şekilde silik çıkmaya devam iyi ye işaret mi
Ilk alti ay hamilelik olasiligin (28 yas icin):
# of Cycles Trying to Conceive Chance of Pregnancy
1 ay 20%
2 ay 36%
3 ay 48.8%
4 ay 59.04%
5 ay 67.23%
6 ay 73.79%
Olasi yerlesme gunun:
Ovulasyon gunu: Aug. 8, 2015
Ovulasyon Gunu Sonrasi (OGS) yerlesme olasiligi
6 OGS Aug. 14, 2015 Az olasilik
7 OGS Aug. 15, 2015 Olasilik Mumkun
8 OGS Aug. 16, 2015 Olasilik Mumkun
9 OGS Aug. 17, 2015 Yuksek Olasilik
10 OGS Aug. 18, 2015 Olasilik Mumkun
11 OGS Aug. 19, 2015 Olasilik Mumkun
12 OGS Aug. 20, 2015 Az olasilik
13 OGS Aug. 21, 2015 Az olasilik
Cumartesi Aug. 22, 2015 BAT 14 ogs
Bugun beklenen periyod! Test etmek icin en uygun gun!
Bugun hamileysen hastaligini kacirmis olmalisin!
Canim sirf bilgin olsun diye soyluyorum, siteye uye olmana gerek yok yorum yazmayacaksan, bende uye degilim. Tools un altinda bir suru hesaplayici ver ben onalri kullaniyorum.
cift cizgiyi 7 agustosta gordugune gore ovulasyonun 8 agustos. 19. gununde ovulasyon yasamissin. yani 19+14 = 33. bu ay dongun 33 gun olacak. 22 Agustos buyuk gun. :)
Bende hesaplamak istiyorum sitenin linkini verebilirmisin .Ilk alti ay hamilelik olasiligin (28 yas icin):
# of Cycles Trying to Conceive Chance of Pregnancy
1 ay 20%
2 ay 36%
3 ay 48.8%
4 ay 59.04%
5 ay 67.23%
6 ay 73.79%
Olasi yerlesme gunun:
Ovulasyon gunu: Aug. 8, 2015
Ovulasyon Gunu Sonrasi (OGS) yerlesme olasiligi
6 OGS Aug. 14, 2015 Az olasilik
7 OGS Aug. 15, 2015 Olasilik Mumkun
8 OGS Aug. 16, 2015 Olasilik Mumkun
9 OGS Aug. 17, 2015 Yuksek Olasilik
10 OGS Aug. 18, 2015 Olasilik Mumkun
11 OGS Aug. 19, 2015 Olasilik Mumkun
12 OGS Aug. 20, 2015 Az olasilik
13 OGS Aug. 21, 2015 Az olasilik
Cumartesi Aug. 22, 2015 BAT 14 ogs
Bugun beklenen periyod! Test etmek icin en uygun gun!
Bugun hamileysen hastaligini kacirmis olmalisin!
Canim sirf bilgin olsun diye soyluyorum, siteye uye olmana gerek yok yorum yazmayacaksan, bende uye degilim. Tools un altinda bir suru hesaplayici ver ben onalri kullaniyorum.
cift cizgiyi 7 agustosta gordugune gore ovulasyonun 8 agustos. 19. gununde ovulasyon yasamissin. yani 19+14 = 33. bu ay dongun 33 gun olacak. 22 Agustos buyuk gun. :)
VEEEE EN güncel liste ay 3.sıraya yükseldim biranda
1.18 ağustos...BEKLEMEDE
2.20 ağustos
3.21 ağustos
4.22 ağustos
5.25 ağustos
6..26 ağustos
7.27ağustos
8.28 ağustos
9.30 ağustos
10.2 eylül
11.4 eylül..
1.18 ağustos...BEKLEMEDE
2.20 ağustos
3.21 ağustos
4.22 ağustos
5.25 ağustos
6..26 ağustos
7.27ağustos
8.28 ağustos
9.30 ağustos
10.1 eylül
11.2 eylül
12.4 eylül..
miranda_1986 bu arada senin verdigin tarihler arasinda şöyle bir gelişme yaksladim ve takvme kayt ettim 7 agustos cft cizgiyi gordukten sonra cizgiler teke dustu ve 11 agustos tarihinde yine ovilasyondaki gun gibi bir cift cizgi daha gordum ama rengi biraz acikti ve 5 gunde iki kez yumurtlayamayacagima gore acaba bebekmi dedim ama sonra ustelemedim ve akisina biraktim regli tarihimi bekliyordum taki su an senin gonderdigin verilere bakiyorum yerleşme ihtimali olasilik olabilir diyor acaba mümkün mu
Lh testlerim vardi cft cizgiden sonra 5 gun daha yaptim hep tek cikiyordu 5. Gun yani ovilasyonun 23.gununde tekrar cft czgi cikti cani.LH ya da Hcg testi yaptin mi bir daha?
Bat'a kac gun kaldi senin?Lh testlerim vardi cft cizgiden sonra 5 gun daha yaptim hep tek cikiyordu 5. Gun yani ovilasyonun 23.gununde tekrar cft czgi cikti cani.
4 gun kaldi canim umarim guzel seylere isarettir insaallah hani insanlar ovi. Testleri ile de ögreniyorlar ya ondan dolayi yani bi umut yazdim ama hayrlisi bakalim belkide boşuna bi ümit bilemiyorumBat'a kac gun kaldi senin?insallah guzel seylere isarettir!
Saglik olsun ama du bakali....zeynep tede lekelenme olmus.Kizlar galiba regl oldm kirmizi olmasada lekelenme olmus.listeden ckyrum bdahaki aya artk.sizin icin dua edicem
Onunki yerlesme halnde olms canm bende o zamani gecmis olmam gerekSaglik olsun ama du bakali....zeynep tede lekelenme olmus.
şeymaa gelişmelerden haberdar et nasipten öteye köy yok canıım sağlık olsun bebiş her zaman olur ha bu ha öbür ayOnunki yerlesme halnde olms canm bende o zamani gecmis olmam gerek
Moralimi bozmuyrum tatlim merak etmeyin.siz soz verin bana umudunuzu kaybetmeyin sakin.sizi takip edecegim birakmyrum sayfayi hemenşeymaa gelişmelerden haberdar et nasipten öteye köy yok canıım sağlık olsun bebiş her zaman olur ha bu ha öbür ay
aynen canm herkes değerlendiriyo ama herkesin tutmuyo bende nerde yanlış yaptık dşye düşünüyorum extra ne olmalıyd ne eksik kaldı diye sorular sorularMoralimi bozmuyrum tatlim merak etmeyin.siz soz verin bana umudunuzu kaybetmeyin sakin.sizi takip edecegim birakmyrum sayfayi hemensadece anlamadgm ovulasynn o 3gunu net degerlndrldgi halde neden olmadi yoksa bi sorunmu var acaba
miranda_1986 canım benimkini de hesaplar Mısın ? Ben pkoluyum YAŞ 28 adet döngüm 35 45 gün arası dün pozitifi gördüm bugün adetimin 17 günü ovulasyon testi bugün silikleşmiş bugünü değerlendireceğim inş bide ben SOĞAN kürü yapıyorum bugün 11 günüm yardımcı olursan sevinirim
canim estapiti piti.. diyroum ya kelin ilaci olsa...miranda_1986 umut oldun resmen suppersin sana suan dua edecegim ve isteyen tum ark. Lara site tavsiyen icinde cok tesekkurler gercekten muhtesem bir siteymiş aklimdaki herseyi cevapladi
http://www.countdowntopregnancy.com/tools/pregnancy_test_calculator.php#resultsBende hesaplamak istiyorum sitenin linkini verebilirmisin .
Moralimi bozmuyrum tatlim merak etmeyin.siz soz verin bana umudunuzu kaybetmeyin sakin.sizi takip edecegim birakmyrum sayfayi hemensadece anlamadgm ovulasynn o 3gunu net degerlndrldgi halde neden olmadi yoksa bi sorunmu var acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?