- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #43.241
yerlesme sirasinda lh seviyesi yukselmiyor canim. o yuzden yerlesmeyi ovu testleriyle tespit etmek cok zor.miranda_1986 bu arada senin verdigin tarihler arasinda şöyle bir gelişme yaksladim ve takvme kayt ettim 7 agustos cft cizgiyi gordukten sonra cizgiler teke dustu ve 11 agustos tarihinde yine ovilasyondaki gun gibi bir cift cizgi daha gordum ama rengi biraz acikti ve 5 gunde iki kez yumurtlayamayacagima gore acaba bebekmi dedim ama sonra ustelemedim ve akisina biraktim regli tarihimi bekliyordum taki su an senin gonderdigin verilere bakiyorum yerleşme ihtimali olasilik olabilir diyor acaba mümkün mu
Sen kac yasndasn miranda? Kac aydr ugrasyrsun?ayni seyi ben de gecen ay cok dusundum. iste bu yuzden herseyden once aylik hamile kalma olasiliklarini yazdim size.
kizlar benim ogrendigim su. spermle yumurta muhakkak bir araya gelir, dollenme olurmus her ay. iste onemli olan yerlesme ama. cunku bazen yumurta rahime tutunamazmis. rahim yeterince kalinlasmadigi, buna hazir olmadigi icin. bazen once tutunur sonra dusermis. eger uzun sure durursa ve testlerde pozitif cikmaya baslarsa (kan ya da idrar) bunun adina kimyasal gebelik deniyor. 6. , 7. haftadan sonra, ultrasonda kese gorulur ondan sonra bebek kaybedilirse, artik buna dusuk deniyor.
yani neden olmuyor diye kendinizi sorgulamayin. vucut hazirlik yapiyor buna. rahim yavas yavas bebege uygun bir yer haline geliyor. bedenimize guvenmemiz gerek. o yavas yavas anne olmaya hazirlanacak, sonra da bize mujdeli haberi verecekkk :))
bizim şaşko kesin tutunamadı o zaman rahime kim bilir nereye saptı kayboldu gitti ah şu çocukayni seyi ben de gecen ay cok dusundum. iste bu yuzden herseyden once aylik hamile kalma olasiliklarini yazdim size.
kizlar benim ogrendigim su. spermle yumurta muhakkak bir araya gelir, dollenme olurmus her ay. iste onemli olan yerlesme ama. cunku bazen yumurta rahime tutunamazmis. rahim yeterince kalinlasmadigi, buna hazir olmadigi icin. bazen once tutunur sonra dusermis. eger uzun sure durursa ve testlerde pozitif cikmaya baslarsa (kan ya da idrar) bunun adina kimyasal gebelik deniyor. 6. , 7. haftadan sonra, ultrasonda kese gorulur ondan sonra bebek kaybedilirse, artik buna dusuk deniyor.
yani neden olmuyor diye kendinizi sorgulamayin. vucut hazirlik yapiyor buna. rahim yavas yavas bebege uygun bir yer haline geliyor. bedenimize guvenmemiz gerek. o yavas yavas anne olmaya hazirlanacak, sonra da bize mujdeli haberi verecekkk :))
Sagol canım beni ben gecen aya kadar28 günde adet oluyordum bu geçenay hastaneye gideceğim diye stresten45 günde oldum bu ay da gecikmesin diye SOĞAN kürü Yaptım sma SOĞAN kürünü daga önce yaptoğımdada adetim düzene girdi doktora gittiğimde anormal list görmedi pko da kist hep car zaten inci gibi Hakkımızda Hayırlısı oldun canım bilgi için çok sagol :))ay ben bunu yeni gormusum, dur hemen yapiyorum..
sen pko kist di di mi? sen adet goruyor musun hala? ben bir bes sene once falan gecirdim kist ama o zaman hic adet gormuyrodum. 70. gunumde doktor d. kontrole baslatti beni. sonra kistim uc ayda yok olmustu.
Ilk alti ay hamilelik olasiligin (28 yas icin):
# of Cycles Trying to Conceive Chance of Pregnancy
1 ay 20%
2 ay 36%
3 ay 48.8%
4 ay 59.04%
5 ay 67.23%
6 ay 73.79%
Ovulasyon gunu: Aug. 17, 2015
Ovulasyon gununden sonra (ogs) yerlesme olasiligi
6 OGS Aug. 23, 2015 Az Olasilik
7 OGS Aug. 24, 2015 Mumkun Olasilik
8 OGS Aug. 25, 2015 Mumkun Olasilik
9 OGS Aug. 26, 2015 Yuksek Olasilik
10 OGS Aug. 27, 2015 Mumkun Olasilik
11 OGS Aug. 28, 2015 Mumkun Olasilik
12 OGS Aug. 29, 2015 Az Olasilik
13 OGS Aug. 30, 2015 Az Olasilik
Ovulasyon bugun ve 17. gun olduguna gore SAT = 1 agustos herhalde?
Sali Eylul. 1, 2015 BAT 15 ogs
BAT bugun! Test yapmak icin en uygun gun!
Hamileysen bugun periyodun gecikmis olmali!
PKO bunu nasil etkiliyor bilmiyorum, ama sen duzgun ovulasyon gorup adet gecirdigine gore etkilemiyordur diye dusunuuyorum. cunku dedigim gibi ben PKO oldugumda bebek dusunmuyrodum ama hic adet gormuyordum da...
bu arada sogan kuru bilmem ne kuru yapmayin kizlar. Eger cok istiyorsaniz bu konuda doktorunuzdan bilgi alin. ama ben ne kadar arastirirsam hep ayni sonucla karsilastim. bilimsel hic bir garantisi yok bu tur kurlerin.
herhangi bir besini fazlasiyla almanin hic bir faydasi yok. aksine dengeli beslenmek en dogrusu. kurlerin yardimci oldugunu soyleyen bir cok insan var ama hamileliklerinin kure bagli oldugunu kimse soyleyemez. calisma yaptigimiz her ay rahmimiz kalinlasiyor, vucudumuz kendini hamilelige hazirliyor. iste bu yuzden her ay daha cok imkanimiz artiyor hamile kalmak icin. eger takviye almak istiyorsaniz hamilelik oncesi kullanilan vitaminler var. ben kullaniyorum mesela. eczaciniz size yardimci olacaktir. doktorunuzun da onerecegine eminim.
aci aci, icmesi cok zor olan o kurlere benim hic inancim yok...
Silinmek degil bidahki umutlar eylüle demek kizlar demekki dogru zaman degilmiş bebiş icin belkide eylül bziim icin hayrli bilemeyiski canlar ayrilmayin ya birbirimize cok destegimiz olduseyma0614902015 bende bugün yarın regl olucam göğüslerim aşırı hassaslaştı regl den 1 gün önce oluyo bende listeden silinmek üzereyim
Su an daha iyi anladim canim ozaman bu normal bir gelişme bekleyip görcez bat günününe az kaldi bilgiler benim ve ark. Adina eminim ki cok yararli olmustur tekarr teşekkürler dualarim sizinle...yerlesme sirasinda lh seviyesi yukselmiyor canim. o yuzden yerlesmeyi ovu testleriyle tespit etmek cok zor.
ama lh vucutta surekli bulunan bir hormon. bazi gunler ictigin suya, idrarindaki yogunlugana gore az da olsa cikabilir ovu testinde. ama unutma ovu testinin pozitif olmasi icin ikinci cizginin birinci cizgi kadar koyu olmasi gerekiyor, hatta bazen daha da koyu. yani herhangi bir zaman silik ya da az bir sekilde lh cikmasi normal.
yerlesmenin de belirtileri var. kanama bunlardan bir tanesi. ayni gun bel, kasik ve sirt agrisi cekenlerde cok. nitekim ben hic birini tecrube etmedim bilmiyorum.
ama obur topikte hamile arkadasim var hic birini yasamayan. yani belirti iste adi uzerinde, oladabilir... olmayadabilir :)
29 yaşındayım şekerim ikinci ayımızdi bu ay. Bugün Bat günümdü. Biraz önce wcde kahverengi bir damla kanamam oldu. adetim hep böyle başlar. Bir gün içinde de sökülür. Artık nasip. Öteki aya kaldı bebek sevinciSen kac yasndasn miranda? Kac aydr ugrasyrsun?
Hahahahha walla aslında böylece yaramazlar eleniyor :) bizimkiler pek uslu olcak herhalbizim şaşko kesin tutunamadı o zaman rahime kim bilir nereye saptı kayboldu gitti ah şu çocuk
Durum hamissin demek canim biran once kan testi yaptrArkadaşlar sizce durum nnedir?
Olsun29 yaşındayım şekerim ikinci ayımızdi bu ay. Bugün Bat günümdü. Biraz önce wcde kahverengi bir damla kanamam oldu. adetim hep böyle başlar. Bir gün içinde de sökülür. Artık nasip. Öteki aya kaldı bebek sevinci
Saol bebeğim çok tşk ederim. Insallah sen ve burdaki tüm arkadaşlar minnoslarimiza çabucak ve sağlıkla kavuşursunuz. Bi de ben tabii.Olsunmiranda_1986 ben cok dua ettim sana ve tum ark.lara bizi okadar cok bilgilendirdin ve yard. Oldunki Allahta senin yard.olsun ven hayrli zamanda bebisini kucagna koysun
Gunaydin herkeseee.bu ayda gebe olamasamda umut dolu yeni bi ay olsn hepimzeSaol bebeğim çok tşk ederim. Insallah sen ve burdaki tüm arkadaşlar minnoslarimiza çabucak ve sağlıkla kavuşursunuz. Bi de ben tabii.
Yüreğinize azıcık su serpebildiysem ne ala bana :)
Arkadaşlar benim SAT 5 ağustos bana yakın veya aynı olan var mi ? Periyodum değişti 28-29 günde 1 olurken şimdi 30-31 oldu . 30 üzerinden sayıyorum . ovu ttestinde 13 den başlanacagi yazıyo ama ben oncesinden başladım :) sizde durumlar nasil
Arkadaşlar sizce durum nnedir?
Arkadaşlar sizce durum nnedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?