Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

yerlesme sirasinda lh seviyesi yukselmiyor canim. o yuzden yerlesmeyi ovu testleriyle tespit etmek cok zor.

ama lh vucutta surekli bulunan bir hormon. bazi gunler ictigin suya, idrarindaki yogunlugana gore az da olsa cikabilir ovu testinde. ama unutma ovu testinin pozitif olmasi icin ikinci cizginin birinci cizgi kadar koyu olmasi gerekiyor, hatta bazen daha da koyu. yani herhangi bir zaman silik ya da az bir sekilde lh cikmasi normal.

yerlesmenin de belirtileri var. kanama bunlardan bir tanesi. ayni gun bel, kasik ve sirt agrisi cekenlerde cok. nitekim ben hic birini tecrube etmedim bilmiyorum.
ama obur topikte hamile arkadasim var hic birini yasamayan. yani belirti iste adi uzerinde, oladabilir... olmayadabilir :)

Sen kac yasndasn miranda? Kac aydr ugrasyrsun?

bizim şaşko kesin tutunamadı o zaman rahime kim bilir nereye saptı kayboldu gitti ah şu çocuk

Sagol canım beni ben gecen aya kadar28 günde adet oluyordum bu geçenay hastaneye gideceğim diye stresten45 günde oldum bu ay da gecikmesin diye SOĞAN kürü Yaptım sma SOĞAN kürünü daga önce yaptoğımdada adetim düzene girdi doktora gittiğimde anormal list görmedi pko da kist hep car zaten inci gibi Hakkımızda Hayırlısı oldun canım bilgi için çok sagol :))

seyma0614902015 bende bugün yarın regl olucam göğüslerim aşırı hassaslaştı regl den 1 gün önce oluyo bende listeden silinmek üzereyim
Silinmek degil bidahki umutlar eylüle demek kizlar demekki dogru zaman degilmiş bebiş icin belkide eylül bziim icin hayrli bilemeyiski canlar ayrilmayin ya birbirimize cok destegimiz oldu

Su an daha iyi anladim canim ozaman bu normal bir gelişme bekleyip görcez bat günününe az kaldi bilgiler benim ve ark. Adina eminim ki cok yararli olmustur tekarr teşekkürler dualarim sizinle...

Arkadaşlar benim SAT 5 ağustos bana yakın veya aynı olan var mi ? Periyodum değişti 28-29 günde 1 olurken şimdi 30-31 oldu . 30 üzerinden sayıyorum . ovu ttestinde 13 den başlanacagi yazıyo ama ben oncesinden başladım :) sizde durumlar nasil

Olsun miranda_1986 ben cok dua ettim sana ve tum ark.lara bizi okadar cok bilgilendirdin ve yard. Oldunki Allahta senin yard.olsun ven hayrli zamanda bebisini kucagna koysun

Olsun miranda_1986 ben cok dua ettim sana ve tum ark.lara bizi okadar cok bilgilendirdin ve yard. Oldunki Allahta senin yard.olsun ven hayrli zamanda bebisini kucagna koysun
Saol bebeğim çok tşk ederim. Insallah sen ve burdaki tüm arkadaşlar minnoslarimiza çabucak ve sağlıkla kavuşursunuz. Bi de ben tabii.
Yüreğinize azıcık su serpebildiysem ne ala bana :)

Hemen hemen ayni durumdayiz, benim de sat 6 agu. Ve su an icin tam duzeni bilmedigim icin 9.gun basladim teste. 11.gun cift cizgiyi gordum. T cizgisi C'den koyu degildi ama simdiye kadarkilerin en koyusu oydu. Degerlendirmeye calistik ama teste devam ediyorum belki daha koyusunu gorursem diye. Ovulasyon oldu mu olmadi emin degilim.

Son düzenleme:
Günayyyydınnn buralara hep dutluktu ben yokkenn neler olmuşşşş
miranda_1986 canım silkelenişsin milleti kendine getirmişsin helal olsun sana arkadaşımm

Zeynep sanırım hamileymiş kesin, allahh sağlıkla kucağına almayı nasibetsin inşallahhh

Şeymacım regln kesin mi yoksa sadece leke mi tam bilmiyorum ama her ne ise hakkında en hayırlısı olduğuna eminim allah büyüktür sabredicez cnm bnm

Banucum batın değişmiş cnm buarada hadi hayırlısı bakalım merakla bekliyorum haberini

Herkes için çok nonnik bi gün olsunnnn

Gunaydin kizlarrrrr... Benim bgn bat gunum ama beklemedeyim sabirsizlaniyorym ama bakalim nekdr dayanabilicemm..
Birde dun aksam saatlerinde cok tuhaf oldu gozlerim birdenbire televizton izlerken 10 dk boyunca gozlerimde dalgalanmalar olustu sadece önümü goruyorum ama yan taraflar hep su dalgasi gibi.. isigi kapattiktan sonra yavas yavas kendine geldi..
Acaba olasi bi gebelikte boyle bisey olabilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…