- 6 Ağustos 2015
- 113
- 29
- 28
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #43.261
benim SAT 8 ağustos. 11.günüm clearblue da gülen yüzü görmedim daha stres yaptım biraz. laboquick i dün akşam yaptım c koyu t de hafif koyulaşma var.Arkadaşlar benim SAT 5 ağustos bana yakın veya aynı olan var mi ? Periyodum değişti 28-29 günde 1 olurken şimdi 30-31 oldu . 30 üzerinden sayıyorum . ovu ttestinde 13 den başlanacagi yazıyo ama ben oncesinden başladım :) sizde durumlar nasil
Ayy afedersin ya inanamıyorummmmm ben onu lh oldugunu anlamadim fotoyu gorur gormez heycan yaptim ozaman hcg de de görüruz inş cft cizgiyi tatlimCanimBmt2008 hcg testi sandi galiba, benimki de bunun gibiydi hemen hemen. Daha fazla koyulasmadi ama benimki, aksine acildi rengi simdilik. Devam ediyorum testlere. Sen de hem degerlendir bu gunleri hem de devam et teste.
bu araları iyi değerlendirin bence ....
benim 10. gün aksamda böyleydi stres oldum ya ne zaman koyulaşacak diyeMerhaba bayanlar ovulasyon testi yapiyorum yaklasik 15 gundur ve daha hic ikinci cikgiyi silik de olsa gormedim bugun yaptigim testen sicagi sicagina gene ikinci cizgi hic olusmadi ama 5 dakka sonra baktigimda resimdeko gibi oldu bu bir isaret mi
Evet bu gebelik testi degil :) (keske olsa) ben hergun koyulasacak diye bekliyorum ama olmiyo . bende dedigin gibi bu gunleri kacirmayayim canim :)nlnmtl .!.:CanimBmt2008 hcg testi sandi galiba, benimki de bunun gibiydi hemen hemen. Daha fazla koyulasmadi ama benimki, aksine acildi rengi simdilik. Devam ediyorum testlere. Sen de hem degerlendir bu gunleri hem de devam et teste.
Cok yakınız . ben de laboquick kullaniyorum kaç gündür koyulasma var gibi ama hep ayni koyulukta . şimdi yine yaptım ikinci çizgi kipkirmizi değil senin nasıl gidiyor[/QUOTE]OTE="boncukgitti, post: 42212596, member: 697046"]benim SAT 8 ağustos. 11.günüm clearblue da gülen yüzü görmedim daha stres yaptım biraz. laboquick i dün akşam yaptım c koyu t de hafif koyulaşma var.
Cok erken gormussun canim iyi haber aslinda:) ben anlamadim bu isi sanirim baka baka kör olicigimmm :))))
bunu idrari damltir damlatmaz mi gordunuz yoksa 5 dk sonra falan miHic sorma ya cok da emin olamiyorum, cift cizgi ciktigi gun testi dogru mu yaptim, yani ilk idrarla yapmadim, 2.idrarla yaptim oncesinde sivi da almadim ama emin degilim iste. Zaten cok cok koyu da degildi. En garantisi tahmini ovulasyon haftalarinda gun asiri birliktelik.
Benim en koyu gordugum buydu:
canım moralini bozma başka ay olur,bende bugün regl olucam bayğı bi şiştim her ay olan rutin yaşanıyor.sabah test yaptım o da negatif bende 6 ay falan düşünmeyeceğim herkesin hakkında hayırlıs olsun güzel sayfaydı güzel günlerdi güzel arkadaşlıklardı hepinizi seviyorumKızlar ben regl oldum çok enteresan bişekilde erken, beni listeden çıkarın, bi dahaki ay yeniden ovü testiyle denermiyim bilmiyorum ara sıra yine uğrarım burda olursanız görüşürüz yine , şuan moralim sıfır. Siz kendinize iyi bakın umarım sizden iyi haberler gelir
Hakkinda hayrlisi olsun belkide bebıs eylülü bekliyo çalişmalar baslar en kisa sürede calismalara devam kuzu vozma moraliniKızlar ben regl oldum çok enteresan bişekilde erken, beni listeden çıkarın, bi dahaki ay yeniden ovü testiyle denermiyim bilmiyorum ara sıra yine uğrarım burda olursanız görüşürüz yine , şuan moralim sıfır. Siz kendinize iyi bakın umarım sizden iyi haberler gelir
Kızlar benimde bata 4 var ve dayanamadım erken gebelik testi yaptım tabiki koca bir tek çizgideliliğe vurdum işi hakkımızda hayırlısı
canım moralini bozma başka ay olur,bende bugün regl olucam bayğı bi şiştim her ay olan rutin yaşanıyor.sabah test yaptım o da negatif bende 6 ay falan düşünmeyeceğim herkesin hakkında hayırlıs olsun güzel sayfaydı güzel günlerdi güzel arkadaşlıklardı hepinizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?