Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

benim SAT 8 ağustos. 11.günüm clearblue da gülen yüzü görmedim daha stres yaptım biraz. laboquick i dün akşam yaptım c koyu t de hafif koyulaşma var.

Canim Bmt2008 hcg testi sandi galiba, benimki de bunun gibiydi hemen hemen. Daha fazla koyulasmadi ama benimki, aksine acildi rengi simdilik. Devam ediyorum testlere. Sen de hem degerlendir bu gunleri hem de devam et teste.
Ayy afedersin ya inanamıyorummmmm ben onu lh oldugunu anlamadim fotoyu gorur gormez heycan yaptim ozaman hcg de de görüruz inş cft cizgiyi tatlim

Gunaaaaayyydiiin kizlaaar umut dolu muhtesem bi sabah olsun hepimize geriye saymalar bat günü gelenler bebiş haberi ögrenenler ve bir dahaki aya bebis calışmalarina başlayanlar hepinize günaydin hayirlı haberlerimiz olsun canlar

Merhaba bayanlar ovulasyon testi yapiyorum yaklasik 15 gundur ve daha hic ikinci cikgiyi silik de olsa gormedim bugun yaptigim testen sicagi sicagina gene ikinci cizgi hic olusmadi ama 5 dakka sonra baktigimda resimdeko gibi oldu bu bir isaret mi

Eklentiler

• 20150818_094031.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 62
Merhaba bayanlar ovulasyon testi yapiyorum yaklasik 15 gundur ve daha hic ikinci cikgiyi silik de olsa gormedim bugun yaptigim testen sicagi sicagina gene ikinci cizgi hic olusmadi ama 5 dakka sonra baktigimda resimdeko gibi oldu bu bir isaret mi
benim 10. gün aksamda böyleydi stres oldum ya ne zaman koyulaşacak diye

OTE="boncukgitti, post: 42212596, member: 697046"]benim SAT 8 ağustos. 11.günüm clearblue da gülen yüzü görmedim daha stres yaptım biraz. laboquick i dün akşam yaptım c koyu t de hafif koyulaşma var.[/QUOTE]
Cok yakınız . ben de laboquick kullaniyorum kaç gündür koyulasma var gibi ama hep ayni koyulukta . şimdi yine yaptım ikinci çizgi kipkirmizi değil senin nasıl gidiyor

nlnmtl .!.:
Canim Bmt2008 hcg testi sandi galiba, benimki de bunun gibiydi hemen hemen. Daha fazla koyulasmadi ama benimki, aksine acildi rengi simdilik. Devam ediyorum testlere. Sen de hem degerlendir bu gunleri hem de devam et teste.
Evet bu gebelik testi degil :) (keske olsa) ben hergun koyulasacak diye bekliyorum ama olmiyo . bende dedigin gibi bu gunleri kacirmayayim canim :)

Çok OTE="nlnmtl, poscanım bu21jaber aslında 69594anlamadım bheişi sanırım g durumdaykö, benim de sat 6 agu. Ve su an icin tam duzeni bilmedigim icin 9.gun basladim teste. 11.gun cift cizgiyi gordum. T cizgisi C'den koyu degildi ama simdiye kadarkilerin en koyusu oydu. Degerlendirmeye calistik ama teste devam ediyorum belki daha koyusunu gorursem diye. Ovulasyon oldu mu olmadi emin degilim. [/QUOTE]
Cok erken gormussun canim iyi haber aslinda:) ben anlamadim bu isi sanirim baka baka kör olicigimmm :))))

OTE="boncukgitti, post: 42212596, member: 697046"]benim SAT 8 ağustos. 11.günüm clearblue da gülen yüzü görmedim daha stres yaptım biraz. laboquick i dün akşam yaptım c koyu t de hafif koyulaşma var.
Cok yakınız . ben de laboquick kullaniyorum kaç gündür koyulasma var gibi ama hep ayni koyulukta . şimdi yine yaptım ikinci çizgi kipkirmizi değil senin nasıl gidiyor[/QUOTE]
akşam birdaha yapayım bakıcam koyulaşıyormu geçen ay 10.gunde kırmızıydı bu ay 11.günde daha koyulaşma yok yazın adet döngümün süresi uzuyor galiba

Cok erken gormussun canim iyi haber aslinda:) ben anlamadim bu isi sanirim baka baka kör olicigimmm :))))

Hic sorma ya cok da emin olamiyorum, cift cizgi ciktigi gun testi dogru mu yaptim, yani ilk idrarla yapmadim, 2.idrarla yaptim oncesinde sivi da almadim ama emin degilim iste. Zaten cok cok koyu da degildi. En garantisi tahmini ovulasyon haftalarinda gun asiri birliktelik.

Benim en koyu gordugum buydu:

Eklentiler

• P_20150816_101011.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar ben regl oldum çok enteresan bişekilde erken, beni listeden çıkarın, bi dahaki ay yeniden ovü testiyle denermiyim bilmiyorum ara sıra yine uğrarım burda olursanız görüşürüz yine , şuan moralim sıfır. Siz kendinize iyi bakın umarım sizden iyi haberler gelir

Kızlar benimde bata 4 var ve dayanamadım erken gebelik testi yaptım tabiki koca bir tek çizgi deliliğe vurdum işi hakkımızda hayırlısı

bunu idrari damltir damlatmaz mi gordunuz yoksa 5 dk sonra falan mi

canım moralini bozma başka ay olur,bende bugün regl olucam bayğı bi şiştim her ay olan rutin yaşanıyor.sabah test yaptım o da negatif bende 6 ay falan düşünmeyeceğim herkesin hakkında hayırlıs olsun güzel sayfaydı güzel günlerdi güzel arkadaşlıklardı hepinizi seviyorum

Hakkinda hayrlisi olsun belkide bebıs eylülü bekliyo çalişmalar baslar en kisa sürede calismalara devam kuzu vozma moralini

Canım bnm sen ümidini regl olana kadar kaybetmiyosun sakın ha bak, yine görüşürüz inşallah hepinizi tanımasamda nasıl sevdim anlatamam allah gönlünüze göre verisinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…