- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #43.281
Hakkinda hayrlisi olsun belkide bebıs eylülü bekliyo çalişmalar baslar en kisa sürede calismalara devam kuzu vozma moralini
Bu daha ne kadar koyu olabilir acaba . aslinsa senin ki çok iyi duruyo . belki gorecegomiz en koyuluk budur :) gun asiri en ideali :)nlnkadar köyü ola: 42214963 .!.:Hic sormduruyordu ok da emin olamiyorum, cift cizgi cikti. aşırı en ideali dogru mu yaptim, yani ilk idrarla yapmadim, 2.idrarla yaptim oncesinde sivi da almadim ama emin degilim iste. Zaten cok cok koyu da degildi. En garantisi tahmini ovulasyon haftalarinda gun asiri birliktelik.
Benim en koyu gordugum buydu:
Sendemi gidiyorsuncanım moralini bozma başka ay olur,bende bugün regl olucam bayğı bi şiştim her ay olan rutin yaşanıyor.sabah test yaptım o da negatif bende 6 ay falan düşünmeyeceğim herkesin hakkında hayırlıs olsun güzel sayfaydı güzel günlerdi güzel arkadaşlıklardı hepinizi seviyorum
Amiiiiin canim benim amiiiiin darisi hepimizin basina en kisa zamanda sagliklaaaaBelkide canım benimm doğru söylüyosun allah büyük sizin yüzünüz hayırlısıyla bu ay gülsün inşallahhhhh
Aslında yapmamak lazım erken neredeyse çıkmayacağını bile bile yaptım elimde test var diye yaptım yoksa hastanede çalışıyorum kanda baktırabilirimBenimde bata 3 var ama cesaretim yok test yapmaya
Hakkisin oyuzden bakmiyorum bi günü gecsin durumlar ne kirmizilar gozukcekmi yoksa gormycezmi bilemiyorumki bekliycez cumaya kadar bakalimAslında yapmamak lazım erken neredeyse çıkmayacağını bile bile yaptım elimde test var diye yaptım yoksa hastanede çalışıyorum kanda baktırabilirim
tabi tatlım çıkmadık candan ümit kesilmez yüzde olarak hala küçük bi ihtimalim var regl olana kadar buralardan kopamam zaten çok sevdim herkesi.şeyma da regl oldu mu bilmiyorum o da kayplardaCanım bnm sen ümidini regl olana kadar kaybetmiyosun sakın ha bak, yine görüşürüz inşallah hepinizi tanımasamda nasıl sevdim anlatamam allah gönlünüze göre verisinnn
bunu idrari damltir damlatmaz mi gordunuz yoksa 5 dk sonra falan mi
yaa canım bak tekrar umutlanıyorum çok tatlısnHepimizin hakkinda hayirlisi olsun. Gercekten heyecanli bekleyislerdi bunlar. Daha ovu.testine baslamadigim donemlerde araniza katildim ve birlikte bekleme heyecanlari ile iletisim superdi.
Umitsizlige kapilmak yok, bu ay olmazsa sonra olur. Miranda nin dedigi gibi bebis kendine en saglam yeri hazir oldugunda gelecektir. Henuz bedenlerimiz hazir degil demek ki...
Banu, 6 ay sonra mi tekrar denemeler olacak? O sure zarfinda korunacaksaniz esin korunsun. Hormonal degisim yasama sen bence. Eminim o surecte vucut tamamen hazir olacaktir bebis icin. daha senin negatifligi kesin degil, olumsuz olmak yok! İdrarda 3 5 gun gecmeden pozitif vermez
yaa canım bak tekrar umutlanıyorum çok tatlısnregl olursam sadece eşim korunacak bugüne kadar o hap,iğne vs şeyleri hiç kullanmadım karşıyım.aslında bu ay olsa tam süper olacaktı öğretmen olduğum için nisan bizim için mükemmel bi ay doğum için yazla birleşiyo.artık ocakta hamile kalıp ekimde doğurmak 2. çare tabi olursaaaa .ha deyince olmuyomuş,zormuş,ilk seferde hamile kalabilenler çok şanslıymış anladım
meb de çalışıyorum.bu ay olmasa tabi yıkılmak yok o kadar da bel bağlamadım ilk ay sonuçta ama bi heves vardıBenim cevremde gozlemledigim bisey var ki, ilk denemede basaranlarin hepsi "olmaz" gozuyle bakiyor. Stres yapmadan oluyor yani
Kirmizilar gorunmeden umitsizlik yok! Hatta Gorunse de yok!olmuyorsa bilmeliyiz ki, bedenimiz hazir degil ve bunun icin hazirlaniyor
Meb'de mi calisiyorsun? Ozelde mi?
Canlarim hepiniz gdyrmsnz ya ben hala biralardaym birakmam sizleri cnku beraber atlatlmak daha kolay.sizlerde birakmayntabi tatlım çıkmadık candan ümit kesilmez yüzde olarak hala küçük bi ihtimalim var regl olana kadar buralardan kopamam zaten çok sevdim herkesi.şeyma da regl oldu mu bilmiyorum o da kayplarda
Canim dun bi leke geldi snra bsey gelmedi beklyrm daha kirmizi yok anlamadm vala iyice bunyem manyaklastişeyma regl olmadın dimi
Canim dun bi leke geldi snra bsey gelmedi beklyrm daha kirmizi yok anlamadm vala iyice bunyem manyaklasti
nlnmtl sen hastanede çalışıyosun dimi canım.dün benim kan testime bile bakmadı hemşire yaa gönderdi günüm geçmediği için biliyo musunyani kanda çıkardı dimi 4-5 gün vardı
Canim dun bi leke geldi snra bsey gelmedi beklyrm daha kirmizi yok anlamadm vala iyice bunyem manyaklasti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?