Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Bu daha ne kadar koyu olabilir acaba . aslinsa senin ki çok iyi duruyo . belki gorecegomiz en koyuluk budur :) gun asiri en ideali :)

Sendemi gidiyorsun banu86 aman Allahim eylulde bulusuruz kizlar bi zeynep çıktı aramizdan zaten bende hala umitler devam ne regli belrtisi nebi hamileli
Belkide canım benimm doğru söylüyosun allah büyük sizin yüzünüz hayırlısıyla bu ay gülsün inşallahhhhh
Amiiiiin canim benim amiiiiin darisi hepimizin basina en kisa zamanda sagliklaaaa

Aslında yapmamak lazım erken neredeyse çıkmayacağını bile bile yaptım elimde test var diye yaptım yoksa hastanede çalışıyorum kanda baktırabilirim
Hakkisin oyuzden bakmiyorum bi günü gecsin durumlar ne kirmizilar gozukcekmi yoksa gormycezmi bilemiyorumki bekliycez cumaya kadar bakalim

Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun. Gercekten heyecanli bekleyislerdi bunlar. Daha ovu.testine baslamadigim donemlerde araniza katildim ve birlikte bekleme heyecanlari ile iletisim superdi.
Umitsizlige kapilmak yok, bu ay olmazsa sonra olur. Miranda nin dedigi gibi bebis kendine en saglam yeri hazir oldugunda gelecektir. Henuz bedenlerimiz hazir degil demek ki...
Banu, 6 ay sonra mi tekrar denemeler olacak? O sure zarfinda korunacaksaniz esin korunsun. Hormonal degisim yasama sen bence. Eminim o surecte vucut tamamen hazir olacaktir bebis icin. daha senin negatifligi kesin degil, olumsuz olmak yok! İdrarda 3 5 gun gecmeden pozitif vermez

L Lolipiggy reglin biter bitmez seni aramizda gormek isteriz. Ama ovu.test yapmicam diyosan da tahmini ovulasyon haftanda gun asiri degerlendir. Cift cizgiden once mi olcak sonra mi olcak diye hesap yapmamak gerek aslinda. Dr.larin da onerdigi bu. Gunasiri iliski. √
Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun

Canım bnm sen ümidini regl olana kadar kaybetmiyosun sakın ha bak, yine görüşürüz inşallah hepinizi tanımasamda nasıl sevdim anlatamam allah gönlünüze göre verisinnn
tabi tatlım çıkmadık candan ümit kesilmez yüzde olarak hala küçük bi ihtimalim var regl olana kadar buralardan kopamam zaten çok sevdim herkesi.şeyma da regl oldu mu bilmiyorum o da kayplarda

yaa canım bak tekrar umutlanıyorum çok tatlısnregl olursam sadece eşim korunacak bugüne kadar o hap,iğne vs şeyleri hiç kullanmadım karşıyım.aslında bu ay olsa tam süper olacaktı öğretmen olduğum için nisan bizim için mükemmel bi ay doğum için yazla birleşiyo.artık ocakta hamile kalıp ekimde doğurmak 2. çare tabi olursaaaa .ha deyince olmuyomuş,zormuş,ilk seferde hamile kalabilenler çok şanslıymış anladım

Benim cevremde gozlemledigim bisey var ki, ilk denemede basaranlarin hepsi "olmaz" gozuyle bakiyor. Stres yapmadan oluyor yani
Kirmizilar gorunmeden umitsizlik yok! Hatta Gorunse de yok! olmuyorsa bilmeliyiz ki, bedenimiz hazir degil ve bunun icin hazirlaniyor
Meb'de mi calisiyorsun? Ozelde mi?

meb de çalışıyorum.bu ay olmasa tabi yıkılmak yok o kadar da bel bağlamadım ilk ay sonuçta ama bi heves vardı

nlnmtl sen hastanede çalışıyosun dimi canım.dün benim kan testime bile bakmadı hemşire yaa gönderdi günüm geçmediği için biliyo musun yani kanda çıkardı dimi 4-5 gün vardı

tabi tatlım çıkmadık candan ümit kesilmez yüzde olarak hala küçük bi ihtimalim var regl olana kadar buralardan kopamam zaten çok sevdim herkesi.şeyma da regl oldu mu bilmiyorum o da kayplarda
Canlarim hepiniz gdyrmsnz ya ben hala biralardaym birakmam sizleri cnku beraber atlatlmak daha kolay.sizlerde birakmayn

nlnmtl sen hastanede çalışıyosun dimi canım.dün benim kan testime bile bakmadı hemşire yaa gönderdi günüm geçmediği için biliyo musun yani kanda çıkardı dimi 4-5 gün vardı

Evet hastanedeyim ve hatta kan testlerinin yapildigi bolumde yani laboratuvardayim
Aslinda 4-5 gun kala genellikle cikar ama cikmadigi durumlara da sahit oldum! Garantiye almak adina 1-2 gun kala yapmakta fayda var tabi. Oncesinde de yapilmaz mi, yapilir elbet. Biz ki kac tane idrarda hcgyi negatif gorup atlatmisiz, kandaki negatifi mi atlatamicaz
Sahsen ben 3 gun kala bakmayi planliyorum. Ozelde biraz masrafli, devlette ya da saglik ocaginda yaptirabilirsin. Seni tekrar geri gondermemesi icin adetim gecti desen ne kaybedersin ki? Bebis varsa gebelik hafta hesabi icin sat onemli ama pozitifi gorup takibe alininca yanlis hatırlamışım dersin, o kadar basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…