- 14 Haziran 2009
- 2.495
- 3.035
- 333
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #43.301
canım zaten artık sadece kırmzı kartı yemeyi bekliyorum gebelik testi tırt çıktı.yetmedi bide ovulasyon yapıyım dedim silik ötesi bişey çıktı.Canim arkdslarim daha kirmizi karti yemedik bende cok umitliydim bazen umitsiz ama burdakiseyma0614902015 @banu_86 miranda_1986 @Lolipiggy @nlnmlt ve @Zeynep hamişş olan diger tum yanimda olan arkadaslar hep destek tam destektik birbirimize oyuzden moraller düşmesin
canım azıck bi ümidim olsa o hemşireyi alt edip doktorun kafasına girerdim doktorun yanına girmedim(aile hekimi) hiç belirti yok testler negatif umutta olmayınca peki deyip kabullendimEvet hastanedeyim ve hatta kan testlerinin yapildigi bolumde yani laboratuvardayim
Aslinda 4-5 gun kala genellikle cikar ama cikmadigi durumlara da sahit oldum! Garantiye almak adina 1-2 gun kala yapmakta fayda var tabi. Oncesinde de yapilmaz mi, yapilir elbet. Biz ki kac tane idrarda hcgyi negatif gorup atlatmisiz, kandaki negatifi mi atlatamicaz
Sahsen ben 3 gun kala bakmayi planliyorum. Ozelde biraz masrafli, devlette ya da saglik ocaginda yaptirabilirsin. Seni tekrar geri gondermemesi icin adetim gecti desen ne kaybedersin ki?Bebis varsa gebelik hafta hesabi icin sat onemli ama pozitifi gorup takibe alininca yanlis hatırlamışım dersin, o kadar basit
canım azıck bi ümidim olsa o hemşireyi alt edip doktorun kafasına girerdim doktorun yanına girmedim(aile hekimi) hiç belirti yok testler negatif umutta olmayınca peki deyip kabullendim
Canim simdi miranda dedi ya rahim hazrlyr kendni ama sen birakcaksn hamislk dusuncesni ve en bastan baslayacaksn snra yne stres tatlim.hem annesi senin saskoyu erteleme yolunu anca buluyr.onu kisitlamadan iste zaman verme.koyver gitsin kisacasi beeeekızlar haklısınız aslnda yaa bende az önce onu düşündüm belki 6 ay zaten olmıcak,bi arkadasımın hiç sorunu yokken 6 ay hiç olmadı her ay ovu. testleri yaptı.akşına bırakyım olmazsa çaresine bakılır olursada ne ala büyük mutluluk olur bize tabi.zaten bu bekleyişin ardından bu kadar moda girmişken ara vermek çok içime oturuyodu. saolun kıızlar sanki hafifledim
Dun erken saatlerdemi leke gormustun cnm? Suana kdr olmamasi guzel seye isaret ins yerlesme kanamasidir..hadi bakalim herkese bi umit olursun belkide bellimi olurCanim dun bi leke geldi snra bsey gelmedi beklyrm daha kirmizi yok anlamadm vala iyice bunyem manyaklasti
Ya tatlim yerlesme coktan ilmasi gerekrdi ben ynede adet oldum gozyle bakiyrum vallaDun erken saatlerdemi leke gormustun cnm? Suana kdr olmamasi guzel seye isaret ins yerlesme kanamasidir..hadi bakalim herkese bi umit olursun belkide bellimi olur
İnşaaallah iyiye isarettir regli falan degildir insaallah canim yaaseyma0614902015 sana miranda_1986 hani bir hesaplama gibi bisey gondermisti ya ona bi baksana yerlesme gunleride var orda tutuyor mu acaba belki yerleşme kanamasidir
Bende korkudan yapamıyorum srf negatifi görmemek için kendime soz verdim kirmmizi karti yiyene kadar sabir cuma en gec ctsi gelir gelirsecanım zaten artık sadece kırmzı kartı yemeyi bekliyorum gebelik testi tırt çıktı.yetmedi bide ovulasyon yapıyım dedim silik ötesi bişey çıktı.
canım yine süper bi moral yazısı her satırında o kadar haklısın ki çok teşekkürler grubumuza moral enerji veriyosun tatlımkizlar ben yurt disinda yasiyorum burda Russell Peters diye bir komedyen var. Adam degisik kulturlerle dalga geciyor.
Diyor ki "Lubnan'lilar dunyanin en pozitif insanlari. adamlar ne olursa olsun gulumsuyor. Bir gun biriyle karsilastim benden imza istiyor. Baktim adamin ayakkabilari yok, oglum ayaklarin ciplak! diye panikledim bir an. Bana gulumseyerek dedi ki, yanimdaki adamin ayaklari yok. bence ben daha sansliyim! yanindaki adama donduk, hakikaten iki ayagi yok! Ben aglamak uzereyken o beni teselli ederek, baksana yandaki adamin bacaklari yok, ben cok sansliyim dedi! Bu sefer ben tabii ki yandaki adama dondum, tekerlekli sandalyedeki adam hic uzatmadan, heeyy uzulecek bir sey yok, ben hala yasiyorum. baksana yandaki adam olmus! dedi. Tabii ki yandaki adam olu oldugu icin konusamadi, ve biz hepimiz onun icin uzulduk. ama cok eminimki o da cennetten asagiya bize bakip, sizi salak insanlar! ben iclerinizde en rahatinizim. uzulmek icin hic bir sebebiniz yok diyor olmali"
simdi moralinizi yukseltin bakalim. adetten, kirmizi karttan bu kadar korkmayin. adet olacak ya da oluyor olmaniz, sizin bu guzel bedeninizin hala cocuk yapmak icin uygun oldugunuzu gosterir. ya adet olamasaydik? o zaman hic hamile kalamazdik!
bakin kizlar ben de dun adet oldum. ama uzulmedim. sabaha yine guzel duygularla uyandim. nicin biliyor musunuz? cunku ben bir gun anne olacagim, ve bugun, dune gore bir gun daha yakinim o gune! gun ve gun bekleyecegim anne olmayi.
dun adetimin ilk gunu oldugu icin yumurta takibi ve ovulasyon testlerinin yani sira ates takibine de basladim. elim ayagim saglam cok sukur. nefesim yerimde. bu can bedenden cikmadikca umudum hep var. o yuzden uzulmek yok, calismalara devam...
hos zaten esimle gecirecegim samimi bir ay niye beni uzsun ki? :) :) :)
senin bebiş var bence canım sana bu bekleme sabrını o duygu veriyoBende korkudan yapamıyorum srf negatifi görmemek için kendime soz verdim kirmmizi karti yiyene kadar sabir cuma en gec ctsi gelir gelirse
senin bebiş var bence canım sana bu bekleme sabrını o duygu veriyo
canım yine süper bi moral yazısı her satırında o kadar haklısın ki çok teşekkürler grubumuza moral enerji veriyosun tatlım
canım bizim şaşko olayı anlamadı nereye tutuncağını düşünürken kaydı gitti bence cumaya kadar regl beklıyorum kesinbanu86 yaaaa canimsinnn hadi inşaallah hepimizin bebişi vardir seninde minnak tutunmuştur insaaalllaaaahhhh
tabi canııııım biraz uyanık olsun gözünü açsın bu devirdekizlar canimsiniz!
banu86 obur topikte arkadasla ayni seyi konusuyorduk. bizim saskolok bebekler bir tutanamiyor diyorduk. arkadas dedi ki yaramazlar eleniyor iste. tutunan cocugunuz uslu olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?