Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım zaten artık sadece kırmzı kartı yemeyi bekliyorum gebelik testi tırt çıktı.yetmedi bide ovulasyon yapıyım dedim silik ötesi bişey çıktı.

canım azıck bi ümidim olsa o hemşireyi alt edip doktorun kafasına girerdim doktorun yanına girmedim(aile hekimi) hiç belirti yok testler negatif umutta olmayınca peki deyip kabullendim

canım azıck bi ümidim olsa o hemşireyi alt edip doktorun kafasına girerdim doktorun yanına girmedim(aile hekimi) hiç belirti yok testler negatif umutta olmayınca peki deyip kabullendim

Bat'a kac gun kaldi? İcindeki meraki oldurmek icin birkac gun kala kan tahlili yaptirabilirsin bence. Negatifse ona gore planlar yaparsin. Pozitifse zaten ohoooo o pozitiften sonra daha buyuk bekleyisler. Bhcg artti mi, kalp atisi basladi mi, gelisti mi vs derken stres artik hic bitmeyecek. Olana kadar ayri, olduktan sonra ayri.

Yani o yuzden olmamasi durumunda uzulmemek gerek. Bunca strese, yogunluga maddi manevi hazir degilim ki, Rabbim vermedi diye dusunmek gerek

Ayrica -tabii ki tamamen senin ve esinin karari ama- bence o 6 ay boyunca korunma. (zamani bellidir, olacagi varsa korunsan da zaten olacaktir) Cunku beden tam rahatlamisken sen 6 ay sonra tekrar strese giriceksin. Ve olmamasindaki en buyuk etken stres!

Banu canim sen nye 6ay dyrsn.busefer 6ay snra yne streslnp izin zamanina denk getrcm dye perisan olcaksn.asil o dusunmedgin 6ayda korunmaki stres olmayacagi icn daha kolay olur

kızlar haklısınız aslnda yaa bende az önce onu düşündüm belki 6 ay zaten olmıcak,bi arkadasımın hiç sorunu yokken 6 ay hiç olmadı her ay ovu. testleri yaptı.akşına bırakyım olmazsa çaresine bakılır olursada ne ala büyük mutluluk olur bize tabi.zaten bu bekleyişin ardından bu kadar moda girmişken ara vermek çok içime oturuyodu. saolun kıızlar sanki hafifledim

Hay yasa sen! Planlamadiginiz o 6 ay icinde olursa da, dusunme cok fazla! Devlette 2 yila kadar ucretsiz izin alabiliyosun. Maddi acidan sorun olur dersen de bikac ay ya da alabildigin kadar da rapor fln alirsin. Ben ozel sektordeyim, ucretsiz izni bile yana yakila alabiliyosun, tamamen insaf isi. Dogum yapan arkadaslar daha 3-5 aylik bebislerini birakip ise geri donduler mecbur. :/ Stres olmadiginda daha rahat olacak, inan bize

Canim simdi miranda dedi ya rahim hazrlyr kendni ama sen birakcaksn hamislk dusuncesni ve en bastan baslayacaksn snra yne stres tatlim.hem annesi senin saskoyu erteleme yolunu anca buluyr.onu kisitlamadan iste zaman verme.koyver gitsin kisacasi beeee

kizlar ben yurt disinda yasiyorum burda Russell Peters diye bir komedyen var. Adam degisik kulturlerle dalga geciyor.
Diyor ki "Lubnan'lilar dunyanin en pozitif insanlari. adamlar ne olursa olsun gulumsuyor. Bir gun biriyle karsilastim benden imza istiyor. Baktim adamin ayakkabilari yok, oglum ayaklarin ciplak! diye panikledim bir an. Bana gulumseyerek dedi ki, yanimdaki adamin ayaklari yok. bence ben daha sansliyim! yanindaki adama donduk, hakikaten iki ayagi yok! Ben aglamak uzereyken o beni teselli ederek, baksana yandaki adamin bacaklari yok, ben cok sansliyim dedi! Bu sefer ben tabii ki yandaki adama dondum, tekerlekli sandalyedeki adam hic uzatmadan, heeyy uzulecek bir sey yok, ben hala yasiyorum. baksana yandaki adam olmus! dedi. Tabii ki yandaki adam olu oldugu icin konusamadi, ve biz hepimiz onun icin uzulduk. ama cok eminimki o da cennetten asagiya bize bakip, sizi salak insanlar! ben iclerinizde en rahatinizim. uzulmek icin hic bir sebebiniz yok diyor olmali"

simdi moralinizi yukseltin bakalim. adetten, kirmizi karttan bu kadar korkmayin. adet olacak ya da oluyor olmaniz, sizin bu guzel bedeninizin hala cocuk yapmak icin uygun oldugunuzu gosterir. ya adet olamasaydik? o zaman hic hamile kalamazdik!

bakin kizlar ben de dun adet oldum. ama uzulmedim. sabaha yine guzel duygularla uyandim. nicin biliyor musunuz? cunku ben bir gun anne olacagim, ve bugun, dune gore bir gun daha yakinim o gune! gun ve gun bekleyecegim anne olmayi.
dun adetimin ilk gunu oldugu icin yumurta takibi ve ovulasyon testlerinin yani sira ates takibine de basladim. elim ayagim saglam cok sukur. nefesim yerimde. bu can bedenden cikmadikca umudum hep var. o yuzden uzulmek yok, calismalara devam...

hos zaten esimle gecirecegim samimi bir ay niye beni uzsun ki? :) :) :)

canım zaten artık sadece kırmzı kartı yemeyi bekliyorum gebelik testi tırt çıktı.yetmedi bide ovulasyon yapıyım dedim silik ötesi bişey çıktı.
Bende korkudan yapamıyorum srf negatifi görmemek için kendime soz verdim kirmmizi karti yiyene kadar sabir cuma en gec ctsi gelir gelirse

canım yine süper bi moral yazısı her satırında o kadar haklısın ki çok teşekkürler grubumuza moral enerji veriyosun tatlım

kizlar canimsiniz!

banu86 obur topikte arkadasla ayni seyi konusuyorduk. bizim saskolok bebekler bir tutanamiyor diyorduk. arkadas dedi ki yaramazlar eleniyor iste. tutunan cocugunuz uslu olacak.

ta
kizlar canimsiniz!

banu86 obur topikte arkadasla ayni seyi konusuyorduk. bizim saskolok bebekler bir tutanamiyor diyorduk. arkadas dedi ki yaramazlar eleniyor iste. tutunan cocugunuz uslu olacak.
tabi canııııım biraz uyanık olsun gözünü açsın bu devirde yoksa başına bunlar gelir şaşkınların

Yumurtlama günüm daha yeni geçti ama benim psikolojik heralde deli gibi karnım acıkıyo ya. İştahsız bi tipim normalde.
30 ağustos regl günüm ama geçmiyor. Sanırım yaştan dolayı iyice sabırsızlanıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…