Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

vakti varsa daha psikolojiktir.bende de deli gibi uyku sürekli kafamı bi yerlere koyasm var.ve iştah açıklığı ama test şimdilik negatif.sizlerde daha çok umut var önünüzde daha çok gün var bizde günler tükenmek üzere umutlarda

kizlar folik asit kullaniyor musunuz? folik asit b compleksi. yani istah arttirabilir

Teşekkür ederim canim Darisi senin ve tum listedekilerin başına insallh evet cok heycanliyim hala dikkatli.olmaya ve bebisi dusurmemeye calisiyrm saglikli olmasi icinde elimdem geleni yapicam.insallh

hadi bakalım hamilelik belirtisi olabilir...umudunu kaybetme...seyma dan bile umutluyum ben hala ama inat etti bi kan testi yaptırmadı yaaa....yakın olsak ben kolundan tutup götürecem...:)

hadi bakalım hamilelik belirtisi olabilir...umudunu kaybetme...seyma dan bile umutluyum ben hala ama inat etti bi kan testi yaptırmadı yaaa....yakın olsak ben kolundan tutup götürecem...:)
aynen canım bi gitmedi yahu sabır taşı kız ben herşeyi denedim şeymayı sıkıştıralıım bugün kızlar

Alllahim ya muhabbet cok tatlışşş yerim o saşkoları bekleyip gorcez bakalim regliylemi atcaz yoksa saskoşlar tutundumu son 3 kala bakalim
kizlar canimsiniz!

banu86 obur topikte arkadasla ayni seyi konusuyorduk. bizim saskolok bebekler bir tutanamiyor diyorduk. arkadas dedi ki yaramazlar eleniyor iste. tutunan cocugunuz uslu olacak.

banu86 tatlim 21 22 ayni zamanlar birlikte kutlariz inşallah yada birlikte hüsraaan bakcaz bakalim
Ayenen ya canim psikolojiktir bebek tutunduktan sonra belirtiler basliyo bebek tutunana kadar tek belirti yumurtliklarda sanci digerleri faso fiso psikolojik dürtuler
canım benim bat 20-23 ağustos arası bi gün olcak

Zeynep0234 tatlim bisey sorucam benim bata 3 gün kaldi dün sabah iş yerinde cok afedersin rahmime alttan bir yumruk yemiş gibi bir sızı saplandi ama sanirsin yani popo üstü oturmuşum betona cakilmiş gibi alttan bir baski yedim 5 sn surdu 3kez tekrarladi daha onceden boyle bisey hic yasamadim sende boyle bisey oldumu hic

İnşallah hamilesindir canm ya @btm2008 insallh sende hamilesindir hic belirti yokmu bende kasik agrisi oldu hafif ama ani batmalar oldu ordan anladim
Ay evet batmalar bende yaşiyorum ama rahim boşlugumda yani bariz biyerdegil genelde solda ama psikolojik se ve hamis degilsem diye inanilmaz tedirginim herseyi belirtiye saymak istemiyorum ama sende batma oluyomuydu bende de var yaa

Canm aynen banada oyle oldu bianda siddetli bi batma sonra geciyor bence bu hamilelik belirtisi canm ama ben o zaman anladm biseyler oldugunu cunku daha once hic kasiklarim agrimazdi oyle o yuzden ovi testini tekrarladim lh hormonu en son yok olmuştu tekrar ikinci cizgi beliricek mi diye ve hafif belirdi takibe aldim gunden gune atti tabi sende ovi testin varsa bak mi canm ona gore umit baglariz

Peki son bisey sorcam canim bata kac gun kala ovi testi yaptin bide markasi neydi bende de hic kasik agrisi 28 yasindayim hic olmadi hic yani ama ilk defa dun sabah is yerinde yasadim boyle bisey dun bata 4 vardi bugunse 3 kaldi sadece eve geldigimde yine bi yumruk yedimis gibi oldumama diyorum ya ya psikolojikse sinirlerim alt üst belirsizlik çildrtti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…