- 14 Haziran 2009
- 2.495
- 3.035
- 333
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #43.321
vakti varsa daha psikolojiktir.bende de deli gibi uyku sürekli kafamı bi yerlere koyasm var.ve iştah açıklığı ama test şimdilik negatif.sizlerde daha çok umut var önünüzde daha çok gün var bizde günler tükenmek üzere umutlardaYumurtlama günüm daha yeni geçti ama benim psikolojik heralde deli gibi karnım acıkıyo ya. İştahsız bi tipim normalde.
30 ağustos regl günüm ama geçmiyor. Sanırım yaştan dolayı iyice sabırsızlanıyorum ben
YEni ay yeni şans:))vakti varsa daha psikolojiktir.bende de deli gibi uyku sürekli kafamı bi yerlere koyasm var.ve iştah açıklığı ama test şimdilik negatif.sizlerde daha çok umut var önünüzde daha çok gün var bizde günler tükenmek üzere umutlarda
kizlar folik asit kullaniyor musunuz? folik asit b compleksi. yani istah arttirabilirvakti varsa daha psikolojiktir.bende de deli gibi uyku sürekli kafamı bi yerlere koyasm var.ve iştah açıklığı ama test şimdilik negatif.sizlerde daha çok umut var önünüzde daha çok gün var bizde günler tükenmek üzere umutlarda
Kesinlikle ben denedim oldu ve daha once deneyenlerde olmusya şu ovulasyon testiyle gebelik öğrenme olayı senle mantıklı geldi gerçeklik payı var
Teşekkür ederim canim Darisi senin ve tum listedekilerin başına insallh evet cok heycanliyim hala dikkatli.olmaya ve bebisi dusurmemeye calisiyrm saglikli olmasi icinde elimdem geleni yapicam.insallhOooo kizlar bu ne hiz ya oku oku ancak bitirdim halbuki bgn girip yazmistim sayfa yavas ilerliyordu ama alip gitmissiniz valla..
Canlarim listedeki 2.sira benim ama yrn yapmayacagim test biraz beklemeyi dusunuyorum 5 6 gun kdr..
Buarada Zeynep'cigim hayirli ugurlu olsun bebisin Allah saglikla kucagina almayi nasip eder ins. Artik haftalar haftayi kovalayacak senin icin her ay heyecanli olucak bebisinin buyumesini takip etmek cok eglenceli olucak..
Darisi tum listenin basina AMiiiiiN
hadi bakalım hamilelik belirtisi olabilir...umudunu kaybetme...seyma dan bile umutluyum ben hala ama inat etti bi kan testi yaptırmadı yaaa....yakın olsak ben kolundan tutup götürecem...:)vakti varsa daha psikolojiktir.bende de deli gibi uyku sürekli kafamı bi yerlere koyasm var.ve iştah açıklığı ama test şimdilik negatif.sizlerde daha çok umut var önünüzde daha çok gün var bizde günler tükenmek üzere umutlarda
aynen canım bi gitmedi yahu sabır taşı kız ben herşeyi denedimhadi bakalım hamilelik belirtisi olabilir...umudunu kaybetme...seyma dan bile umutluyum ben hala ama inat etti bi kan testi yaptırmadı yaaa....yakın olsak ben kolundan tutup götürecem...:)
canım bende 1 aydır kullanıyorum ama 2-3 gündür iştahım çok açıkkizlar folik asit kullaniyor musunuz? folik asit b compleksi. yani istah arttirabilir
bencede ya insan sabır taşı olsa çatlar yav...aynen canım bi gitmedi yahu sabır taşı kız ben herşeyi denedimşeymayı sıkıştıralıım bugün kızlar
Banucum senin bat kacti ve hic belirti yokmucanım bende 1 aydır kullanıyorum ama 2-3 gündür iştahım çok açık
canım benim bat 20-23 ağustos arası bi gün olcakB
Banucum senin bat kacti ve hic belirti yokmu
kizlar canimsiniz!
banu86 obur topikte arkadasla ayni seyi konusuyorduk. bizim saskolok bebekler bir tutanamiyor diyorduk. arkadas dedi ki yaramazlar eleniyor iste. tutunan cocugunuz uslu olacak.
Ayenen ya canim psikolojiktir bebek tutunduktan sonra belirtiler basliyo bebek tutunana kadar tek belirti yumurtliklarda sanci digerleri faso fiso psikolojik dürtulervakti varsa daha psikolojiktir.bende de deli gibi uyku sürekli kafamı bi yerlere koyasm var.ve iştah açıklığı ama test şimdilik negatif.sizlerde daha çok umut var önünüzde daha çok gün var bizde günler tükenmek üzere umutlarda
canım benim bat 20-23 ağustos arası bi gün olcak
İnşallah hamilesindir canm ya @btm2008 insallh sende hamilesindir hic belirti yokmu bende kasik agrisi oldu hafif ama ani batmalar oldu ordan anladimcanım benim bat 20-23 ağustos arası bi gün olcak
Ay evet batmalar bende yaşiyorum ama rahim boşlugumda yani bariz biyerdegil genelde solda ama psikolojik se ve hamis degilsem diye inanilmaz tedirginim herseyi belirtiye saymak istemiyorum ama sende batma oluyomuydu bende de var yaaİnşallah hamilesindir canm ya @btm2008 insallh sende hamilesindir hic belirti yokmu bende kasik agrisi oldu hafif ama ani batmalar oldu ordan anladim
Canm aynen banada oyle oldu bianda siddetli bi batma sonra geciyor bence bu hamilelik belirtisi canm ama ben o zaman anladm biseyler oldugunu cunku daha once hic kasiklarim agrimazdi oyle o yuzden ovi testini tekrarladim lh hormonu en son yok olmuştu tekrar ikinci cizgi beliricek mi diye ve hafif belirdi takibe aldim gunden gune atti tabi sende ovi testin varsa bak mi canm ona gore umit baglarizZeynep0234 tatlim bisey sorucam benim bata 3 gün kaldi dün sabah iş yerinde cok afedersin rahmime alttan bir yumruk yemiş gibi bir sızı saplandi ama sanirsin yani popo üstü oturmuşum betona cakilmiş gibi alttan bir baski yedim 5 sn surdu 3kez tekrarladi daha onceden boyle bisey hic yasamadim sende boyle bisey oldumu hic
Peki son bisey sorcam canim bata kac gun kala ovi testi yaptin bide markasi neydi bende de hic kasik agrisi 28 yasindayim hic olmadi hic yani ama ilk defa dun sabah is yerinde yasadim boyle bisey dun bata 4 vardi bugunse 3 kaldi sadece eve geldigimde yine bi yumruk yedimis gibi oldumama diyorum ya ya psikolojikse sinirlerim alt üst belirsizlik çildrtti beniCanm aynen banada oyle oldu bianda siddetli bi batma sonra geciyor bence bu hamilelik belirtisi canm ama ben o zaman anladm biseyler oldugunu cunku daha once hic kasiklarim agrimazdi oyle o yuzden ovi testini tekrarladim lh hormonu en son yok olmuştu tekrar ikinci cizgi beliricek mi diye ve hafif belirdi takibe aldim gunden gune atti tabi sende ovi testin varsa bak mi canm ona gore umit baglariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?