Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canm benim bata 8 gun kala felan basladi suan hala batima 4 gun var ama agrilar arada hafif ve siklasiyr.siddetli degil ama ben doktorun dedigine gore cok erken ogrendim hamileligimi 3 buçuk haftalik ve degerim 5 uzeri bu iyiye iseret sanirim çünkü bir aylik olup 4 lerde olanlari okumistum

Belirsizlik cok kotu ben dayanamadim o yuzden ovi testiyle onceden baktim zaten ovi testi olmasaydi kana baktirmaya gidicektim

Kizlar bunlar da benim testlerim. 15-16-17. gunleri degerlendirdik. Sizce bugune de gerek var mi?

Eklentiler

• DSC_0909.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 58
Markasi canm laboguick canm en iyisi bu marka internetten aldim 30 tane arti 10 hamilelik testi o yuzden bol bol yapiyrdum

Canm bende 9 gun kala yaptim silik cikti cizgi ilk olarak her sabah ilk idrarla kontrol ettim cizgi articakmi eksilcekmi diye ama hep artti sende oyle yap canm takibe al kendini
Çok saol tatlım yarın ilk iş bu kıZımda ilk denemede oldu bu seferde olur inşallah

Yarin ilk işim ovi testi ve erken gebelik testi yapmak olcak bu gidişle canim

Kizlaaaaar beni kan testime nye zorlyrsnzben iyiym boyle alstrdm adet olcam fikrine eger olmzsam şok yasayacagim bu daha heyecan verici
Benim kafamdasin seyma bende hep belirtileri umursamdim ve sok oldum gebelik testi yapmistim cizgiyi gordum ovi testindeki gibi koyulasmayi bekledim resmen halbuki hamileymisim.iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…