- 5 Ağustos 2015
- 412
- 250
- 18
- 33
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #43.341
Canm benim bata 8 gun kala felan basladi suan hala batima 4 gun var ama agrilar arada hafif ve siklasiyr.siddetli degil ama ben doktorun dedigine gore cok erken ogrendim hamileligimi 3 buçuk haftalik ve degerim 5 uzeri bu iyiye iseret sanirim çünkü bir aylik olup 4 lerde olanlari okumistumPeki son bisey sorcam canim bata kac gun kala ovi testi yaptin bide markasi neydi bende de hic kasik agrisi 28 yasindayim hic olmadi hic yani ama ilk defa dun sabah is yerinde yasadim boyle bisey dun bata 4 vardi bugunse 3 kaldi sadece eve geldigimde yine bi yumruk yedimis gibi oldumama diyorum ya ya psikolojikse sinirlerim alt üst belirsizlik çildrtti beni
Belirsizlik cok kotu ben dayanamadim o yuzden ovi testiyle onceden baktim zaten ovi testi olmasaydi kana baktirmaya gidicektimPeki son bisey sorcam canim bata kac gun kala ovi testi yaptin bide markasi neydi bende de hic kasik agrisi 28 yasindayim hic olmadi hic yani ama ilk defa dun sabah is yerinde yasadim boyle bisey dun bata 4 vardi bugunse 3 kaldi sadece eve geldigimde yine bi yumruk yedimis gibi oldumama diyorum ya ya psikolojikse sinirlerim alt üst belirsizlik çildrtti beni
Markasi canm laboguick canm en iyisi bu marka internetten aldim 30 tane arti 10 hamilelik testi o yuzden bol bol yapiyrdumCanm benim bata 8 gun kala felan basladi suan hala batima 4 gun var ama agrilar arada hafif ve siklasiyr.siddetli degil ama ben doktorun dedigine gore cok erken ogrendim hamileligimi 3 buçuk haftalik ve degerim 5 uzeri bu iyiye iseret sanirim çünkü bir aylik olup 4 lerde olanlari okumistum
Bu ovülasyon testinde çıkması ne zaman yaptın canım bende Yaptım 9 gün kala silik çıktı cizgiBelirsizlik cok kotu ben dayanamadim o yuzden ovi testiyle onceden baktim zaten ovi testi olmasaydi kana baktirmaya gidicektim
Bende gerek yok cunku sprmin 2 yada 3 gun yasama olayi var ama icin rahat etmicekse degerlendir canmKizlar bunlar da benim testlerim. 15-16-17. gunleri degerlendirdik. Sizce bugune de gerek var mi?
Canm bende 9 gun kala yaptim silik cikti cizgi ilk olarak her sabah ilk idrarla kontrol ettim cizgi articakmi eksilcekmi diye ama hep artti sende oyle yap canm takibe al kendiniBu ovülasyon testinde çıkması ne zaman yaptın canım bende Yaptım 9 gün kala silik çıktı cizgi
Çok saol tatlım yarın ilk iş buCanm bende 9 gun kala yaptim silik cikti cizgi ilk olarak her sabah ilk idrarla kontrol ettim cizgi articakmi eksilcekmi diye ama hep artti sende oyle yap canm takibe al kendini
Yarin ilk işim ovi testi ve erken gebelik testi yapmak olcak bu gidişle canimCanm benim bata 8 gun kala felan basladi suan hala batima 4 gun var ama agrilar arada hafif ve siklasiyr.siddetli degil ama ben doktorun dedigine gore cok erken ogrendim hamileligimi 3 buçuk haftalik ve degerim 5 uzeri bu iyiye iseret sanirim çünkü bir aylik olup 4 lerde olanlari okumistum
Ins canmÇok saol tatlım yarın ilk iş bukıZımda ilk denemede oldu bu seferde olur inşallah
Hemen bakicam dedigin marka yi cok öneren var yaniltmiyor sonucu ve verdigin bilgiler adına teşekkürler canim sonucu yarin sizle paylascamMarkasi canm laboguick canm en iyisi bu marka internetten aldim 30 tane arti 10 hamilelik testi o yuzden bol bol yapiyrdum
Canm hemen alip yap ve sonucu yaz merak ederimHemen bakicam dedigin marka yi cok öneren var yaniltmiyor sonucu ve verdigin bilgiler adına teşekkürler canim sonucu yarin sizle paylascam
Cok tesekkur ederim canim sabaha verorim güzel haberleri inş. AminnCanm hemen alip yap ve sonucu yaz merak ederim
Yaaa bitanecim senin regli zaten pazardi sali bitti tatlim ya bence kesinlikleee baktirmalisinKizlaaaaar beni kan testime nye zorlyrsnzben iyiym boyle alstrdm adet olcam fikrine eger olmzsam şok yasayacagim bu daha heyecan verici
Benim kafamdasin seyma bende hep belirtileri umursamdim ve sok oldum gebelik testi yapmistim cizgiyi gordum ovi testindeki gibi koyulasmayi bekledim resmen halbuki hamileymisim.isteKizlaaaaar beni kan testime nye zorlyrsnzben iyiym boyle alstrdm adet olcam fikrine eger olmzsam şok yasayacagim bu daha heyecan verici
Seymacim sende belirti yokmu hic kasik agrisi felanKizlaaaaar beni kan testime nye zorlyrsnzben iyiym boyle alstrdm adet olcam fikrine eger olmzsam şok yasayacagim bu daha heyecan verici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?