- 5 Ağustos 2015
- 412
- 250
- 18
- 33
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #43.361
Seyma ve seni cok merak ediyrm ınş vardir birseyler seyma sende bi ovi testi yapsana canm en azindan orda belli oluyrYaaa bitanecim senin regli zaten pazardi sali bitti tatlim ya bence kesinlikleee baktirmalisin
Evt seyma ya evde hangi test varsa yapsana bitanesini biz catladik burda seni catlatamadik valla..Kizlaaaaar beni kan testime nye zorlyrsnzben iyiym boyle alstrdm adet olcam fikrine eger olmzsam şok yasayacagim bu daha heyecan verici
Canim benim sonuçlari heycanla bekliyoruz kirmizilar gelmedi en nihayetinde gelmesinde insaallah en guzel haberlerini bekliyoruz en kisa zamandaCanlarm bat. 2.gun yaptm test negatfti bdaha yapmadm leke geldi adet oldm dedm iki gun geckti dedim ama sadece leke geldi .belki kirmiziya doner dye bigun beklicem snra doktora gderm
Yerlesme kanamasi olabilir canmCanlarm bat. 2.gun yaptm test negatfti bdaha yapmadm leke geldi adet oldm dedm iki gun geckti dedim ama sadece leke geldi .belki kirmiziya doner dye bigun beklicem snra doktora gderm
Ins yerlesme kanamasidir umitlerimiz o yonde cnm..ben de bata 2 gun kala yani 34.gunumde ngtf gordum bgn 36.gunum bat gunum ama yapmadim cuma yada cumartesiyi bekliyecegim bakalim hayirlisiyla olur ins..Canlarm bat. 2.gun yaptm test negatfti bdaha yapmadm leke geldi adet oldm dedm iki gun geckti dedim ama sadece leke geldi .belki kirmiziya doner dye bigun beklicem snra doktora gderm
İnşallah canm benimIns yerlesme kanamasidir umitlerimiz o yonde cnm..ben de bata 2 gun kala yani 34.gunumde ngtf gordum bgn 36.gunum bat gunum ama yapmadim cuma yada cumartesiyi bekliyecegim bakalim hayirlisiyla olur ins..
İnşallah canm benim
Normalde boyle olmaz leke gelir ilkgun ertesi gun siddetli agryla cok kanamm olur ama suan bsey yok. Ya dengem degsti ya yerlesme kanamsi bekleyip gorcez birgun daha.yarnda kirmzi gelmzse ozamn nedenine bakcam
Canm ben ovi testinde silik cizgiyi gorunce koyulasmasini bekledim koyulastigi gun gebelik testi yaptim koyulasmasi uc gunu bulduZeynep0234 canim sen ovi testi koyuyu görünce erken gebelik testimi yaptin kendine yoksa hamilelik testimi yaptin yoksa ovide koyu takipten sonra direk kana mı gittin
hmmmmm anladim canim ozamn bende ovi testi ile bi bakim yarin koyu bi czgi gorursem ona gore gebelik testine bakarim tekrar cok tesekkurler canim benimCanm ben ovi testinde silik cizgiyi gorunce koyulasmasini bekledim koyulastigi gun gebelik testi yaptim koyulasmasi uc gunu buldu
Tam emin degilim ama Sanirim en son ki adet dongune bakiyorsunArkadsslar pcolu olupta bati nasil biliyorsunuz ben en son 21 nisanda adet oldum bati tahmin etmem mumkun degik
tamm canm yarin yap ve haberdar et bizi olurmuhmmmmm anladim canim ozamn bende ovi testi ile bi bakim yarin koyu bi czgi gorursem ona gore gebelik testine bakarim tekrar cok tesekkurler canim benim
Cnm son 3 ayin ortalamasini aliyosunArkadsslar pcolu olupta bati nasil biliyorsunuz ben en son 21 nisanda adet oldum bati tahmin etmem mumkun degik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?