Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kizlar bende 21 22 gibi test yapmayi dusunuyorum ogunler hepimiz icin heyecanli gecicek anlasilan..
Zeynep ayagini surttu ins arkasindan hepberaber bebis haberlerini veririz hayirlisiyla..
Zeynep cnm buarada senin adet dongun kacti baya erken dollenmis senin minigin aceleci anlasilan

Canlarm bat. 2.gun yaptm test negatfti bdaha yapmadm leke geldi adet oldm dedm iki gun geckti dedim ama sadece leke geldi .belki kirmiziya doner dye bigun beklicem snra doktora gderm

Canlarm bat. 2.gun yaptm test negatfti bdaha yapmadm leke geldi adet oldm dedm iki gun geckti dedim ama sadece leke geldi .belki kirmiziya doner dye bigun beklicem snra doktora gderm
Canim benim sonuçlari heycanla bekliyoruz kirmizilar gelmedi en nihayetinde gelmesinde insaallah en guzel haberlerini bekliyoruz en kisa zamanda

Ins yerlesme kanamasidir umitlerimiz o yonde cnm..ben de bata 2 gun kala yani 34.gunumde ngtf gordum bgn 36.gunum bat gunum ama yapmadim cuma yada cumartesiyi bekliyecegim bakalim hayirlisiyla olur ins..

Normalde boyle olmaz leke gelir ilkgun ertesi gun siddetli agryla cok kanamm olur ama suan bsey yok. Ya dengem degsti ya yerlesme kanamsi bekleyip gorcez birgun daha.yarnda kirmzi gelmzse ozamn nedenine bakcam

İnşallah canm benim

Zeynep0234 canim sen ovi testi koyuyu görünce erken gebelik testimi yaptin kendine yoksa hamilelik testimi yaptin yoksa ovide koyu takipten sonra direk kana mı gittin
Normalde boyle olmaz leke gelir ilkgun ertesi gun siddetli agryla cok kanamm olur ama suan bsey yok. Ya dengem degsti ya yerlesme kanamsi bekleyip gorcez birgun daha.yarnda kirmzi gelmzse ozamn nedenine bakcam

sevgili günlük bugünde böööyle geçti gitti..umutlar yarına,yarınlara kaldı yine.bugün en sevdiklerimizden lolipiggy kırmızıları görerek aramızdan ayrldı listemizden bir eksildik.yarın nasıl birgün bekliyo bizi bilmiyoruz kimler kırmızıları görecek kimlerden güzel haberler gelicek sabırszlıkla bekliyoruz.tabi ki beeen en sabırsız ben daha bi heyecanla bekliyorum.çünkü güzel günler göreceğiz güneşli günler

Canm ben ovi testinde silik cizgiyi gorunce koyulasmasini bekledim koyulastigi gun gebelik testi yaptim koyulasmasi uc gunu buldu
hmmmmm anladim canim ozamn bende ovi testi ile bi bakim yarin koyu bi czgi gorursem ona gore gebelik testine bakarim tekrar cok tesekkurler canim benim

Arkadsslar pcolu olupta bati nasil biliyorsunuz ben en son 21 nisanda adet oldum bati tahmin etmem mumkun degik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…