- 14 Temmuz 2015
- 265
- 100
- 23
- 34
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #43.381
Iyigeceler cnm safak 3 sabirsizlikla bekliyoruuuzzzBata 3... ksla herkese iyi geceler canlar
17 aralikCnm son 3 ayin ortalamasini aliyosun
Bence olmus gözüküyor tatlim heleki calisma olduysa tam super ama devam et cft cizgiden 2 gun sonraya kadar devam et fstkherkese günaydın benim adet döngüm 26. sat 8 ağustos. pazartesi akşam ve salı akşam ovulasyon testi yaptım pazartesi akşam t hemen koyulaştı. salı akşam ise 3 saat sonra koyulaştı. ovulasyon olmuşmudur. birde pazartesi akşam kasık ağrım vardı dün akşam çalışma oldu.Eki Görüntüle 1609548
11.gün çalışma oldu 12. günde çalışma olsun değilmiBence olmus gözüküyor tatlim heleki calisma olduysa tam super ama devam et cft cizgiden 2 gun sonraya kadar devam et fstk
Bence çalışmalar hep olsun şu gun bu gün diye kendini kisitlama tatlim inan şu an cok pismanim keske bol bol degerlendirseydik ogünleri birkac kez denedik cift cizgiyi gorunce bu ve bata 2 kala erken gebelik testi yaptim sonuc hüsran11.gün çalışma oldu 12. günde çalışma olsun değilmi
yarın sabah ilk idrarla yaparsın tekrar canım sabah sıvı alımından sora yaptıysan belki çıkmamştır moralini bozma bak kırmızılar gelmeden hala umut var .bu kaçıncı ayın denemedeCanlar maalesef ki sonuç kalbim kadar temiz bir sayfa biraz bekledim sabah ilk idrarla yapamadim malesf evde test yoktu is yerine gittim orda ancak yapabildim ve sonuç hüsraaaan bata 2 kala...@mukocan @banu_1986
Bu bizim 2. Denememiz sabah 10 da bi cay icmistim okadar etkilemez diye düşündüm ama pozitif bi hayalet gorursemde gider erkenden kan testi yaptrrim diye düşündüm ama beyaz sayfayi gorunce vaz gectim bekliycemyarın sabah ilk idrarla yaparsın tekrar canım sabah sıvı alımından sora yaptıysan belki çıkmamştır moralini bozma bak kırmızılar gelmeden hala umut var .bu kaçıncı ayın denemede
haklısın galiba denemeye devam o zamanBence çalışmalar hep olsun şu gun bu gün diye kendini kisitlama tatlim inan şu an cok pismanim keske bol bol degerlendirseydik ogünleri birkac kez denedik cift cizgiyi gorunce bu ve bata 2 kala erken gebelik testi yaptim sonuc hüsran
haklısın galiba denemeye devam o zamangeçen ay keşke 12.günüde değerlendirsem demiştim.[/QUOTEsu an bende aynilarini söylüyorum keske biraz daha deneseydik o cizgi gordugumuz günleri
Olsun cnm ya Allah hayirli zamanda versin bebislerimizi saglikli sekilde..benim de bata 2 kala ngtfti bgn bati 2 gun geciyor bekliyorum sabirli olmaya calisiyorum..Canlar maalesef ki sonuç kalbim kadar temiz bir sayfa biraz bekledim sabah ilk idrarla yapamadim malesf evde test yoktu is yerine gittim orda ancak yapabildim ve sonuç hüsraaaan bata 2 kala...@mukocan @banu_1986
canıım zaten bende sizdeki belirtiler bile yok hiiiiiiç umut yok yani.buarada testin hangi markaydıBu aradabanu86 sende sakn acele etme kirmizilari gorene kadar bekle gelmezse test yaptir inan etkisinden cikamiyo insan oyuzden akisina birak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?