Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Günaaaaaaydın kizlar bugun stresten ve meraktan ölecegim icin ilk isim işe giderken eczaneden erken gebelik testi almak bata 2 kala bakalim neler olcak gelişmeleri yazacagim hepinize umut ve dua veeeee bebiş dolu sabahlar olsun canim arkadaşlarimmmm

herkese günaydın benim adet döngüm 26. sat 8 ağustos. pazartesi akşam ve salı akşam ovulasyon testi yaptım pazartesi akşam t hemen koyulaştı. salı akşam ise 3 saat sonra koyulaştı. ovulasyon olmuşmudur. birde pazartesi akşam kasık ağrım vardı dün akşam çalışma oldu.

Bence olmus gözüküyor tatlim heleki calisma olduysa tam super ama devam et cft cizgiden 2 gun sonraya kadar devam et fstk

günaydın kızlaarr...benimde 17.ağustosta ikinci çizgi bayağı belirgindi....üç günü değerlendirmeye çalıştım bakalım...şimdi beklemedeyim...1-3 eylül arasını yine bekliyorum...bakalım....bmt2008 erken gebelik testinin sonucunu bekliyorum heyecenla....

Canlar maalesef ki sonuç kalbim kadar temiz bir sayfa biraz bekledim sabah ilk idrarla yapamadim malesf evde test yoktu is yerine gittim orda ancak yapabildim ve sonuç hüsraaaan bata 2 kala...@mukocan @banu_1986

11.gün çalışma oldu 12. günde çalışma olsun değilmi
Bence çalışmalar hep olsun şu gun bu gün diye kendini kisitlama tatlim inan şu an cok pismanim keske bol bol degerlendirseydik ogünleri birkac kez denedik cift cizgiyi gorunce bu ve bata 2 kala erken gebelik testi yaptim sonuc hüsran

Canlar maalesef ki sonuç kalbim kadar temiz bir sayfa biraz bekledim sabah ilk idrarla yapamadim malesf evde test yoktu is yerine gittim orda ancak yapabildim ve sonuç hüsraaaan bata 2 kala...@mukocan @banu_1986
yarın sabah ilk idrarla yaparsın tekrar canım sabah sıvı alımından sora yaptıysan belki çıkmamştır moralini bozma bak kırmızılar gelmeden hala umut var .bu kaçıncı ayın denemede

Sadece batı beklemeye karar verdim bat gecikirse kan testi yaptrcam çünkü gecen ay direk kan testi yaptrdim batı 5 gun gecmisti ama negatifti sonuc dr.nin karsisinda mors olmak cift cizgiyi gorememekten daha beter emin olun seyma0614902015 canim seni takdr ediyorum seninkadar bekleyebilseydim keşke en azindan kirmizi karti görene kadar şu an tam bi hayal kırıklığı yasiyorum demekki tüm belirtilerim psikolojik bence cok fazla kendinizi dinlemeyin her kendinizi dinlediginizde bir belirti zannediyor insan halbuki cocuk yerlestikten sonra belirtiler oluyor ama ben bayagi ümitliydim

yarın sabah ilk idrarla yaparsın tekrar canım sabah sıvı alımından sora yaptıysan belki çıkmamştır moralini bozma bak kırmızılar gelmeden hala umut var .bu kaçıncı ayın denemede
Bu bizim 2. Denememiz sabah 10 da bi cay icmistim okadar etkilemez diye düşündüm ama pozitif bi hayalet gorursemde gider erkenden kan testi yaptrrim diye düşündüm ama beyaz sayfayi gorunce vaz gectim bekliycem

Bu arada banu86 sende sakn acele etme kirmizilari gorene kadar bekle gelmezse test yaptir inan etkisinden cikamiyo insan oyuzden akisina birak

haklısın galiba denemeye devam o zaman geçen ay keşke 12.günüde değerlendirsem demiştim.

Olsun cnm ya Allah hayirli zamanda versin bebislerimizi saglikli sekilde..benim de bata 2 kala ngtfti bgn bati 2 gun geciyor bekliyorum sabirli olmaya calisiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…