Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

En garantisi ve sagliklisi ovu.haftalarinda gunasiri iliski sanirim. Bat'a daha cok var ama negatif hisler var icimde... Ben de bi dahaki ay oyle yapicam. Yine olmazsa belki dr.a giderim, belki yumurtam catlamiyordur.

Olsun cnm ya Allah hayirli zamanda versin bebislerimizi saglikli sekilde..benim de bata 2 kala ngtfti bgn bati 2 gun geciyor bekliyorum sabirli olmaya calisiyorum..
Gerçektenmi F friendly_84 eger regli olursan yada hamiş oldugunu ogrenirsen bana yazarmisin benim hala umudum var inan var ama cok stres yaptim dişlerimi geceleri skıyorum srt agrilarim ve boynum agriyo stresten beynim uyusuyo sanki pozitifi görunce gecicekmis gibi bi histi kendimi accayip sartlamıstim ama hüsran gercekten hüsran yani

Clear blue diger markalardan yoktu is yerinin orda ama artik biraktim yani gercekten 2 gun daha bati beklerim zaten araya hafta sonu gircek hafta sonuda olmazsam gider kan veririm olur biter ama en azindan şu beyin uyuşmalarim biter
canıım zaten bende sizdeki belirtiler bile yok hiiiiiiç umut yok yani.buarada testin hangi markaydı

o kadar sıkma canım kendini bu sana zarar verir.anne sağlıklı olsun ki sağlıklı bebişler getirsin dünyaya o geleceği zamanı biliyodur annesi...aslında her gün değilde 1 gün aralıklarla ilişki olmalı bende öyle yapcam bı dahakine.sperm kalitesini düşürüyoruz o da işe yaramıyo demekki onlarda şaşkolaşıyo

Ay evet şaşkolog olulyolar o arada sanirim ama ben cft cizgi zamannda degerlendirdim ama bilemiyorum söylediklerinde çok haklisin kendimi serbest biraksam hersey yoluna gircekte kasıyorum hemde cok beynim uyusuyo artik düşünmekten

Ama buradaki arkadaşlara gerçekten teşekkür ederim buradan cok bilgi aldim sizi takip edeceğim güzel hamis haberlerinizi burdan takip edecegim bende hamiş olursam sizle paylasacagim canlarım

Cnm ya lutfen kendine zarar verme bizde Allah'ima sukur bu saglik varken bebis de gelir bebislerde sen hic sikma tatli canini nasil olsa hersey Allah'in takdiri degilmi biz calismamizi yaptik uzerimize duseni yaptik geriye hayirlisiyla zamanini beklemek kaliyor..Beklerken de kendimize zarar vermeyelimki hormonlarimiz iyice degismesin saglikla gelsin bebislerimiz

Cok tesekkur ederim F friendly_84 bana senin sonuçlarını bildir olurmu cok meraktayim bende bildircem okadar haklisinki ben boşa stres yapıyorum hemde okadar bosakiiii Allahim hepimize guzel gunler nasip etsin

aslında tam yumurtlama döneminde gidecen tatile kafanı boşaltacam hem arada değişiklik iyidir....belkim daha iyi olur olmassa eylülde izne çıkacam doktorada o dönemde gidecem ve tatilde belki yakalarız...:)

Cok tesekkur ederim F friendly_84 bana senin sonuçlarını bildir olurmu cok meraktayim bende bildircem okadar haklisinki ben boşa stres yapıyorum hemde okadar bosakiiii Allahim hepimize guzel gunler nasip etsin
Aynen cnm hersey bos oyuzden stres hormonu yerine vücudumuza mutluluk hormonu yukleyelimki hersey pozitif olsunn
Ben cuma yada cumartesi yapicam testimi hbr vericem tabi ins mutlu haberi verebilirim bakalim bekleyip gorucez hayirlisiyla cnm..

Bmt canim skma kendni bak bana inancok rahatm.mirandann soyledklerni unutma hem.moralini bozcaksan test yapma ama bozmayacaksan keyfi hergun al yap.senim motivasyonn dusuyr hemn uzme kendni

aslında tam yumurtlama döneminde gidecen tatile kafanı boşaltacam hem arada değişiklik iyidir....belkim daha iyi olur olmassa eylülde izne çıkacam doktorada o dönemde gidecem ve tatilde belki yakalarız...:)
Sana katiliyorum eger rei olursam sanirim tam yumurtlama donemimde cikiyorum tatile oyuzden neyin hayr neyin şer bilemiyorum belkide tatilde olcak bebisim hic bilemiyorum ama bidahaki ay ovi testi falan yapmiycam kararliyom regliden hemen sonra 2 gunde bir deneme yapicam bakalim n
Aynen cnm hersey bos oyuzden stres hormonu yerine vücudumuza mutluluk hormonu yukleyelimki hersey pozitif olsunn
Ben cuma yada cumartesi yapicam testimi hbr vericem tabi ins mutlu haberi verebilirim bakalim bekleyip gorucez hayirlisiyla cnm..
Evet tatlim keske bende cuma ctsi baksaydim

Bu arada kizlar bilgi paylascam . Eger hamis kalamzda adet olrsanz ki ins hamissinzdr adet biter btmez birlkte olun cunku adet bitimnde cakralar kapanmadgi icin gebelk sansi varms.gecen ay gttgm doktor demsti

Bu arada kizlar bilgi paylascam . Eger hamis kalamzda adet olrsanz ki ins hamissinzdr adet biter btmez birlkte olun cunku adet bitimnde cakralar kapanmadgi icin gebelk sansi varms.gecen ay gttgm doktor demsti
aa bu çok ilginç canım daha yumurtlama yok sperm zaten 2 gün yaşıyo bu biraz imkansz geldi bana,bilimsel yanı yok gibi

aa bu çok ilginç canım daha yumurtlama yok sperm zaten 2 gün yaşıyo bu biraz imkansz geldi bana,bilimsel yanı yok gibi
Banada oyle geldi ama deneyecegm.gecen ay kan tahlili icn gttgm doktor dedi.annenz sizi ovulasyn testylemi dogrdu bunlarla ugrasrsan daha cok beklersn dedi tersledi.ve bunu soyledi gecen ay yapmadm ama bu ay deneyecegm bende emn deglm.hep bilimsel seylerle kafayi bozduk bde bunu yaocam

Bmt canim skma kendni bak bana inancok rahatm.mirandann soyledklerni unutma hem.moralini bozcaksan test yapma ama bozmayacaksan keyfi hergun al yap.senim motivasyonn dusuyr hemn uzme kendni
Evet miranda ve umutları bize hep ümit oldu şeymacim dogru söylüyorsun birde eger regli olursam biter botmez tatile gidiyoruz tam o donemde degerlendircem ve kafamdaki karar ovi testi falanda yapmamaya karar verdim an itibariyle sabirsizlik yok hafta sonunun gecmesini bekliyorum sonrasin da netleşcek herşey hem kafamda hem ruhumda hem bunyemde belki regli olurum olmazsamda hemen kan testine gidip baktrcam ozamam reglimden 2 gun gecmis olcak

Hayr kizlar size tam anlamiyla is yerinden gercek bir ornek veriyorum bi ark. 3 aydir ugrasiyo bebek bebek bebek diye dr. Gitmis tipki şeymaya soylediklerinin aynisini soylemis ve kiz regli biter birtmez iliskiye girmiş reglisi bittikten 2 gun sonra hamis kaldi resmen dogru biz kafayi takiyoruz 2 gunde bir iliskiye girsek 2 hafta zaten kesin bir doneme denk gelir yani bence bosa stres yapiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…