Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

merhaba arkadaşlar hepinizin kadir gecenizi kutluyorum ben yeni katıldım benide aranıza alın lütfen a.s. inşallah bu gece hepimizin duaları kabul olur . Bana yumurtlama testi hakkında bilgi verirmisiniz ?

senemcim sende hoşgeldin evet biras kaynattık sen gelene kadar ama asıl patlamalara daha başlamadık onlar akşamüzeri oluyo biliyon

senemcim sende hoşgeldin evet biras kaynattık sen gelene kadar ama asıl patlamalara daha başlamadık onlar akşamüzeri oluyo biliyon

hoşbuldukk canıımm..evet bekliyorum ben de akşamüsütüünü sabırsızlıklaaaaaa kaydirigubbakcemile3 sen naaptın yeğenlerime baktınmı akşam? hala pozitif mi ov. testin??

hosbulduk sibelimmm..
sağol bebemm.
kızlar bugün 13.günüm test yaptım ve dünküne nazaran daha koyu. yavaş yavaş koyulasıyor sanırım buu
yarınnnn sanırım kıpkırmızı çizgiyi bulucam )

hoşbuldukk canıımm..evet bekliyorum ben de akşamüsütüünü sabırsızlıklaaaaaa kaydirigubbakcemile3 sen naaptın yeğenlerime baktınmı akşam? hala pozitif mi ov. testin??

eve gdince karşılaştırdım testleri ikiside hemen hemen aynı ama eve çok geç gittik akşam yorgunluktan benim kociş döndü uyudu bi icraat olmadı yani yine yaa bende kıyamadım ona bişeyde diyemedim ama sinir oldum tabi biras bu yorgunlukların bu günlere denk gelmesine akşamüstü bida yapcam test bakalım yine çizgi çıkçakmı,, bu ay bende bir aksiliktir gidiyor handeyede dedim benden bişi olmaz bayrağı devrediyom ben :a015:

canım yumurtlama testini bana biraz anlatırmısınkaydirigubbakcemile5

canım şimcik,bazı eczaneler de olmuyor , bazıları bilmiyor , bazılarında da olsa bile çok pahalıya satıyorlar. Biz gayet uyguna alıyoruz internetten bir siteden tanesi 1liraya geliyor.
Şimdi sirküsün kaç gün sürüyorsa ona göre yapmaya baslıyorsun.sirküsünü öğrenmek içinde son 3ayın regli günlerinin ortalamasını aldıgın zaman çıkıyor(otomatik hesaplayıcılardan hesaplanıyor o)
testlerle birlikte zaten kullanım talimatları içeren bir kağıt geliyor orada da ne zaman yapmaya baslaman gerektigini acıklamıslar.Eğer çok alırsan testi erkenden yapmaya baslayabilirsin,benim bu ay 2.ayım 32adet almıstım hala yapıyorum bak 2ay yetti kaydirigubbakcemile3
geçen ay sirküsüm 31gün sürmüştü test'e 14.gün baslamam gerektigi yazıyordu ben daha erken baslamıstım 13.14.15.gün kıpkırmızı çizgiyi bulmuştum ve degerlendirmiştim üst üstte her gün.
oldumu diye sorarsan yok olmadı maalesef. bu ay bakalım deniyoruz belkim gelir bebişimmm :kedi:
umarım yardımcı olabilmisimdir elimden geldigince anlatmaya calistim :1hug:

canım sibelim hiç üzme kendini..bakarsın bu akşam da pozitiftir atlarsın kocişe bu akşaam kaydirigubbakcemile3 belli olmaz bu işler yterki Allah bu ay olmasını istesin bişekilde olur,üzme tatlı canını..

ohh oh ne güzel ayçaam..çalış bol boll :)

:kedi:
yok senemimm calıscamıcam sanırımmmm, Kociş bugun sabah bana kızdııııııı mafoldumben
ne oldugunu anlayamadım bile ben ama o bana kızdııııııı mafoldumben
Gece 2de sahur ettik yattık,telefonumu bana aldırmadı salondan.Kendi telefonunu aldıı,kaçta kalkıcan diye sordumm 4,5 dedi. tamam kurdun mu saatini dedim kurdum dedi...
sonra uyanmış sesine uyandımm..
ah ayça ahhhhhhh ayça ahhhhh diyordu.
kalktım ben naptım ya dedimmm..
saat 9 olmus dedi kaydirigubbakcemile3
iyide benim ne sucum var dedimmm kaydirigubbakcemile3
surat bes karıs gitti valla konusmadı bile benlee :sinifsinif:
calısma işi suya düştüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü anlıcanızz kaydirigubbakcemile3

ahhh ayça ahhh kaydirigubbakcemile3 sen niye bırakıyon böle işleri kocişe bilmiyonmu başına gelebilecekleri tatlımmm neyse çok büyük bişi değil akşama kadar unutur unutmazsa sana kendimi affettirmek istiroum hayatım bahanesini kullanarak fikfik işlemini yaparsın

merhaba canım opuyorumnanaktan
amin canım seninde kandilin mübarek olsun duaların tez zamanda kabul olsun inşallahh opuyorumnanaktan

Kızlar tünaydınnn.
Hepinizin kandili mübarek olsun,bu gece cok dua edicem hepimize.
bi hamisimiz var gordummmmm onuuuuuuu,tebrik ederimmmmmmmmmmmm

tünaydın canım opuyorumnanaktan
seninde kandilin mübarek olsun duaların kabul olsun inşallahh
kızlar benim içinde dua edin kırmızılar var başımda ben edemiyom :kedi:

sonunda listeye giriş yaptım hayde hayırlı olsun vatana millete saol ayçacımmm :sm_cool:

erkekler işte..hata kendinde ama her şekilde bizi suçlayabilme potansiyeline sahipler! :mymeka: sen üzülme canım hatasını anlar akşama kocişinn barışmanın sonu da güzel olur :teselli:

hoşgeldiin çiçeeeekim.. sana da hayırlı uğurlu gelir testlerin inşallah..bu ay son olsuun yumurtayla kafayı bozmamız iiinşalllaaah!!

kıslar size bişi sölicem ya bizim işyerinde normalde ramazandan önce lokantadan yemek gelir ramazandada bu anlaşmalı olduğumuz lokanta kapalı oluyor neyse bizde 2 kişi oruç tutmuyoruz ben de hişpoglisemi var 12 gün tuttum birde hafta sonları tutyorum neyse bende bugün dışardan yemeyelim ben yapayım dedim işyerinde gittim ciğer aldım tavuk ciğeri bi güzel temizledim ben birde öle bi temizlerim ki onu cırkını çıkartırım uğraşıyordum ki aklıma ne geldi ya hamileysem hani ciğere dokunmayacaksın derler ya bişi olurmu kızlar bu arada daha önce şişkinlik olurdu bende ama alt karnımda değil belimde hafif ağrılar var kasılıyor karnım resmen bi acayiplik var wc sorunumda yok çok rahatlıkla çıkıyorum ama karnım davul gibi yani herkesin farkedeceği kadar şişti ya hamile olmasamda başka bir sorun var gibi

aklıma da gelen basıma geldiiiiiiii vallahiii kaydirigubbakcemile3
aman bisi olmaz uyudu işte ne güzelll zemuszemus
gerçi o benim cazibeme dayanamaz barısır sanırımm :kedi:

cicekcimmm,hepimize edicem ben merak etme sennnnnnnnnnnn :Saruboceq:
hayırlı ugurlu olsunnnn , insallah ugur getirir

Kuzucuklarımmmmmmmmmmmmm
ben alısverise gidiyorummm. Ciciler alıcam kendime( güzel bişiler bulabilirsem tabi)
optum siziiiiiiiiiiiiiii.
mck mck mck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…