- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #4.341
merhaba arkadaşlara.s
Merhaba canımmm hosgeldinnn :1hug:
Merhaba canımmm hosgeldinnn :1hug:
senemcim sende hoşgeldin evet biras kaynattık sen gelene kadar ama asıl patlamalara daha başlamadık onlar akşamüzeri oluyo biliyon
hoşbuldukk canıımm..evet bekliyorum ben de akşamüsütüünü sabırsızlıklaaaaaa kaydirigubbakcemile3 sen naaptın yeğenlerime baktınmı akşam? hala pozitif mi ov. testin??
canım yumurtlama testini bana biraz anlatırmısınkaydirigubbakcemile5
eve gdince karşılaştırdım testleri ikiside hemen hemen aynı ama eve çok geç gittik akşam yorgunluktan benim kociş döndü uyudu bi icraat olmadı yani yine yaa bende kıyamadım ona bişeyde diyemedim ama sinir oldum tabi biras bu yorgunlukların bu günlere denk gelmesineakşamüstü bida yapcam test bakalım yine çizgi çıkçakmı,, bu ay bende bir aksiliktir gidiyor handeyede dedim benden bişi olmaz bayrağı devrediyom ben :a015:
ohh oh ne güzel ayçaam..çalış bol boll :)
kızllaaaarr selam!!! kaynatmışsınız yine valla oku oku bitmedi hee!!!!!!! dezy bacım sen hamişsin canım.hiç yorma kendini başlamışım toplantısına diyip kaç ordan opuyorumnanaktan önemli bi konu yanii..inşallah kan testinde de görürsün pozitifi :Saruboceq:
bu aradaaaaaaaaaaa herkesin KADİR Gecesi mübarek olsun bacılar! Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallahh :Saruboceq:
Kızlar tünaydınnn.
Hepinizin kandili mübarek olsun,bu gece cok dua edicem hepimize.
bi hamisimiz var gordummmmm onuuuuuuu,tebrik ederimmmmmmmmmmmm
:kedi:
yok senemimm calıscamıcam sanırımmmm, Kociş bugun sabah bana kızdııııııı mafoldumben
ne oldugunu anlayamadım bile ben ama o bana kızdııııııı mafoldumben
Gece 2de sahur ettik yattık,telefonumu bana aldırmadı salondan.Kendi telefonunu aldıı,kaçta kalkıcan diye sordumm 4,5 dedi. tamam kurdun mu saatini dedim kurdum dedi...
sonra uyanmış sesine uyandımm..
ah ayça ahhhhhhh ayça ahhhhh diyordu.
kalktım ben naptım ya dedimmm..
saat 9 olmus dedi kaydirigubbakcemile3
iyide benim ne sucum var dedimmm kaydirigubbakcemile3
surat bes karıs gitti valla konusmadı bile benlee :sinifsinif:
calısma işi suya düştüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü anlıcanızz kaydirigubbakcemile3
ahhh ayça ahhh kaydirigubbakcemile3 sen niye bırakıyon böle işleri kocişe bilmiyonmu başına gelebilecekleri tatlımmm neyse çok büyük bişi değil akşama kadar unutur unutmazsa sana kendimi affettirmek istiroum hayatım bahanesini kullanarak fikfik işlemini yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?