Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canlarim zaten bugün yarin netlescek durumumuz oyuzden olan durumumuz belli olduktan sonra da yolunuza bakariz eylül ayindada bi takvim patlatiriz ohhh mis bence enerjiler yukselsin valla ben dipteydim dipten cikarttiniz Allah razı olsun hepinizden

hepimiz bi gün diplerde dolaşp çıktık birbirimize tutunarak,ama umut kaybetmek yok daha 2.bebiş haberi gelecek inşallah birilerinden

Listede yokum aranzdan ckrdn mi banucum benibari seyma bidahaki ay deseydn bu uzucu oldu benm icn
senin günü değişmişti 20 ağustos olmuştu mıranda ile.benmkını de değiştirdim.ben beni sil diyen arkadaşları bile silmedim hala var lolipigy mesela.ki kimseye sormadan herkesin umudunu burdan silmem bende ayn durumdaym .burda empati sayesinde ayaktayız

Moral bozmak yok! İdrarda gebelik testleri bilindigi uzere bat'tan 3-5 gun sonra anca pozitifi verir.

Ayrıca negatif olmasi, sonraki ay gebe kalma sansiniz arttigini gosterir. Ve bu surecte vit.destegi alarak bedenimizi gebelige hazirlamak icin iyi bir firsat.

junemayapril tatlimmm nasil güzel ümitler bunlar bakicam ve bekliycem hafta sonuna kadar sabrda son nokta sadece icim rahatlasin diye kafamdan cikarmak icin yaptim eger regli olmassam artik kan testine pazartesi

Cok dogru moral bozmak yok ins olucak demekki zamani degil biraz daha sabir arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…