- 9 Ağustos 2015
- 2.146
- 1.575
- 63
- 38
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #43.421
Bende deneyecegim gercekten benim ark. Basina geldi ve reglisi bittikten 2. Hun sonra bebisi tuttu yani suandada bir oglu oldu daha 30 günlükVala bana kadin dogum dktru dedi vardr bi bildgi bu ay bunu cddye alcam
hepimiz bi gün diplerde dolaşp çıktık birbirimize tutunarak,ama umut kaybetmek yok daha 2.bebiş haberi gelecek inşallah birilerindenCanlarim zaten bugün yarin netlescek durumumuz oyuzden olan durumumuz belli olduktan sonra da yolunuza bakariz eylül ayindada bi takvim patlatiriz ohhh mis bence enerjiler yukselsin valla ben dipteydim dipten cikarttiniz Allah razı olsun hepinizden
22 Agustos zeynep ti sanirsam o hamişbi COŞKU daha veriyim silkelenelim
1.18 ağustos...BEKLEMEDE
2.20 ağustos
3.21 ağustos
4.22 ağustos
5.25 ağustos
6..26 ağustos
7.27ağustos
8.28 ağustos
9.30 ağustos
10.2 eylül
11.4 eylül..
Evet banucum kopmak yok birbirimize cooook destek olduk birbirimize oyuzden umutlar eylüle kaldihepimiz bi gün diplerde dolaşp çıktık birbirimize tutunarak,ama umut kaybetmek yok daha 2.bebiş haberi gelecek inşallah birilerinden
Sen 18 agustos degilmiydinListede yokum aranzdan ckrdn mi banucum benibari seyma bidahaki ay deseydn bu uzucu oldu benm icn
senin günü değişmişti 20 ağustos olmuştu mıranda ile.benmkını de değiştirdim.ben beni sil diyen arkadaşları bile silmedim hala var lolipigy mesela.ki kimseye sormadan herkesin umudunu burdan silmem bende ayn durumdaym .burda empati sayesinde ayaktayızListede yokum aranzdan ckrdn mi banucum benibari seyma bidahaki ay deseydn bu uzucu oldu benm icn
yok canım zeynep daha eklenmemişti ..22
22 Agustos zeynep ti sanirsam o hamiş
tamam canım sorun değil benim de artk 21 den 23 ağustosa kadar yolu varAy benim 16 sina gtti kafm ya unuttm yeni tarihimi canim
Aaaa evet direk hamiş ben onun sanki 22 si gibi hatrliyodum dogruuuyok canım zeynep daha eklenmemişti ..o direk hamile olarak giriş yaptı.
Bende ayni 21 22 sne kadar beklemedeyim kizlartamam canım sorun değil benim de artk 21 den 23 ağustosa kadar yolu var
Dogru hatitliyrsum canm batim 22 kiydi uzulmeyin canlar elbet olucak Allahin izni ileAaaa evet direk hamiş ben onun sanki 22 si gibi hatrliyodum dogruuu
Dogru hatitliyrsum canm batim 22 kiydi uzulmeyin canlar elbet olucak Allahin izni ile
Moral bozmak yok! İdrarda gebelik testleri bilindigi uzere bat'tan 3-5 gun sonra anca pozitifi verir.
Ayrıca negatif olmasi, sonraki ay gebe kalma sansiniz arttigini gosterir. Ve bu surecte vit.destegi alarak bedenimizi gebelige hazirlamak icin iyi bir firsat.
Cok dogru moral bozmak yok ins olucak demekki zamani degil biraz daha sabir arkadaslarMoral bozmak yok! İdrarda gebelik testleri bilindigi uzere bat'tan 3-5 gun sonra anca pozitifi verir.
Ayrıca negatif olmasi, sonraki ay gebe kalma sansiniz arttigini gosterir. Ve bu surecte vit.destegi alarak bedenimizi gebelige hazirlamak icin iyi bir firsat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?