Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

junemayapril tatlimmm nasil güzel ümitler bunlar bakicam ve bekliycem hafta sonuna kadar sabrda son nokta sadece icim rahatlasin diye kafamdan cikarmak icin yaptim eger regli olmassam artik kan testine pazartesi

Ben de dayanamam ya, bat'a 1 hafta kala kan testi yaparim kesin! Koca 0'i gorunce biraz durulurum, 3 gun sonra gene bakarim. Derken bat gunu idrarda da bakarim, olmadi gene kanda bakarim.
Gordugum negatifler beni yildiramaz!

Anca kirmiziyi gorunce anlarim ve kismet der, bir dahaki ay sadece ovulasyon gunlerini degil, o iki haftayi gun asiri degerlendiririm. O da olmazsa artik bir ust kata dr.la muhabbete cikarim
Hic kasmiyorum en azindan simdilik...

Valla bravo ben ilk denememizde 5 gun regli gecikince hemen gittim kan testine cft cizgi falan umrumda degildi ve negatfi gorunce sok geçir okadar eminim kendimden yani pehhh simdide ayni seyleri yaşmak moralimi bozcak diye stres yapiyorum ama zaten bu saskologlar srf stresten tututnamiyo tutunamazsa bende oyizden regli olursam biter bitmez tatile gidoyoruz o ara degerledircem kafam rahatken ne ovilasyon testi ne baska bisey amaaan salcam yani bosuna stres yapmisim sanki 2 gun beklesem nolcak ha 2 gun once ha 2 gun sonra yani herkeste bünye farkli zeynep mesela daha reglisine kac gun kala ogrendi o yuzden kafam rahatlatmam lazim

Kizlar ben bidahaki aya az once kirmiziyi gormus bulunmaktayim canlarimuzulmuyrum vala merak etmeyin hatta dahada sakinim ve bi ay daha tecrube kazanip sizlerden bseyler ogrendim

ben 23 ünde pazar gününe kırmızıyı görmeden çıkarsam o gün yapcam test umut yok

Kizlar ben bidahaki aya az once kirmiziyi gormus bulunmaktayim canlarimuzulmuyrum vala merak etmeyin hatta dahada sakinim ve bi ay daha tecrube kazanip sizlerden bseyler ogrendim
Canim benim hakkinda hayrlisi olsun ben de cok guzel seyler ogrendim burdaki arkadaslardan birbirimize hep destek tam destek olduk bir bakmisiz eylül grubunda hepimiz hamişiz bilemeyizki

ben 23 ünde pazar gününe kırmızıyı görmeden çıkarsam o gün yapcam test umut yok
Valla banucum bende kirmizi karti nezaman görcem diye bekliyorum yalniz kirmizilari görsekte çalsmalara devam gecen bir yorumda 6 ay ara vercem demissin sakin oyle bisey yapim deme akisina birak tatlim rahim kendini hazirliyo suan hep destek tam destek

saldım gitti zaten canım.senin yumurtlama günün nezamandı?

Kizlaaar daha demin forumda gezerken oyle bir kisiye denk geldimki Allahim bebek beklerken basina gelmeyen kalmis saglik sorunlari beklentiler üzüntüler okurken hem agladim hem düşündüm biz yok bat gunu yok sat günü yok cft cizgi pesindeyken insanlar nelerle ugrasiyo dedim gercekten halimize bikez daha şükretmeliyizki ben hala etkisinden cikamadim paylasmak istedim hepiniz duamdasiniz tez zamanda hayrlisiyla bizde guzel gunler gorelim Allah aratmasin ...

1.18 ağustos...BEKLEMEDE
2.20 ağustos....regl
3.21 ağustos
4.22 ağustos....regl
5.25 ağustos
6..26 ağustos
7.27ağustos
8.28 ağustos
9.30 ağustos
10.2 eylül
11.4 eylül..

Benım sat 30 Temmuz ovülasyon testım bügünde silik çıktı yanı gebelik için yapıyorum şimdi bu testi.ama az önce 1 damla kahve rengı akıntı gelsi kasıklarımda ağrıyor.ama 11 gün öncemi adet oluyorum ben şimdi anlamadım ya

Cft cizgiyi hic gormedinmi canim bu arada sat ayin kaciydi ki belki ona gore anlariz

Cft cizgiyi hic gormedinmi canim bu arada sat ayin kaciydi ki belki ona gore anlariz
Sat 30 Temmuz canım.gebelk testi yapmadım hiç benim kızım War ona hamilwykwnde önce başladım 1 hafta çıkmadı son artık olmam gerektıği gün Yaptım silik cıkmıstı.şimdi gebelik testine hiç bakmıorum o Yüzden

Pardon 30 temmuz yazmissin farketmedim kizin var kendi bunyeni daha iyi tanirsin biz bu islerde pek bi acemiyiz ama bu yrrlsme kanamasi falan deniliyor ya acaba onu mu yasiyosun direk aklim o geldi tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…