- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #43.461
Ya benimde aklıma o geldi kızımda olmuştu çünkü ama şimdi kasıklarımda Ağrı War onu hatırlamıyorum warmıydı inşallah Öyledir ya.rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah yaPardon 30 temmuz yazmissin farketmedim kizin var kendi bunyeni daha iyi tanirsin biz bu islerde pek bi acemiyiz ama bu yrrlsme kanamasi falan deniliyor ya acaba onu mu yasiyosun direk aklim o geldi tatlim
BeNim aklima direk oyle geldi inşaallah oyledir genelde kasik agrisida oluyor bazi bunyelerde cok okudum diger forumlarda oyzuden umarim seninkide yerlesme agrisidirYa benimde aklıma o geldi kızımda olmuştu çünkü ama şimdi kasıklarımda Ağrı War onu hatırlamıyorum warmıydı inşallah Öyledir ya.rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah ya
BeNim aklima direk oyle geldi inşaallah oyledir genelde kasik agrisida oluyor bazi bunyelerde cok okudum diger forumlarda oyzuden umarim seninkide yerlesme agrisidir[/QUOTE.
Ay canım inşallah Öyledir 3 gündür çok uykumda geliyo kendı kendıme belirti yasamıyorumdur umarım
canım bu kasık ağrısı iyiye işaret heralde bunu yaşayan çoğunluk hamile oluyoYa benimde aklıma o geldi kızımda olmuştu çünkü ama şimdi kasıklarımda Ağrı War onu hatırlamıyorum warmıydı inşallah Öyledir ya.rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah ya
Ben şahsen yerlesme kanamasi falan yasamadim ama kasik agrilarim vardi hala var psikolojik mi yoksa gerçek mi bilemiyorum ve zatende negatif cikinca bu belirtileri hic kendime yormuyorum ama bence sen hamişsincanım bu kasık ağrısı iyiye işaret heralde bunu yaşayan çoğunluk hamile oluyoben hiç yaşamadım nasıl bişey bilmiyorum ama yaşamak isterdim yaşasam umutlanırdım çünkü.kanamada yerleşme kanaması gibi gün olarakta yerleşmenin yaşanabileceği günlerdesin umarım hayırlı mutlu haberler alırız senden
Erken yapmayın Sak'ın hem moraliniz boZuluo ne gerek War bende öyle olmuştu bu keZ Yapmıyorum dırekt kan testine gıderımAyyy hadi bakalim hayrlisi ins. Guzel haberler aliriz senden bizede umut olursun benim moral yerlerde bata 2 kala erken gebelik testi yaptim fosss cokti
Ayy inşallah canım ya agZından bal damlıocanım bu kasık ağrısı iyiye işaret heralde bunu yaşayan çoğunluk hamile oluyoben hiç yaşamadım nasıl bişey bilmiyorum ama yaşamak isterdim yaşasam umutlanırdım çünkü.kanamada yerleşme kanaması gibi gün olarakta yerleşmenin yaşanabileceği günlerdesin umarım hayırlı mutlu haberler alırız senden
değilim canım yaaa o kadar çok negatif gördüm ki testlerden, asla 2.çizgi çkmayacak kadar temizdi testler test yapma hevesimde kalmadı, testimde kalmadı son 1 tane var.ama asıl senın var gbı o kasık ağrıları bayadr var sende neden kiBen şahsen yerlesme kanamasi falan yasamadim ama kasik agrilarim vardi hala var psikolojik mi yoksa gerçek mi bilemiyorum ve zatende negatif cikinca bu belirtileri hic kendime yormuyorum ama bence sen hamişsin
Forumda biri yazmis bata 2 gun kala benim gibi test yapmis erken gebelik testi negatf çıkmış sonra bat gününü beklemis yine cikmamis sonra 5 gun cikmis artik cizgiyi görmüş su an okadar umut oldu ki icime su serpildi bekliycem bekliycem bekliycemdeğilim canım yaaa o kadar çok negatif gördüm ki testlerden, asla 2.çizgi çkmayacak kadar temizdi testler test yapma hevesimde kalmadı, testimde kalmadı son 1 tane var.ama asıl senın var gbı o kasık ağrıları bayadr var sende neden ki
Ayyy bende ovi testine basladigim gunden iyibaren her aksam size hepinize tum ark. Dua ediyorum Allahim duysun dualarimiErken yapmayın Sak'ın hem moraliniz boZuluo ne gerek War bende öyle olmuştu bu keZ Yapmıyorum dırekt kan testine gıderımben Hacet NAMAZI kılıyorum 10 gündür hepinize dua edicem
Ayrica banucum bende o ani batmalarvardi ama regl oldum demkki belrti yasamaya cokta gerek yok yasamasanda bebis vardr ins bunlara takilma fazla.değilim canım yaaa o kadar çok negatif gördüm ki testlerden, asla 2.çizgi çkmayacak kadar temizdi testler test yapma hevesimde kalmadı, testimde kalmadı son 1 tane var.ama asıl senın var gbı o kasık ağrıları bayadr var sende neden ki
Hic bilmiyorum be banucum neden boyleyim bence psikolojik cok kastim belkide ondanForumda biri yazmis bata 2 gun kala benim gibi test yapmis erken gebelik testi negatf çıkmış sonra bat gününü beklemis yine cikmamis sonra 5 gun cikmis artik cizgiyi görmüş su an okadar umut oldu ki icime su serpildi bekliycem bekliycem bekliycem
Çok nadir erken çıkıyor canım benim görümcemin 1hafta önce idrarda çıkmis 2 cocugundada ama bende çıkmadı genelde cıkmıoda erken.bence test önce yapmayın stres ve Can sıkıntısı oluyor . Bana eşm test yap diyo şimdi ama ypmıcm daha zamanı War adet olmaSamForumda biri yazmis bata 2 gun kala benim gibi test yapmis erken gebelik testi negatf çıkmış sonra bat gününü beklemis yine cikmamis sonra 5 gun cikmis artik cizgiyi görmüş su an okadar umut oldu ki icime su serpildi bekliycem bekliycem bekliycem
Idil o fotograftakoli kizinla senmsn cok tatlsnz rabbim hepimze nasip etsn.Çok nadir erken çıkıyor canım benim görümcemin 1hafta önce idrarda çıkmis 2 cocugundada ama bende çıkmadı genelde cıkmıoda erken.bence test önce yapmayın stres ve Can sıkıntısı oluyor . Bana eşm test yap diyo şimdi ama ypmıcm daha zamanı War adet olmaSam
Ahhh sorma bizi tatlim haftasonunu bekliyorum şahsim adina kirmizi kartmi yiycem cift cizgimi gorcem yoksa kafayimi yiycem bilemiyorum destegini cekme uzerimizden daha eylulde calismalar devam etcek ohooooCanlar nasilsiniz ? Ben adetle ugrasyrm yne het ay oldgu gbiama cok enteresan cok siddtli agrilarm olrken bu ay hic agri yasamyrum.adet olcagmida buyuzden anlamadm galiba.sizin guzel haberlernzi beklyrm kizlar sizleym hala
Yaaa iste tecrübe bu kesinlikle biz sabirsiz hemen netlessin diye baktiriyoruz dr.yede gecen ay gittigimde resmen mors oldum negatf diyince çok üzülmüstüm ama bu ay hafta sonunu bekliycem bakalim regliyi gorcezmiÇok nadir erken çıkıyor canım benim görümcemin 1hafta önce idrarda çıkmis 2 cocugundada ama bende çıkmadı genelde cıkmıoda erken.bence test önce yapmayın stres ve Can sıkıntısı oluyor . Bana eşm test yap diyo şimdi ama ypmıcm daha zamanı War adet olmaSam
Bence sen eylulde calsmalara deglde bebis kontrolleri icin doktora devam etceksin canimmmmAhhh sorma bizi tatlim haftasonunu bekliyorum şahsim adina kirmizi kartmi yiycem cift cizgimi gorcem yoksa kafayimi yiycem bilemiyorum destegini cekme uzerimizden daha eylulde calismalar devam etcek ohoooo
Evet canım Rabbim hepinize nasip etsin banasda tabi.idilime KARDEŞ çok istiyorum 3 yası dolacak az kaldı artık Büyüdü teyzeleri abla olur inşallah artıqIdil o fotograftakoli kizinla senmsn cok tatlsnz rabbim hepimze nasip etsn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?