Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kizlar merhaba ben 1 saat once bu testi yaptim cift cizgi cikti ikiside ayni belirlikte . Simdi ben 2 ay once doktora gittim pko var dedi. Ilac verdi kullandm ama antibiyotik falan verdi o kdar muayeneye gelmene gerek yok kullan gecer dedi. Bu cizgi boyle ciktigina gore yumurtlamam oluyo demek degilmi :/ bi yandan da takvimim diye program var onu indirdim ordada yumurtlama zamanim oldugunu soyluyor. Pko oldugu halde boyle cikmasi normal mi yani gebelik ihtimali olur mu ki kafam cok karisti

Eklentiler

• 2015-08-19 19.14.01.webp
    76,6 KB · Görüntüleme: 43
Evet canım Rabbim hepinize nasip etsin banasda tabi.idilime KARDEŞ çok istiyorum 3 yası dolacak az kaldı artık Büyüdü teyzeleri abla olur inşallah artıq
yaaaa bende yazcaktım o foto.daki kızın mı diye bayıldııım maaşallah allah bağışlasınbende istiyoorum çok tatlı rabbim nasip ederse..

Tatlim bence cft czgi gorduysen işlem tamamdır yani sen yumurtluyorsun Allahin izniyle ama yinede bi sor istersen dr.ye

Tatlim bence cft czgi gorduysen işlem tamamdır yani sen yumurtluyorsun Allahin izniyle ama yinede bi sor istersen dr.ye
Insallahh canim yaa cok istiyorum hamile olmak . Ilk defa kullandim ovulasyon testini daha bugun aldim direk yaptim beklemedim boyle cikti hemenn :) yumurtlama zamanim zaten takvimdede soyluyodu :) pko var ama bende. Acaba pko olmasi boyle cift cizgi olup olmamasini etkilermi ki :/ yarin preseed gelecek onla bide denicem bakalim nasip kismet . Ama pko oldugu icin cok umudum yok

Evet cnm gittim genel bi kontrol için 4 aydır deniyoruz bi sıkıntı varsa çare ararız diye gittimvajinal ultrason yapıldı sorun görülmedi üstünden 4 ay daha geçti hala beklemedeyiz
Ikinci bebis olcak herhalde demi canim? Eger sorun ckmadysa ve bi cocugun varsa zaten strestr olmaysnn nedeni.ilk cocuk bekoemedgn bi anda olur hic olsun stresne grmeden ama suan o psikolijde olnca geryrsndr kendni.ynede doktra git ama endiselnme fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…