Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Doğru söylüyosun da anlarsın beni insan düşünüyor bide oğlum herkese kardeşim olucak adıda Eymen olucak diyip geziyo geçen gün oturmuş masum masum anne kardeşimi göremediğim için çok üzgünüm diyo sıpacık ya

günaydııııın herkesedormicum15 üzülme canım 2.çocuk zor oluyo galiba ablamda ve çevremde gördüğüm çoğu kişide var bu sorun.sen denemeye devam et bigün bi süpriz olcak inşallah. sorunun yoktur ki ne güzel 1 oğlun varmış 2.de olcak canım zamanı var sadece

Saol cnm ya bu ay baya umutluydum da mens olunca dibe vurdumbi kaç güne toparlarım

bu ay güzel haber senden bekleniyo canm valla bende regl olcam günü beklyom sadece günü gelmeden asla olmaz erken.yarından itibaren gelmeye başlarumudumuz sensinnn
Yaaaa banucum umit kesmek yok ben bugun kan testi yaptrdim saglik ocaginda yarin sabah alcam sonuclari pazartesiye kadar bekleyemiycem çünkü ptsi egitim var 1 hafta sehir disinda olcam regli olmazsamda belleyemem 1 hafta mümkün degil oyuzden yaptrdim zaten dr. Demisti kan degerlerin dusuk diye hem ona baktrdim hemde test yaptrdim sonuclar yarin cikacak saglik ocagindaki hemsire dediki bat günü 2 3 gun gecsede idrara hemen karismaz en erken kanda cikar en iysini yaptin en azindan kafandan cikar dedi

evet canm en iyisini yaptın ama neden yarın çııkıyo çok geç bizim öğleden sonra çıkarırlar ayyyy merak ettim sonucu şimdi.

Kızlar, ben bu ay ovulasyon testi kullanacağım. Normalde regl gün sayısına göre 25 gün sürdüğü için regl başlangıcından sonra 9. gün olarak yazıyor internette. Ama şöyle bir durum söz konusu ben yine internetten ovulasyon günüme baktığımda 9. gün ovulasyon görünüyor. Ben daha erken mi başlamalıyım yoksa 9. günü baz mı almalıyım kaçırmamak adına. Hoş 9. gün nasıl görünüyor onuda anlamadım ya. regliden sonra ilk 5 gün ben hamile kalamıyorum denelerimden yola çıkarak. Geç yumurtuluyorum desem. Adetlerim hiç şaşmaz. Offf anlayamıyorum ben bu işi sanırım basmıyo kafam birde muhasebeci olucam..

güldürdün beni canım .ben 7.gün başlamıştm reglin biter bitmez başla bende hemen başlamıştım.internettekiler kabataslak hesaplamalar..en doğru tespit testlerle olan.hiç kullanmayıp 2 güne bir ilişkide garanti olak burda çoğumuz bidaha ki ay test kullanmayp düzenli ilişkiyi deniycez

Dediğin gibi ben hiç riske atmayayım regl bittikten sonra 2. gün başlalayım teste. Ay ne stresliymiş bu iş. Geçen ay sözüm ona intdeki ovulasyona güvenip deneme yaptık ama foss çıktı...Hoş bende kistte var oda etkiliyor olabilir. biraz daha deneyeceğim yoksa ameliyat dedi doktor pfff.. inşallah gerek kalmaz...

günaydın kızlar....bmt2008 heyecenla bekliyorum sonucu cnm....benim 1-3 eylül arası bat bakalım yaaa...hafif bi bel ağrım var ama çok umutlanmıyorum....

Kırmızılar geldi 2ün erken 8 ay geçti umudum kalmıyo artık sanırım tedaviye gidicem
Merhaba ben mi yanlış biliyorum acaba hani kırmızılar iki gün erken geldi demişşiniz ya muhtemelen bugünün tarihinden 14 gün önce yumurtlama oldu. Ovülasyon testiyle yumurtlama tarihinizi öğrendiğinizde üstüne 14 gün koyun adet olacağınız tarihi bulursunuz. Genelde önceki ayın adet tarihine göre hesap yapıyorlar ama yanılıyorlar

evet bunu bende çok merak ediyorum regl olan arkadaşlara soralım.ben geçen aya göre hesaplarsam pazar günü regl olcam.yumurtlama+14 gün dersem yarın olmam lazım hangisi olacak arkadaşlar

Kızlar benim bat 25 Ağustos önce kasık ağrımla başladı sonra ara ara bel ağrılarım oldu onu takip eden iki gündür açık sulu kahverengi bir akıntım oldu. Ilk zamanlar kadar ağrım olmasa da sağ kasığımda bir top var sanki Batı'yo ara ara bata 6 gün kala dün gece ovülasyon Yaptım Sıvı alımına dikkat etmeden. Öyle Bi anda gaza gelip ama çizgi çok silikti bir daha test yapmayacam salıyı bekleyeyim diyorum inş hamileyimdir

evet canm en iyisini yaptın ama neden yarın çııkıyo çok geç bizim öğleden sonra çıkarırlar ayyyy merak ettim sonucu şimdi.
Guatr falanda bakcak sekere hepsini topran bakicagi icin bide kan ilaci ve folik asit takviyesi yapti oyüzden birgun sonra cikcak testin sonucuda yarin sabah al dedi

evet bunu bende çok merak ediyorum regl olan arkadaşlara soralım.ben geçen aya göre hesaplarsam pazar günü regl olcam.yumurtlama+14 gün dersem yarın olmam lazım hangisi olacak arkadaşlar

Testler ovulasyon gununun yaklastigini haber veriyor. Yani cift cizgi ovu.gununu degil 1-2 gun oncesini gosteriyor.
Lh ovulasyondan 24-36 saat once pik yapiyor. Onu da hesaba katmak gerek.

Guatr falanda bakcak sekere hepsini topran bakicagi icin bide kan ilaci ve folik asit takviyesi yapti oyüzden birgun sonra cikcak testin sonucuda yarin sabah al dedi
herşeye baktırman iyi olmuş canım gebelik öncesi genel bi kontrol..bende nisanda baktırmıştm

Tatlim garantiye alamak adina regliden hemen sonra basla teste sen 9. Günü falan bekleme kacirmamak adina bencr en garantisi

herşeye baktırman iyi olmuş canım gebelik öncesi genel bi kontrol..bende nisanda baktırmıştm
Bende 2 ay once baktrdim demir ilacim bitince dr yine genel bi tahlil istedi iste bende meraktan gittim tum sonuclara baktrim dedim cikarsa supriz artik yarin haberler gelcek bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…