- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #43.521
Aynen cnm buyuk gun yrnVhuuuu tatlim inanamıyorummmmm yani resmen ben sen vebanu86 muhtemelen @seyma0614902015 hepimiz o tarihlerde netlescez ayyy cok heycanli her nekadar ben negatif cizgiyi yesemde hala umitlerdeyim bebek isimlerine bile bakiyor Alllaaaahiiiimmm
Ayyyy cnm kan testini vermissin cok heyecanlandim ins yrn senden de benden de hayirli haberler gelir cok iyi yapmissin..ben de yrn sabah yapayim artik diyorum adet gecikti cunku bgn 38.gunum 3 gun gecikti yrn eger varsa silikte olsa cikar enazindan..Yaaaa banucum umit kesmek yok ben bugun kan testi yaptrdim saglik ocaginda yarin sabah alcam sonuclari pazartesiye kadar bekleyemiycem çünkü ptsi egitim var 1 hafta sehir disinda olcam regli olmazsamda belleyemem 1 hafta mümkün degil oyuzden yaptrdim zaten dr. Demisti kan degerlerin dusuk diye hem ona baktrdim hemde test yaptrdim sonuclar yarin cikacak saglik ocagindaki hemsire dediki bat günü 2 3 gun gecsede idrara hemen karismaz en erken kanda cikar en iysini yaptin en azindan kafandan cikar dedi
Tatlim garantiye alamak adina regliden hemen sonra basla teste sen 9. Günü falan bekleme kacirmamak adina bencr en garantisi
evet canım cumrtesi ya da pazar test yapıcam bat yarın çünkü geçsin diyorum.asıl haber sende regl geçti yap bi test nasıl duruyosunBanucum nbr seninde test yapmana az kaldi yanilmiyorsam..
Bmt2008 tahlili verdi ortadan kayboldu valla bizde bu heyecan varsa o nasildir kimbilir yrni etmek zor valla hepimiz icin
Nebilim ya kesin netice ciksin diye bekliyorum bende.. aslinda ilk bebegimde 40.gun test yaptigimda silik cizgi cikmisti sanirim oyuzden bekliyorum ya daha idrara gecmemisse diye..ama artik catlamak uzereyimevet canım cumrtesi ya da pazar test yapıcam bat yarın çünkü geçsin diyorum.asıl haber sende regl geçti yap bi test nasıl duruyosun
ne zaman test yapıcaksın idrar mı kan mıNebilim ya kesin netice ciksin diye bekliyorum bende.. aslinda ilk bebegimde 40.gun test yaptigimda silik cizgi cikmisti sanirim oyuzden bekliyorum ya daha idrara gecmemisse diye..ama artik catlamak uzereyim
o bat.a çok yakın koyu çıkıyomuş gebeysen daha çıkmaz.ama o da tam güvenilir bi yöntem değil canım kimisinde tutuyo kimsinde olmuyoşimdi benim bat 1 eylül ya ben ne zaman ovilasyonla bakmaya başlıyayım ya koyulaşma var mı diye....bu hafta hiç bakmayacam da haftaya ne zaman başlasam....
Yrn yapicam sanirim cumartesiyi bekleyemiycem cnm idrarda bakicam evde degilim ztn 2 haftadir tekirdagdayim cumartesi sabah eve donucem oyuzden yrn sabah bakarimne zaman test yapıcaksın idrar mı kan mı
canım senin durumun biraz farklı pko.su olan biri daha net cevap verir.ama sanki bugün koyulaşmış bugünü değerlendirin önemli olan yarın nasıl olacağı.2gün öncede koyulaşmış o zamanı değerlendirdiniz mi? galiba pko lularda koyulaşıp silikleşirmiş bi kaç kez..sen 2 güne bir ilişki yaşa derimKizlarr yardimm edermisiniizz bi bakarmisiniz dun 2 tane sabah aksam bide bugun sabah yaptim. Bu ne oluyo yani simdi yumurtlamismiyim ben :) pko vardi bende 2 ay once. Ilac verdi doktor ictim. Simdi napmam lazim beniiimmmm :):) catlicam yardim edin bi yaa :) bide pre-seed aldim bugun onuda denicem yardmi olurmukii :)
Anladim canim cok sagol. Dun ilk defa aldim testi yaptim. Dun degerlendirdik. Yarim saat yattim hatta yerimden kipirdamadim :)canım senin durumun biraz farklı pko.su olan biri daha net cevap verir.ama sanki bugün koyulaşmış bugünü değerlendirin önemli olan yarın nasıl olacağı.2gün öncede koyulaşmış o zamanı değerlendirdiniz mi? galiba pko lularda koyulaşıp silikleşirmiş bi kaç kez..sen 2 güne bir ilişki yaşa derim
canım daha gelmediyse belli olmaz geldimiKizlar beni silin bakmama gerek kalmadi az once kasiklarimin agrisindan anladim baktimki kirmizilar yolda beni cikarin cnm..umidimiz sizlerde canlarim opuldunuz
Anladim canim cok sagol. Dun ilk defa aldim testi yaptim. Dun degerlendirdik. Yarim saat yattim hatta yerimden kipirdamadim :)onunda etkisi olurmus heralde. Bugunde degerlendircem bakalim preseedi denicem bu ay insallah olur kirmizi kart gormem
Selam canim sabah test yaptrdim yarin alcam sonuclari ama mors olcam sanirim çünkü kahverengi lekelenmeler geldi bata 2 kala oyuzden moral sfr sfr sfrBanucum nbr seninde test yapmana az kaldi yanilmiyorsam..
Bmt2008 tahlili verdi ortadan kayboldu valla bizde bu heyecan varsa o nasildir kimbilir yrni etmek zor valla hepimiz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?