Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Banu canim diyorumki eger hamiş kalamassak agustos ayinda hamiş kalamayanlar umutlar eylüle diye konumu acsak orda toplansak
son güncellemelerle....
1.18 ağustos...BEKLEMEDE
2.20 ağustos....regl
3.21 ağustos
4.22 ağustos....regl,regl
5.25 ağustos
6..26 ağustos
7.27ağustos
8.28 ağustos
9.30 ağustos
10.2 eylül
11.4 eylül..

Bende senin aldigin markayi denedim bu ay ama sanirim kirmizi karti gordum moralim sifir kahverengi lekelenmeler var daha bata 2 kala bu nedir yaaa
Kiyamamm canim benimm uzme kendini bidahaki aya hamile haberlerini aliriz insallah. Bende ordan burdan duydugum seyleri denedim hep ama kürleri hic denemedim daha . Hem hemen bozma moralini belki ustune goruyosundur . Ben 3 kere dusuk yaptim. 2 si pembemsi lekelenme gelmisti birindede kahverengi geldi. Nasip kismet bu isler cok ustune dustugunde olmazmis herkes oyle diyo bana moralimi bozuyolar. Doktora gittigimde bana 2 ay once pko var sende dedi ama verdigi ilaclar pko ile alakasi yokmus. Ve belirtilerinin hcbiri yok. Cok zayifliyorum kansizlikta var zaten bende. Bi deri bi kemigi. Tuylenme yok yani sivilce hep vardi kendimi bildim bileli. Baska doktorada gitmedim dusmedim ustune. Doktor bana pko dedikten snra az olan umudum tamamen bitti zaten skinti streste var fazlasiyla oyle oluncada bebek hic olmazmis

Bide yasim daha 22 bu yasta sivilce olablrmis diyo cildiyecilerr yağlı bi cildim var bide karacigerde tumör oldugu icinde etkisi oluyomus :) bilemedim yani bidaha gidicem doktora ama ozelemi gitsem devletemi anlamadm burdaki devlet cok kotu hic bakmyolar ozeldekide salladi basndan pko var dedi. Maddi durumda sikintili olunca beklemek dusuyo bana :)

Bence birkac dr ye daha git canim bende 2 ay once tum kontrollerimi yaptrdim şükür bisey yok ama fazla stres ve fazla beklenti icine girdim hele bu ay cok ümitlendim 2. Ayimiz bizimde denemelrde 2 yillik evliyiz umutlar eylüle sanirim birkac gune regli olmazsam bakalim canim

Beklentiler üzermiş insanii hayatimm :) allah hepimize nasip etsin annelik duygusunu. Ben yasadim ama kisa surdu .

Hadi ya dr.lerde bi alem insan guceniyor sonra ne yapcagini saşiriyo denemedigi sey kalmiyo valla gercekten dogru çözüm nerde insan sasiriyo

canım daha gelmediyse belli olmaz geldimi
Geldi cnm neyazikki..ama biz cok iyi de degerlendirememistik sadece 19.gun 21.gun ve 23.gunu degerlendirdik ondada 19.da ovulasyon testinde cizgi tekti 21 ve 23 de ciftti degerlendirdik ertesi gunde yola ciktik ztn. Yumurtanin nezmn catladigini anlayamadim yani ikinci cizgi hafifleyince catlamis oluyor aslinda ozaman yapmak gerekiyo ya ben bakamadim ztn yapamiycaz diye demekki daha yumurtam catlamamiski tutmadi..
Artik rutin calismalara devam yani anliyacagin

Klasik calismalar bizde de durum ayniya doncek sanirim suan kirmizi karti gormedim kahve lekelenme var bodaha gelmedir saatlerdr bekliyorum reglimi oldum diye tk yok delircem ne var ne yok

seyma0614902015 canim sana bisey sormak istiyorum senin bata 2 gun kala lekelenme oldu sonra da 2 gun sonra reglimi olmustun yanlış hatrlamiyosam ben şaşkınlıktan ölcem bata 2 gun kala lekelenme oldu ve şu an ne regli oldum ne bisey oylece kala kaldim sendede oylemiydi

Klasik calismalar bizde de durum ayniya doncek sanirim suan kirmizi karti gormedim kahve lekelenme var bodaha gelmedir saatlerdr bekliyorum reglimi oldum diye tk yok delircem ne var ne yok

Normalde hep o sekilde lekeylemi baslar adetin herkesin farklidir cunku ben kahverengiyi gordugum an ayni gun icinde hatta gordukten yarim saat sonra fln gelir kirmizilar..

Ya kizlarr simdi bu resim ne demek istiyo bu test ne demeye calisiyo ben anlayamadim :/ adetlerim duzenli benim. Bu zamanlar yumurtlama zamani. Eger catladiysada bugun catlamasi lazim. Telefonda program var ordan takip ediyorum oyle diyo yani. Dun sabah aksam ve bugun sabah aksam yaptigm testler. Simdi ne yapmam lazim degerlendirilmelimi sizce :/

Eklentiler

• 2015-08-20 22.52.02.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 47
Bide goguslerimde agri var dolgunluk var. Yumurtlama zamaninda olabilirmi. Adet olacakmisim gibi agriyo ayni belirtiler. Bi anda karnima sanci giriyo 5 dk falan snra geciyo . Asiri bi yorgunluk halsizlik var. Duygusallasmayada basladim . Hastaligimada 2 hafta var. Adet bitiminde kanallar acik olur cocuk belki tutar diye duydum. calisma yaptik ama blmiorum varsa bile ikinci haftada bunlarmi belirtisi olur :)

Normalde hep o sekilde lekeylemi baslar adetin herkesin farklidir cunku ben kahverengiyi gordugum an ayni gun icinde hatta gordukten yarim saat sonra fln gelir kirmizilar..
Yaaa kuzu oyle degil iste kesildi normalde tabiki adetin nasil geldigini biliyorum da kesildi saatlerdir yok ve 2 gun once oldum çünkü ben hic erken olmam günü gününe gelir sanirim bu çalışmalar bunyeyi degistiryoooi

Yaaa kuzu oyle degil iste kesildi normalde tabiki adetin nasil geldigini biliyorum da kesildi saatlerdir yok ve 2 gun once oldum çünkü ben hic erken olmam günü gününe gelir sanirim bu çalışmalar bunyeyi degistiryoooi
Yumurtlama donemindeysen bu belirtilerin hepsi psikolojik cocuk anne karnina tutunduktan sonra belirti yasamaya basliyosun ornegin gogus agrisi gibi yada sancilar gibi batmalar gibi agri ve sancilar ancak bebek tutunduktan sonra oluyo bas donmesi mide bulantisi hepsi hepsi yumurtlama doneminde olanlar ise sadece bel yada yunurtalik sancisi gibi belirtiler okuduklarimdan bunlari cikardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…