- 9 Ağustos 2015
- 2.146
- 1.575
- 63
- 38
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #43.561
Cevabın için tesekkurler canım . SAT 5 ağustos 30 günde bir oluyorum ovu testini ilk defa yapıyorum szlerden öğrenmeye çalışıyorum kuzum şuan yumurtlamaya yaklaştım mi demek oluyor :)Ovi doneminde kaçıncı günün yumurtlama donemindesin anlamina geliyo bu birkac günü oyo degerlendr tatlim
Bekleyince zaman da gelmiyor dimi :) sabret oolacaktır inşallah ama ne olursa olsun hayır olan olacaktır tatlimSabaha nasil uyancam Allah kerim reglimiyim degilmiyim o bile belli degil ne bir karin agrisi ne bir regli belirtisi nede bir bebek belirtisi artik tum belirtiler birbirine karismiş sapmada yaşıyorum galiba test sonuclarinda yine mors olcam sabrden dervis muradina erermi bilemiycem ama ben bu kadar karisik duygulari bir arada nasil yasiyorum hayret bi durum yani bata 2 kala herkese iyigeceler
Anladimm canimm. Nebilim belki bi ihtimal adetten snra tuttuysa olablrmi acaba dedimde hic umutlanmayayim bence cnku 2 senedir olmadigi gbi bu ayda olmayacakYumurtlama donemindeysen bu belirtilerin hepsi psikolojik cocuk anne karnina tutunduktan sonra belirti yasamaya basliyosun ornegin gogus agrisi gibi yada sancilar gibi batmalar gibi agri ve sancilar ancak bebek tutunduktan sonra oluyo bas donmesi mide bulantisi hepsi hepsi yumurtlama doneminde olanlar ise sadece bel yada yunurtalik sancisi gibi belirtiler okuduklarimdan bunlari cikardim
Rica ederim ne demek benimde bu ay testlerde ilk denememdi buradaki ark. Cok sey ögrendim saolsunlar birbirmize cok destek olduk senin ort. Ovi tarihin 30 gunde bir oluyosan rutinse hespalamalarima gore dun yada bugün yumurtlama donemindesin demek illa cft cizgi koyulascak diye bekleme cft cizgi teke dusene kadar dene iliskiye gir hatta mumkunse gun asiri deneyin sperm kalitesi falan diyolar evet boylebir gecekte var ama yumurtlama dedigin zaten 24 saat ile 48 saat icinde gerceklesiyo o donemdede nekadar cok denersen okadar turma sansi yusek yani deniycegin sunun surasinda en az iki yada en fazla 4 gun oyizden cift cizgi teke dusene kadar dene hatta dusede dene ben cok pismanim agustos ayinda iyi degerlendiremedigimde daha regli olmadim ama sanki olmak uzereyim bilemiyorumCevabın için tesekkurler canım . SAT 5 ağustos 30 günde bir oluyorum ovu testini ilk defa yapıyorum szlerden öğrenmeye çalışıyorum kuzum şuan yumurtlamaya yaklaştım mi demek oluyor :)
Ümitsizlige düsme tatlim bence bulundugun muhitte elbet iyi bi doktor vardir iyce bir cevreye sorsan senin bence hersey uoluna gircekte bide cok cok dua et kuzum veren Allah onun zamanini kararlamistir yasin 22 ydi degilmi daha gencsin massllah onunde guzel yillar var ben 28 bak daha çabalara devamAnladimm canimm. Nebilim belki bi ihtimal adetten snra tuttuysa olablrmi acaba dedimde hic umutlanmayayim bence cnku 2 senedir olmadigi gbi bu ayda olmayacakbide eczaneye siparis verdim dun pre-seed jelini. Bugun geldi kullandim ama oda bi ise yaramayacak gibime geliyo
Evet Allahima hayr olsun diye yalvariyorum zatenBekleyince zaman da gelmiyor dimi :) sabret oolacaktır inşallah ama ne olursa olsun hayır olan olacaktır tatlim
Ben dusuk yaptigim bebegimde adet oldum sanıyordum ama olmam gereken günde kahverengi leke gelmişti hiç belli olmuyor bu işlerr sesekerimmBmyaptığım ost: 42258242 .!.:Rica ederim ne demek benimde bu ay testlerde ilk denememdi buradaki ark. Cok sey ögrendim saolsunlar birbirmize cok destek olduk senin ort. Ovi tarihin 30 gunde bir oluyosan rutinse hespalamalarima gore dun yada bugün yumurtlama donemindesin demek illa cft cizgi koyulascak diye bekleme cft cizgi teke dusene kadar dene iliskiye gir hatta mumkunse gun asiri deneyin sperm kalitesi falan diyolar evet boylebir gecekte var ama yumurtlama dedigin zaten 24 saat ile 48 saat icinde gerceklesiyo o donemdede nekadar cok denersen okadar turma sansi yusek yani deniycegin sunun surasinda en az iki yada en fazla 4 gun oyizden cift cizgi teke dusene kadar dene hatta dusede dene ben cok pismanim agustos ayinda iyi degerlendiremedigimde daha regli olmadim ama sanki olmak uzereyim bilemiyorum
En güzel dua o kuzum . benim bir bebegim doğduktan sonra cennet oldu diğeri düşük . hiç cocugum yok hayırlısı sağlıklı sihatli olsun diye dua etmek en güzeli mevlam ne zaman uygun görürse o zaman nasip etsinEvet Allahima hayr olsun diye yalvariyorum zaten
Amiiiinnn gerçekten öyle yasadiklarini Allahim sanla bidaha yasatmasin cokzor kimseye boyle imtihan lar yaşatmasin aminnnn sende biran önce calismalara devam stres yok hayrla gelir ozaman yavrucakEn güzel dua o kuzum . benim bir bebegim doğduktan sonra cennet oldu diğeri düşük . hiç cocugum yok hayırlısı sağlıklı sihatli olsun diye dua etmek en güzeli mevlam ne zaman uygun görürse o zaman nasip etsin
Yaaaaa gerçekten miii ay umarim oyle bisey degildir bir cok kadin bunu yasiyormus adet oldugunu sanip kimyasal gebelikle atiyormus Allahim korusunoyle seylerden hepmizi aminBen dusuk yaptigim bebegimde adet oldum sanıyordum ama olmam gereken günde kahverengi leke gelmişti hiç belli olmuyor bu işlerr sesekerimm
Beni de ekleyin 4 eylul bat :)banu86 .!.:son güncellemelerle....
1.18 ağustos...regl
2.20 ağustos....regl
3.21 ağustos
4.22 ağustos....regl,regl
5.25 ağustos
6..26 ağustos
7.27ağustos
8.28 ağustos
9.30 ağustos
10.2 eylül
11.4 eylül..
4 eylül var canım isim belirtmiyorum bi tarihte bi kaç kişi olabiliyoBeni de ekleyin 4 eylul bat :)
Yok yok korkma öyle tam tersi tutunuyor bebis belirti şart değil adet olacakmış gibi de olabilirsin :) ama sonra bi Bakmışsın hamissiiijiijjnnnnn yupppyy :)[/QUOTE]Yok yoOTE="Bmt2008, post: 42258612, member: 697803"]Yaaaaa gerçekten miii ay umarim oyle bisey degildir bir cok kadin bunu yasiyormus adet oldugunu sanip kimyasal gebelikle atiyormus Allahim korusunoyle seylerden hepmizi amin
5 de olabilir düşükten sonra değişti gunlerim4 eylül var canım isim belirtmiyorum bi tarihte bi kaç kişi olabiliyo
son durum bu gençler galiba sıra bana geldi 21 ağustoooooosssssssssssssss
Lekelenme daha önce oluyor muydu canımbanu86 canimmm moraller sfr sfr sfr bir belirti yok tik yok bir kahve rengi lekelenme saat 7 sulari hala bir regliye dair isaret yok sabaha be olcak Allah kerim ama icimdeki umit resmen mosmorrr oldu bide gidip kan tahlili yaptrdim yarin dr. Bana gülmezse iyi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?