Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Bmt2008 benim tek umudum sensin ben regl olcam hissediyorum sabah buraya yaz hemen meraklanıyorum,güzel haber bekliyorum canım çok hayal kırıklıkları yaşadk grupta

Bmt2008 benim tek umudum sensin ben regl olcam hissediyorum sabah buraya yaz hemen meraklanıyorum,güzel haber bekliyorum canım çok hayal kırıklıkları yaşadk grupta
Ay sinirlerim bozuldu banu inanamazsin şu an yasadgmi saat 7 gibi bir kahverengi leke sanki regli olcam bu arada regli ctsi mirandanin hesaplamalarina göre eve geldim lekeyi gorunce şok oldum saat kac oldu tk yok ne regli ne bisey sanki seymada ayni durumu yasadi gibi hatrliyorum 28 yasindayim bugune kadr ne erken regli oldum ne boyle kahverengi bisey ne regli belirtisi var ne bel agrisi ne karin agrisi delircem sabahi nasil etcem bilmiyorum saatte bir vcye gidipkontrol ediyorum yok yok yok ne kirmizilar ne belirtiler Allahim hayr versin bize

Lekelenme daha önce oluyor muydu canım
Yok canim ilk defa boyle bisey yasadim 28 yasindayim bugune dek hic regli belrtim olmaz hic reglimşaşmaz ne erken geli ne gec bir ilk defa gecen ay 5 gun gecikti oste iliskiden dolayi sanirim ilk o simdide 2 gun erken geldi eger regliyse bakicaz bakalim ovilasyonum 7 agustostu buarada yumurtlama donemim yani en gec ctsiydi beklenen reglim ama su an neyim inan hic bilmiyorum yerlesme kanamasi icinde gec hi tarih sasirdim cok şaşkinim

evet şeymadada hatırlıyorum yerleşmemi falan diye sormuştuk.rahat ol tatlım sıkıyosun şuanda kendini.mirandanın anlattığı hikayeyi hatırla olmasa bile sağlıklyz çok şükür öbür ay olur daha öbür ay olur.kendini sktığın için hormonlarn alt üst şuan..yarın sonucunu alıcaksın ve kuş gibi hafifliceksin..

Canım E="Bmt2008, post: 42258995, member: 697803"]Yok canim ilk defa boyle bisey yasadim 28 yasindayim bugune dek hic regli belrtim olmaz hic reglimşaşmaz ne erken geli ne gec bir ilk defa gecen ay 5 gun gecikti oste iliskiden dolayi sanirim ilk o simdide 2 gun erken geldi eger regliyse bakicaz bakalim ovilasyonum 7 agustostu buarada yumurtlama donemim yani en gec ctsiydi beklenen reglim ama su an neyim inan hic bilmiyorum yerlesme kanamasi icinde gec hi tarih sasirdim cok şaşkinim[/QUOTE]
Csnim ben 2 kere gebelik yaşadım ikisi de yerleşme kanaması oldu hatta adet oldum sandım ikisinde de . kahve geldi sonra gelmedii ki aarkasından gün içinde gelmesi gerekiyordu çok emin olmamakla birlikte yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum çünkü bende aynı senin gibiyim canim

Yaaa evet galiba ben cok kastim bu ikinci denememiz fakat ben ilk defa ovi testi kullandgim icin cok umitliydim fazla bel bagladim ondan belki dogru söylüyorsun sabaha hafifliycem ama ne gerek var ben niye bu kadar ısrarci davrandim bu ay anlamiyorum puuuuf zaten 11 de gel al dedi sonuclari direk sizle paylascam ayy heycandan olcem belkide sabaha kirmizilarla uyancam bilemiyorum kiii

Csnim ben 2 kere gebelik yaşadım ikisi de yerleşme kanaması oldu hatta adet oldum sandım ikisinde de . kahve geldi sonra gelmedii ki aarkasından gün içinde gelmesi gerekiyordu çok emin olmamakla birlikte yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum çünkü bende aynı senin gibiyim canim[/QUOTE]
Hadiii ya ama bata 2 gun kaldi ya ondan biraz umitsizim acaba yerlesme kanamasi degilmidir diye peki tecrubelerine dayanarak gec döllenme olursa sence bu tarihlerde yerlesme kanamasi olurmu bat tarihim ctsi de canim sence olurmu boyle bisey

Cnmm ya heveslendirmek istemem ama normalden farkli bi durum yasiyosun anladigim kadariyla ve bu senin icin guzel bisey ins bebisinin tutunma calismalarinin dokuntuleridir o gelenler

Cnmm ya heveslendirmek istemem ama normalden farkli bi durum yasiyosun anladigim kadariyla ve bu senin icin guzel bisey ins bebisinin tutunma calismalarinin dokuntuleridir o gelenler
Evet canim bende ümitlenmek ostemiyorum ama bir yandan ilk defa böyle birsey yasiyorum ben reglimde boyle bisey yasamadim ne erken gelir ne gec hep gününde şak diye gelir kipkirmizi öyle yok akinti yok agri yok gögüs şismesi hic bisey yasamam kan gelir ondan sonra başlar vel agrim karin agrim falan oyuzden şaşkinim umarim umarim iyiye işarettir

Valla benimde yaklasik 2 senedir goguslerde agri olmuyodu diye heveslenmistim cok agridi sisti 4 5 gun sonra agri magri kalmadi 3 gundur...direk kirmizilari gordukten sonra kasik agrim basladi benim de..
Senin ilklerin ins seni yaniltmaz cnm ins..valla tek umut sen kaldin gibi gorunuyor grupta hepimiz tosladik valla..ama bu demek oluyorki bu ay daha cok caliscaz bayanlaaaarrr

[QUOgebeligimdw, post: 42259144, member: 697803"]Csnim ben 2 kere gebelik yaşadım ikisi de yerleşme kanaması oldu hatta adet oldum sandım ikisinde de . kahve geldi sonra gelmedii ki aarkasından gün içinde gelmesi gerekiyordu çok emin olmamakla birlikte yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum çünkü bende aynı senin gibiyim canim[/QUOTE]
Hadiii ya ama bata 2 gun kaldi ya ondan biraz umitsizim acaba yerlesme kanamasi degilmidir diye peki tecrubelerine dayanarak gec döllenme olursa sence bu tarihlerde yerlesme kanamasi olurmu bat tarihim ctsi de canim sence olurmu boyle bisey[/QUOTE]
İlk gebeligimde bata 5 gün kala

İlk gebeligimde bata 5 kala kahverengi leke gelmişti diğer gebeligimde bat gününde geldi. Bu demek oluyor ki gelme vakti yok bide arkasında kırmızı yoksa ümit daha fazla demek . çünku regl öncesi lekeden hemensonra gelmesi hgerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…